Mamici de ianuarie-februarie (69)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica si eu care credeam ca sunt singura cu idei de astea trasnite. Pai stii ca se spune ca bebelushii inteleg limbajul delfinilor poate de astea noi nu intelegem nimic. Sau poate ca eu toata viata stand la mare am auzit de multe ori valurile. Cred ca o sa ne faca "denaturate" fetele .
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA si eu la asta am gandeam...culmea e ca eram convinsa c-o sa-mi placa! Din alea cu valuri fara delfini am ami ascultat si-mi placeau... adevarul e ca ne pun fetele pe lista neagra, vezi tu
Va zic noapte buna m-a cam lovit somnul acum, oricum e cam pauza pe-aici!

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu am ramas cam dezamagita de cantecele cu delfini, ma asteptam la altceva. I-am zis la Clau ca parca e muzica simfonica. Unele sunt dragute, altele... .
Am vazut un film, care m-a induiosat: The New Jersey Girl. super!!!
Clau a adormit, n-a vazut mare lucru. fug si eu in pat, sper sa-mi vina somnul.
si noapte buna la toate !!!

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica si eu plec la culcare ca maine am de umblat deci noapte buna ca vad ca in seara asta Ana nu a mai vrut sa stea cu noi si nici altcineva.
Deea parca tu ai pus cantecelele . Nu ne certi da? Eu le_am tras si jur ca am sa i le pun la bebe . Am vazut si eu si citit despre delfini si stiam care cum e treaba dar pe bune ca m_a amuzat tare. cred ca hormonii sunt de vina.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello burtici,

Fetelor astazi am spalat hainutele bebelului,Giorgos de cate ori se uita la ele cum stau la uscat, spune cu mandrie: sant ale baiatului meu Mai am sa spal paturicile, plapumioara si cam atat deocamdata.Cu setul de patut am luat teapta clar!!! Am intrat pe site la e-bay si vad ca aceleasi produse prezentate identic,sant din partea altui vanzator Deci este teapa siguraNici nu mai pot sa vb la banca sa imi traga banii inapoi pt. ca asta se face in decurs de 3 zile de la efectuarea platiiTrebuie sa fac o lista cu ce mai trebuie cumparat pt. bebe si vedem sambata ce i-a socrosenia cand mergem la magazineAu ramas o gramada de luat oricum.....
Monica ce faci, iar stai pana pe la 2 treaza?
Irina nu te mai gandi ca poate fi nasol in spital cand nasti, mai naspa decat a fost cand am nascut eu in Ro nu are cum sa fie, vorbesc de acum 18 ani nu ma refer la ce este astazi....

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica si Irina - eu va inteleg perfect, si acuamma chinui cu cantecelele, ca doar 2 am reusit sa ascult si nu e mare lucru, asa e.

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bineinteles ca eu apar pe aici cand nu mai e nimeni.
Cel putin sper ca fetele din Europa dorm bine si nu mai au insomnii. Eu inca dorm bine, nu ma pot plange.
Culmea este ca acum avem insomnii si cand vor apare bebelusii o sa avem chef de somn.
Dana, sa ai spor la birou. Nu te mai enerva si gandeste=te ca mai e putin si vine concediul.
Giova, nu cred ca e nevoie de facut alt cont pentru deschiderea subiectelor. Intotdeauna se va gasi cineva sa deschida un subiect si daca nu, mai sunt si moderatorii pe aici. Doar nu ii lasam sa someze.
Maraki, lasa ca nu e rau ca o sa mai ai mamici in salon. Gandeste-te ca, conditiile din spitalele din vest nici nu se compara cu cele din Ro. Si o sa mai ai si tu cu cine discuta, mai legi o prietenie, cine stie. Mie cred ca mi-ar placea sa mai fiu cu cineva in salon. Din pacate nici o sansa.
Alina, lasa ca rasul face bine la ten.Si Ayan sigur s-a simtit bine cand a vazut ce mamica fericita are.
Denisa si noi ne-am uitat sambata la Madagascar si ne-a placut. Mandra deja a cerut ca mai vrea sa il vada inca o data duminica.
Nicoleta, incearca sa nu te ingrijorezi. Eu deja am pumnii stransi si sper sa iasa buna analiza.
Monica si eu abia mai suport sutienul. La fel ca tine simt ca nu am aer cand il pun si abia astept sa ajung acasa si sa il arunc. Eu ma gandeam ca poate ar trebui sa imi iau unul mai mare.
Ana, cinci ore de plimbare? Vezi ca face bine plimbarica, dar cinci ore deja mi se pare mult prea obositor. Ai grija de tine si odihneste-te.
Am scris o groaza, mai dau o tura prin bucatarie si revin.

28+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

"azi Griveie furios..." asa m-am trezit eu pe la 2....am visat ca se vedea conturul piciorusului lui bebe prin burtica si m-am trezit cantand....doar ora e nepotrivita in rest vad ca sunt in pline antrenamente......
noi ne simtim bine....putin cam obositi de la scoala.......am aflat ca o sa am un examen pe 30 ian.....eu speram sa fie mai devreme,dar sper sa fie totul ok si bebe sa stea la culcus cat trebuie........ca deja ma toaca sotul meu la cap toata ziua din cauza colului......francezii sunt f panicosi din fire si cine l-a intrebat ce mai fac, el s-a apucat sa le spuna de col si aia numai discursuri cu prematuri i-au tinut ca acum , daca ma vede mutand si o farfurie imi tine o prelegere.....uff ..........eu ma simt bine,asa ca nu vad de ce nu m-as misca mai ales la cata treaba avem pe aici........
vad ca-s cam cheauna .......am uitat tot ce-ati scris si cui vroiam sa scriu...;adevarul e ca am facut nu stiu cate ture la baie ca am baut f multa apa-de la ce setea asta nu stiu si ma enerveaza ca trebuie sa ma trezesc in fiecare noapte mai ales ca azi la 8 tr sa fiu la analize pt glicemie apoi sa vin repede acasa ca poate vin nenii care mai au niste mici detalii la bucatarie(acuns niste tevi , etc) si apoi sa ma intorc dupa 2 ore la analiza 2........sper insa sa nu vina nenii azi, ca sa ma scuteasca de niste plimbari mai ales ca strada e si putin in panta si nu-mi place f tare sa urc.......
asa mult ne place bucataria nostra ca am sta numai acolo
vad ca parca as avea o idee de somn.........ma duc sa mai incerc si poate reusesc sa scriu si eu mesaje personalizate la o ora normala ca asa- bufnita mi-e tare greu sa ma concentrez

ana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Uite ca cineva tot nu a avut somn. Si eu care credeam ca toate stati cumincioare in pat si visati frumos...
Andiaroro, eu cred ca daca ai colul scurt ar trebui sa ai mai multa grija. Poate or fi frantzuzii mai panicosi, dar daca vrei ca bebe sa stea cat mai mult in burtica incearca sa te protejezi putin. Ai grija de tine.
Eu dupa o incursiune in bucatarie, am dat gata trei felii de unt cu pateu, am acum arsuri. Vad ca incepe sa devina o regula dupa ce mananc sa am arsuri. Asta este, din fericire sunt macar suportabile.
Sa aveti o zi buna, fetele din Europa, iar cele de pe aici sa aveti o noapte linistita.
Pupici.

28+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...eu sunt matinala, pentru ca m-am obisnuit sa ma trezesc o data cu Dan...plus ca eu dupa ora 18:00 nu mai pap decit un frunct, asa ca la prima ora sunt moarta de foame...de o sapt. dorm foarte bine noaptea, daca nu ar fi durerile de sold, mai ales stingul, as putea sa zic ca totul este perfect....de azi sunt oficial in prenatalsi numar zilele pina la aparitia bebelinei...apropo aseara am visat ca mi s-a rupt apa acum...m-am cam speriat, mai ales ca ieri ginecoloaga care mi-a dat concediu mi-a zis ca streptococul se trateaza putin cu antibiotic si ca da de obicei ruperea membranelor mai devreme...eu sunt fericita sa trec de 36+ si apoi fie ce o fi, daca vrea sa vina mai repede Bia!Monica ai dreptate..incerc prin gindul meu la Bia si preocuparea cu mobila si hainutele, sa trec si peste noua incercare cu mama care azi la 9:00 se duce sa o vada un doctor si s-ar putea interna la Pantelimon sa se opereze..uff...o sa trecem noi si peste asta...Dumnezeu ne va ajuta!Porumbel Bio Marin Plus T il da din sapt. 14 pina la nastere! Eu am luat din sapt. 14 pina acum citeva zile cind nu am mai gasit in absolut nici o farmacie, pentru ca a expirat lotul si a fost retras...L-am intrebat pe T ce sa iau si mi-a zis altceva pe baza de ulei de Peste...azi l-am trimis pe Dan sa caute si iti zic ce am gasit..Janina tu ai gasit ceva ieri? Nicoleta las ca o a fie bine, chiar daca ti se pare ca o dai din una intr-alta...asa am fost si eu...ba infectie urinara, ba col scurt, ba streptococ...dar o sa trecem noi peste, ai sa vezi!Va pup si va urez o zi faina!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta31 si 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput