Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Lucia, Felicia, si eu tot pe 14 noiembrie la Giulesti cu Moisa. Si pe 15 la cabinet. Deci, ziua 8 si ma pregatesc de urmatoarea IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna dimineata dragele mele.

Haideti sa va spun ce emisiune a dat TRV1 azinoapte pe la 1 si ceva. O emisiune, ceva stil concurs, care avea ca subiect "Avortul trebuie interzis?" Pana aici totul e ok. COncursul consta in faptul ca erau doua echipe fiecare formata din doua fete, o echipa pro si una contra interzicerii avorturilor. Deci cum nu se poate mai frumos, doar ca fetele erau toate eleve de liceu, ati citit bine, echipele erau formate din eleve de liceu (cls. a XII-a). Nu pot sa va spun cum vorbeau fetele de bebicii aflati in discutie, echipa care era impotriva unei legi care sa interzica avortul a folosit termenul de "parazit" si "gazda" (referitor la bb si mama) sau "intrus" (referitor la bb). Ce sa va spun fetelor mi s-a parut asa o tampenie, mai ales ca fetele ami aveau putin si sareau la paruiala, asa erau de "infocate". Si inca ceva. Pe perioada emisiunii telespectatorii aveau un nr. la care puteau trimite mesaje si mesajele erau scrise apoi in partea de jos a ecranului. Nu pot sa va spun ce-am citi pe acolo, chestii de genul" am facut 7 avorturi. Daca nu le faceam aveam 7 copii pe care nu mi-i doream" sau " sotul m-a obligat sa fac doua avorturi la distanta de doua luni" si tot asa. Nu-mi venea sa cred. Chestia e ca pana la urma m-am culcat inainte sa vad ce echipa "a castigat".

Nu vreau sa va intristez, doar ca mi s-a parut un subiect prea important ca sa fie dezbatut de 4 copii.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Alexia daca esti in ziua 8 in 3-4 zile stiu ca faci testul de sange, in functie de care faci planul de atac: duphaston sau o noua ISA.........
Daca soarta nu vrea de data asta, ce ai vrea sa imbunatatesti, adicalea cam pe unde incerci sa te perfectionezi....
Lucia despre IAD am tot auzit, dar inca n-am priceput exact in ce consta procedura si in ce cazuri e indicata. Nu stiam nici ca se face la Giulestiul nostru. Cu ce medic ai facut IAD (ce nume are??? Nu puteau s-o denumeasca EDEN???)?
BAFTA !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia13 spune:

Alexia 27, cred ca am trecut una pe langa alta. Ar trebui sa purtam un semn, sa ne identificam noi cele de pe DC. Eu mai astept o saptamana sa vad daca s-a prins. Mult succes la BB

Mergi la inceput

Oana, nu cred ca o sa mai fac analiza de sange, sunt 95% sigura ca nu e bebe. Am doar mici "semne" de CM, cum ar fi cosuri, durere de mijloc, sani mai plini dar nedurerosi, si cum e prea devreme sa fie semn de gravideala este evident ca se pregateste "un noiembrie rosu".
Nu vad ce as mai putea sa imbunatatesc la urmatoarea IA, poate doar sa ma apropii mai mult de momentul ovulatiei...dar eu oricum stiu ca la endometrioza (singura problema a mea, depistata bineinteles) IA nu ofera sanse reale. Am inceput sa ma documentez pentru FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia13 spune:

Oana, IAD este cu material genetic de la donator. Sotul meu are oligoastenoteratospermie severa, dar cand a fost sa fac prima inseminare nu s-a gasit nici un spermatozoid in lichidul seminal asa ca m-am hotarat sa fac de la donator. Am facut cu Marinescu si cu Moisa.

Mergi la inceput

Alexia stiu ca Tutunaru avea un tratament miraculos care ar tine sub control endometrioza, ca despre vindecare totala am inteles ca nu prea se pune problema. Nu ai incerca si un astfel de tratament inainte de toate procedurile astea?
Cat despre sanse, eu te stiu cat de transanta imi esti (femeie cu capul pe umeri, ca si doamna care-ti scrie ), dar totusi 95% sanse de CM, nu e cam multisor????
Lucia si Bugnar a propus un semn distinctiv pe care sa-l purtam cand mergem la doftori si pana la urma tot vom gasi o solutie in acest sens............
Cum e cu IAD-ul, ca nu te las pana nu ne spui!!!
Dar tocmai mi-ai raspuns! Multumesc frumos!
Madana sunt copii care nu stiu ce e viata. Vor afla la timpul potrivit, pe pielea lor!!!
Cat despre doamnele mandre ca au facut 7 avorturi la cererea sotului....... nu toti cei care au fost nascuti oameni isi merita cu adevarat aceasta titulatura. Au si ei loc sub soare, desi nu stiu cat inteleg ce este acela un SOARE/viata/dragoste........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a

Fetelor,

Haideti sa va povestesc ceva: colega mea, despre care v-am spus ca a ramas insarcinata si a pierdut sarcina la 12 saptamani mi-a spus urmatoarele:
- ea a sarit peste ciclu o luna si a ramas insarcinata cam in a 40 si ceva zi de la UM, ceea ce inseamna ca a ovulat (sau nu) in z 15 si apoi organismul nu a tinut cont ca nu a venit CM, si a ovulat iar, cand a si ramas insarcinata...dupa care CM nu a mai venit, pt ca era gravi...din pacate s-a terminat prost, dar uite ca organismul stie ce si cum sa faca! mie una mi-a redat putin speranta, pt ca o admir pt curajul de a zice "trecem si peste asta si voi ramane iar. o sa fie bine pana la urma"...

Sper ca v-am facut seara putintel mai placuta...

Pupicei multi si dragi pt toate fetele scumpe, Ingeras

Fetelor, nu am vazut reactii la ce i s-a intamplat colegei mele (ref cand a ramas insarcinata). Voi, care sunteti mai documentate, ce parere aveti? Se poate asa ceva? Simo, ia vezi, poate ramai si tu acum!!! Ca si ea a luat Duphaston si atunci a ramas :))
Succes si bebici fetelor care asteapta luna aceasta, indiferent de stadii:)

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Da Ingeras am vazut ce ai scris aseara, dar parerea mea a fost si aseara si este si azi urmatoarea : EXCEPTIE FERICITA.
Toate prietenele mele au astfel de povesti. Am o prietena care ramane insarcinata ca o iepuroaica, desi ii vine ciclu o data la 6 luni. Are un singur copil, nascut cu handicap si in rest a scos vreo 10 copii pana acum.
Cumnata si fina mea au ramas insarcinate desi aveau fibroame, chisturi de 3-4 cm, uter infantil si retrovers..........
Ele se minuneaza cum de eu, cu analizele mele, nu raman, iar eu ma minunez cum de ele, cu situatia lor, au ramas din prima incercare......
In luna in care si-au propus, in luna respectiva au ramas....
Iar eu imi propun de 11 ani, ma caut de 2 ani, nu-mi gasesc mari defectiuni si nimic........
Fiecare cu soarta lui!

Mergi la inceput

Ingerassincer, nu cred ca prietena ta a vut de 2 ori ovulatie fara ciclu. In cazul in care exista 2 ovulatii in cadrul aceluiasi CM, se intampla la cateva zile distanta maxim. Daca ar fi altfel, oricum progesteronul secretat dupa prima ovulatie ar imiedica-o pe a doua. Si daca e ovulatie e ciclu. Cred ca in cazul ei a fost vorba de o faza foliculara mult prelungita (40 de zile)si a avut o singura ovulatie cand a si ramas. Daca intri pe Fertility o sa vezi ca sunt muuulte asemenea cazuri.
Oana, tratamentul miraculos al lui Tutunaru este Cetrorelix, un medicament nou, netestat suficient inca si sincer, nu l-as incerca pe pielea mea. Celalat tratament este cu Diphereline, care inseamna 1 fiola pe luna, timp de 3 luni, fapt care iti induce o menopauza chimica. Dupa astea 3 luni se mai asteapta 2-3-4...n luni pana vine ciclul si poti sa te apuci de bebe. Problema e ca o data cu aparitia CM apare si posibilitatea reaparitiei endometriozei. Adica din punctul meu de vedere...vax. Timp pierdut fara nici o garantie. Lunile astea le pot petrece mai bine incercand, pentru ca in cel mai rau caz in orice fel as lua-o, tot la FIV se ajunge
Hai ca m-am intins cat o placinta tiganeasca

Mergi la inceput