Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80
Raspunsuri - Pagina 12
piccaflor spune:
Amely
...te inteleg perfect...la noi rudele care stiu ca avem probleme,au inteles ca e un subiect delicat si nu ne mai intreaba...in schimb prietenele mele ma intreba de fiecare data cind vorbim "Si bebe nimic?...Si n-ai ramas gravida?"(stiind ca incercam de un an )...si de fiecare data ma simt ca si cum mi-ar rasuci cutitul in rana...chiar nu realizeaza cit ma dor aceste intrebari?...
Fetele care ati facut HSG,va rog sfatuiti-ma si pe mine unde sa merg in Bucuresti...aici n-am nici-o sansa s-o fac in viitorul apropiat...
Si cum trebuie sa procedez?...trebuie sa merg la un control ginecologic iar medicul o sa-mi dea trimitere?...si ce analize trebuie sa fac inainte?...
Multumesc anticipat
...
Maine sotul meu va face echo doppler iar vineri se duce cu rezultatul la urolog...sper sa fie bine...
Pupici si noapte buna
M Oana spune:
Piccaflor inainte de a inchide computerul raspund, caci garda mea scurta pe DC tocmai se incheie: inainte de HSG eu nu am facut nici o analiza, dar am inteles ca ar fi bine sa faci investigarea chlamidiei, ca nu cumva, in timpul procedurii, sa se raspandeasca aceasta grozavie, in situatia in care este prezenta pe acolo si tu nu stii.
Cat despre locul in care sa o faci, trebuie sa mergi la un medic croit pe aceasta procedura. La Elias, la dr Tutunaru, nu e cazul sa incerci, caci e total impotriva procedurii.
Poti insa sa mergi la Giulesti, unde seful spitalului, dr Marinescu, in primul rand recomanda HSG, apoi te intreaba cum te numesti. Fiecare cu fixatiile lui........ Iar la Giulesti, procedura se practica, indiferent de medicul pe care il alegi.
Ne auzim maine, pana atunci, bucurati-va de viata.....

Si, Doamne ajuta, pentru sotior........
galinarodica spune:
Buna fetele,
Lachione, Tabita si celelalte pe care va streseaza familiile cu intrebari idioate eu am o vorba cam dura si cam vulgara (pe mine ma intrebau de ce nu ma marit...) eu le-am zis odata "Da ce va f... grija pe voi?" si de atunci e liniste si pace, se poarta frumos si nu ma mai intreaba nimic despre subiectul cu pricina. Incercati ca poate ajuta.... Stiu ca poate nu e frumos, dar zau e foarte sanatos pentru voi care nu aveti nevoie de un stres in plus.
Va pupacesc dulce si va tin pumnii
andicu spune:
Buna seara!
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari !
daca vreuna din voi e curioasa sa-mi vada nepotelul-voinicelul, cu tot dragul, la colectia de poze!
Tabi,Miro, si eu tot ziua 1 de CM!
Fetelor,subscriu si eu la injuratul neamurilor care dau stres cu intrebari de genul: " da' voi pe cand unul mic? ce mai asteptati?" nu va zic ce stres am sa nu afle de la ai mei ca o sa fac FIV, ca parca vad ca or sa ma priveasca ca pe extraterestri ! odata am transmis socrilor mei sa le spuna neamurilor lor (ca de fapt, cu ai lor e problema, ca ale mele cam stiu ca ne chinuim si nu pun intrebari) ca ne deranjeaza aceste intrebari si sa nu le mai puna; se pare ca la bunici ( ai sotului meu) n-au avut efect, deci insista; da' lor n-am ce le face, ca-s mai batrani si au si ei un of!
MIshu, spor la tratament in continuare !
Tabi, sper din toata inima sa reusesti !!!

multi, sa ajunga la toate fetele, si noapte buna !!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
motzunica spune:
Mishule, sper ca te simti bine, ca de meritat merita !
Andicu, te pupacesc si pe tine si pe nepotelul tau.
Ingeras, pleaca de langa butoi ca mai ai o luna din anul asta si barza aia trebuie sa se tina de cuvant!![]()
Amely, "gura lumii sloboda", dar asa imi vine s-o astup cateodata...
Carmencita, pe unde esti?
galinarodica spune:

Fetele dragutele am uitat sa va zic bebica are un dintisor

azi a aparut timidut si de bucurie bebe a papat mandarina.
simonette spune:
Buna seara dragutelor! Eu am fost plecata si acum m-am intors! Sunt f. obosita, fac un dush si ma bag in patutz! Maine dimineata, citesc din urma si poate comentez si eu ! Va pupic de somn usor! Mi-a fost dor de voi!
Lachione, vezi bine cand am revenit?! VB. maine?
galinarodica spune:
Diciulica ce faci mama? Esti bine sanatoasa? Tin pumnii stransi si pentru tine si pentru celelalte fete.
Liana30 spune:
sa va salut si sa va pupacesc

...dupa cum vedeti nu am rezistat tentatiei...eva a muscat din mar 

raportez...ziua>10 de la prima z11 de la a doua>la mine e trecut de 12..deci e miercuri>
..si nici o simtoma....
Amely stai mama linistita si nu mai pune la suflet ce vb lumea....mie mi se spune intruna>"Esti stearpa??"..si eu le raspund la fel ca rodi..si apoi ma pun pe ras de cred toti ca sunt nebuna...

oana,simo,vale,mishulee,laurici,pica,rodi...si toate nu vreau sa va uit pe vreuna..deci pt toate fara exceptie o tona de pupici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()