Mamici de ianuarie-februarie (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna seara burtici!
Maraki m-ai prins chiar va citeam dar las' ca nici nu am avut putin de lucru cu asta!
I-mi cer scuze ca sunt varza cu mesajele personalizate dar uit de la mana pan' la gura Azi am stat toata ziua si am lenevit in pat,mi-a luat sotul un laptop si asa m-a scutit de efortul de a sta pe scaun acum mi-am instalat "sculele" in pat si toata ziulica am bantuit pe net , desigur nu am ratat telenovela
Am fost sambata la party si ne-am distrat minunat, nici nu i-mi mai aduceam aminte de cand nu am dansat, dar acum mi-am dat in petec , ne-am facut si ceva prieteni noi ,ca s-au temut saracii sa nu nasc in noaptea aceea de atata dans, dar noroc ca bebe a fost cuminte ,chiar a facut si ea ceva reprezentatii ...cred ca i-a placut
Denisa cred ca a intrebat daca am spalat hainele la bebe , ei bine spalat, calcat ,aranjat in dulap,facut bagaj de spital cu hainute pt. bebelina si ce-mi mai trebuie mie, toate-s gata! Acum doar astept clipa cea mare cam cu sufletul la gura ce-i drept dar ma mai incurajez si eu de una singura " curaj gaina ca te tai"!
Am mai vrut sa spun ceva dar am uitat revin daca i-mi aduc aminte.
Sa aveti o noapte buna si linistita toate burticile si numai vise frumoase!

Oana 33+
Noemy
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Gata am si satelit de la romani, adic avad 5 prorgrame romanesti, cel mai important pt miene ca am ProtTv si Antena..
Monica=maraki- baby shower am pe 3 decembrei organizat de nasa, ma fac ti-am zis cau banuiesc nimik, deci cu prietenii nostri, iar pe 8 Decembrie am la servici, unde colegii aduc lunch, fiecare cate o specialitate si apoi un tort cu vin, pt cei car enu ebau alcohol, se cumpara fara alcohol si un gift, cadou de la ei. Noi ne serba,m colegii al zile de nastere cu tort, vin si un ard-o felicitare, dar cand sunt eveniemnt ca Nunta sau copil, seia si un cadou, si anul trecut in vaar am primit o vaza superba de cristal, pe linga tort si vin, si de la o alta colega care a venit la nunta, 2 sfesnice care sunt in set, f. faine, cristal din la de cehia, le pastrez cu placere.Nici aici la servici nu trebuei sa ma fac ca stiu, dar am banuit de cand am primit emailul, ca eram doar eu la lsita de distributie si era prea oficialOricum sunt f. dragutzi si colega care organizeaa e o mamica de 2 kids, un baiat si o fetitza superbi si am ajutat-o si eu la organizarea unei gale ce caritate.
MA duc sa mai lucrez ceva pt la job si apoi sa ma bag in actele mele pt casa.
Va Pupam

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Maraki, multumesc.Si tie si tuturor fetelor multe saptamani inainte si sa ducem sarcina cu bine pana la capat.
Si lasa ca scapi tu de greturile astea si incepi sa papi tot ce iti place si nu iti prieste acum. Eu la prima sarcina nu am putut manca pui si dupa ce am nascut mancam cu atat pofta de nu imi venea sa cred. Asa ca lasa ca vin si zile mai bune.
Bee, ai grija de tine, stai in pat si odihneste-te si bafta maine la control. Te asteptam cu vesti bune.
Ursoaica nu cred ca au fetele motiv de suparare. Tare mi-ar placea si mie sa aflu niste preturi, pe unde gasesc carut mai ieftin si bun, etc. Eu pe topicul asta am citit candva de niste bodies reduse, inca nu eram inscrisa pe listuta voastra, asa ca am bagat la cap si am fost si am cumparat pentru ca mi-a convenit pretul. Eu cred ca, chestiile astea ajuta si nu ar trebui sa deranjeze.
Denisa fain de tine cu atatea baby shower. N-am participat la nici unul si nici nu aveam habar de asa ceva pana sa aterizez aici, dar suna interesant si fain.
Bombonica, deci asa, stai si doar ne citesti. Daca acum ai laptop o sa iti vina mai usor sa "semnezi condica" in fiecare zi. Si fain ca esti deja pregatita pentru marele eveniment.

29 fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Tot eu sunt .
Vad ca dormiti toate ,nu mai sunt insomniace...Eu am niste dureri de burta de zici ca nu-i adevarat parca trebuie sa-mi vina "musafirii" ca pe vremuri, am luat un Nospa si sper sa-mi treaca ca deja ma enerveaza durerea asta surda ,sper sa fie doar contractii false ca burtica nu s-a intarit deloc si am durerile astea de vreo ora daca stau in pat ma doare ,daca merg la fel
Ma duc sa ma uit la tv poate asa mai uit de durere.

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 34+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza burtici

Eu nu mai am somn, deci ... mi-am inceput activitatea .

Ursoaica, pot sa iti spun din Niro preturi la ce m-a interesat pe mine. Salopetica de fas (nu chiar fas, un material de vant), cu ceva vatelina si interior de bumbac era in jur de 300 000. Tare dragu. Aceleasi salopetici le-am vazut la Obor cu 600 000. Salopeticile dintr-un material ca de prosop gros, gros si pufos erau 190 000. Alea erau ca niste oite . In rest, eu m-am mai uitat doar la carucioare si paturi si hamuri, si am gasit intr-un singur loc vre-o 3 standuri doar. Unul dintre ele e Baby Care, de unde mi-am luat si carut si marsupiu.

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna Dimineata burtici!
Tcmai eu care va dadeam sfaturi sa dormiti, sunt in picioare de la 6, dar nu ca n-as putea sa mai dorm. Daria s-a trezit sa-si bea lapticul si eu n-am mai putut sa ma bag in pat, ma termina nasul asta. Am polipi de muuult, dar in ultimul an e tot mai rau. Incerc numai seara sa-mi pun picaturi ca sa pot dormi dar vad ca nu mai ma tine toata noaptea. Asa ca ma trezesc infundata si uscata pana in fundul gatului. Iar cand m-am ridicat peste vreo 5 min incept sa stranut de nu ma mai opres si umplu un pachet de servetele. Asa ca am renuntat sa ma mai bag in pat sa nu-l trezesc pe David care ca in fiecare dimineata se instaleaza langa mine in lucul lui ta-su.
Denisa , si eu vreau satelit sa vad romanii!! am renuntat la un momet dat ca si asa nu apuc sa ma mai uit la televizor dar se apropie sarbatorile, si tare mult as vrea sa vad cate ceva! Ce fel de antena ai? Taica-meu mi-a spus ca-mi trebuie una cu motor care se intoarce ca programele sunt pe diferiti sateliti? E asa sau e suficient una fara ? Maraki tu cum ai??
si mie o sa-mi faca prietenele baby shower promabil in ian. am avut si la Daria impreuna cu inca o pretena care a nascut cateva zile inaitea mea gemene. aici nu se face dar cum mai toate prietenele mele sunt din America de Sud ele vor sa faca. Dar ele m-au intrebat ce-mi doresc sau ce ma nevoie asa am primit exact ce m-iam dorit. A fost tare frumos si distractiv, au facut tot felul de jocuri, si ne-am distrat de minune, numai noi femeile.
Bombonica, sa stii ca si eu am durerile astea din cand in cand si nici mie nu mi se intareste burta! Eu nu am luat nimic pana acum ce e drept nu sunt prea dese si daca ma intind putin mai trec.
O zi buna la toate!!!

Mira 27+ mami de David (15.08.2002) si Daria (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!! Uite semnez si eu condica foarte devreme.
M-am trezit de la 7, i-am pregatit micul dejun la sot, el a plecat, iar eu pe forum. Macar e bine ca dorm noaptea, aseara la ora 11 dormeam dusa, asa ca... multumesc lui Marco ca e cuminte.

Eu nu am mai spalat nimic din hainele lui bebe, ca astept dulapul si comoda sa i le pun direct acolo. Dar astazi, dupa ce mi-a zis Clau ca a visat ca peste 2 sapt. am nascut, merg sa-i spal macar hainutele care i le duc la spital, ca ale mele sunt gata pregatite. Mai trebuie sa-mi cumpar halat.

Bee mersi de raspuns, esti o dulce.
Chiar nici una nu merge in ultima perioada la 2 sapt. la control? sunt singura care face asa?

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neataza, frumoaselor !

BEE
Sa fii iubita, fericita si inconjurata numai de fericire !

Azi am reusit sa fac transferul pe server, asa ca am actualizat multe date (greutati de bebei, poza Giovei, bebelina lui Crisu).

Ioana, si eu tot de NERO vroiam sa-ti spun. E super bun, face singur conversia din mp3 in trackuri in momentul scrierii, singura chestie e sa alegi optiunea de creare CD audio.
Imi pare rau despre nenorocirile despre care ne-ai povestit.
Da, mie mi-au calculat cu 63 zile, dar cica nu se poate altfel in cazul nostru. Nu vreau sa ma mai cert cu astea de la personal, sunt destul de incuiate, asa ca o las cum a picat, dar abia astept sa vina ziua de 12 decembrie (Toanca ).

Si eu ca si tine, Toanca, vreau sa-mi las lucrarile in ordine, totul terminat si inca n-am reusit sa ma ocup de nimic. Asta din cauza ca sunt atat de multe probleme noi in fiecare zi.
Chiar in dimineata asta am aflat ca maine e sedinta de consiliu. Asta presupune ca eu va trebui sa ma duc sa filmez sedinta, deci sa stau minute in sir in picioare (fiindca ai mei colegi sunt in concediu). Iar la ultima sedinta la care am fost mi s-a facut rau, de era sa lesin in mijlocul salii si am spus clar sefului ca nu ma voi mai duce la filmari. Dar acum... ce o sa fac ???? Si seful e tot in concediu... nemernicul !

Monica, si pe mine ma dor foarte tare sfarcurile, sanii arata umflati (uriasi aproape), dar de zona aceea care ti se pare ca prezinta galme eu te-as sfatui sa intrebi medicul. Eu nu am patit-o.

Diana, ai dreptate. Remarcile astea sunt tipice romanasilor.
Oricum, abia astept sa scap de atmosfera asta.

Maraki, aseara m-am gandit la tine. Sa vezi ce-am patit.
Dupa ce am ajuns acasa, m-am dus sa-mi fac dush. Cosmin a plecat sa ridice alocatia de la Posta, asta fiind peste drum de blocul nostru. Ei bine, n-a incuiat usa de la intrarea in apartament - figura si el .
Iar eu, dupa ce-am terminat dusul am iesit... destul de goala... si am dat nas in nas cu soacra-mea care se plimba bine mersi prin casa mea .
Iti imaginezi ce m-am speriat, m-am scarbit si am facut si ceva scandal.
Stie ca nu suport sa incerce usa si sa intre. Discutia asta am avut-o cu multa vreme inainte.
Asa ca mi-am amintit de cosmarul tau de a intra socrul tau peste tine cand alaptezi. Cam asa ceva am patit eu aseara. Brrrrr , ce nasoala faza.

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Va invit la urmatorul capitol:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62520" target="_blank">CAPITOLUL 70

Ne intalnim acolo !

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput