Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80
Raspunsuri - Pagina 14
Madana spune:
Ingeras dragalas nu stiu ce sa sa zic in legatura cu prietena ta. Oana a zis o "exceptie fericita". Sunt de acord cu ea, pacat ca nu a fost cu "happy end".
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Liana30 spune:
Buna!
vad ca nu ati observat nici una greseala mea..dehhhhh..sa inteleg ca nu ma cititi???????![]()
ramane asa o zi in plus sau in minus ce mai conteaza![]()
rodi scuze am uitat sa-ti spun cat ma bucur pt Serbanica si pt dintisorul lui

..

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
kateryna spune:
Liana, te citim
si te asteptam cu vestea buna. ![]()
Aaa...ai vazut ca nu poti sta departe de noi?

Nunta noastra
Cununie civila
Madana spune:
Liana
eu am citit mesajul dar, recunosc, ca nu am observat.
. 
Rodi deci nu mai e mult pana cand o sa-l vezi pe Serbanica razand cam asa ![]()
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
ingeras26a spune:
Feteloooor!
Ati vazut ca la "mamici din nou aspirante"sunt deja 4 gravi pe luna asta??! Felicitari si sa aiba bb-lusi sanatosi :))
Oana, Madana, Alexia, aveti dreptate, fiecare cu soarta lor :)
Ingeras
Tabitha spune:
Buna dimineata la toata lumea. La mine e inca dimineata, ca abia am apucat sa citesc ce ati scris pana acum.
Madana: IAD, asa cum a zis si Lucia13, inseamna inseminare artificiala cu donator.
MOana: iti multumesc mult pentru tratamentul cu tincturi. eu trebuie sa incep maine tratamen de stimulare cu clostilbegyt (ziua 3) si pana in ziua 7. Cand ar trebui sa iau tincturile? In aceleasi zile? Mai tarziu decat clostilbegyt-ul? Si as mai avea o intrebare pt. tine: de ce zici ca IAD ar trebui sa se cheme EDEN???
Alexia27: hai, mai, ca nu e dracul asa de negru. PAna nu vin rushii, mai putem spera. Trebuie sa speram si sa avem incredere in sansa noastra. Hai zambeste, te ro.
Olteanco: am vazut ca ai scris gresit si ti-am atras atentia la alt capitol. nu-mi ieseau zilele cand le numaram..![]()
galinarodica: asteptam ca urmatorii dinti sa ii iasa alaturi de tine. Mai e un pic pana vineri.![]()
Salutari la toate fetele

si sper sa ies si eu cat mai curand din starea asta proasta care m-a curpins de dimineata.
Tabi
M Oana spune:
Tabitha in limba romana cuvantul IAD nu suna tocmai bine, de aceea ma gandeam sa se numeasca EDEN/RAI......
Era o gluma..... Stiu ca IAD este abrevierea din limba engleza, dar in limba romana a face un "IAD" nu suna tocmai bine la urechiuse, alta motivatie, mai medicala, nu am avut in creieras.
Cat despre tincturi eu am rapuns la intrebarile Mironei.
In cazul tau nu stiu exact din ce zi trebuie incepute, dar presupun ca din ziua in care ti s-a prescris estrofemul, adica ziua 5 sau ziua7. Mai stiu doar ca trebuie sa te opresti din tincturi (sau din estrofem) cam cu 2 zile inainte de ovulatie. Stiinta mea, momentan, se opreste aici........
Dar ar trebuie sa o intrebi pe doctora ta ce parere are despre tincturi....
Tabitha spune:
MOana: scuze, mii de scuze. In starea mea de acum nu am citit cuvantul IAD decat ca prescurtari, nu am pus literele cap la cap, precum scolarii din clasa I, ca sa vad ce cuvant formeaza. De aia nu intelesesem unde bateai apa... Pana la urma pricepui. Chiar ca ar trebuii sa-i gasim o alta denumire. Nu-i destul ca e de la altul, trebuie sa mai aiba si numele asta urat... In ceea ce priveste tincturile, dr. nu mi-a recomandat estrofem, ma gandeam eu sa iau tincturi preventiv.
Iata care au fost valorile la analizele mele hormonale:
In ian. 2005 - ziua 5 a CM
estradiol (faza foliculara) - 228 pg/ml (min. 30 - max. 257)
Free T4 - 6 pmcl / ml (min. 2,6 - max. 33,5)
LH (faza foliculara) - 7 mUI / ml (min. 1 - max. 18,54)
progesteron (faza foliculara) - 0,16 ng / ml (min. 0,2 - max. 1,4)
prolactina - 9 ng / ml (min. 2,39 - max. 25,12)
testosteron - 2,7 ng / ml (min. 0,1 - max 1,2)
TSH - 4,3 mUI / ml (min. 0,44 - max. 4,5)
In febr., in a 5-a zi a CM am refacut unele analize dupa cum urmeaza:
estradiol (faza foliculara) - 210 pg/ml (min. 30 - max. 120)
FSH - 5,8 mUI / ml (min. 2 - max. 10)
LH (faza foliculara) - 6,4 mUI / ml (min. 1 - max. 18,54)
Draga profesoara diriginta MOana, cum ai interpreta aceste valori, dat fiind ca urmeaza sa fac stimulare cu clostilbegyt sao Ova-mit (inca nu m-am decis)?
Iti multumesc pentru rabdare
Tabi
Kariris spune:
Oana, cat imi esti tu de draga mie, tot o sa te iau acum putin la o "ciufuleala virtuala". Referitor la afirmatia ta "nu toti care se nasc oameni isi merita titulatura asta" (sau, ma rog ceva de genul asta). Spuneai asta in leg cu cea care "a facut 7 avorturi la cererea sotului". Facuse din proprie initiativa 7 avorturi. Cea cu 2 avorturi le facuse la cererea sotului, desi... pana la urma tot decizia ei a fost, cred eu, dar e mai usor sa dai vina pe altul.
Si acum sa ma intorc la oile mele: si eu am facut tot 7 avorturi (curetaje) si sa stii ca nu stiu cum eram cand m-am nascut dar acum sunt foarte... OM. Si fizic si sufleteste. Si da, erau copii nedoriti la vremea respectiva. Nu contest ca daca as fi apucat sa-i nasc i-as fi iubit. Dar asta a fost decizia exclusiva a mea si consider ca nu are nimeni dreptul sa ma judece pentru asta sau sa ma califice intr-un anume fel. Se ocupa Dumnezeu de asta...dupa cum observi!
Sperand ca nu te-ai suparat pe mine, iti dau un 
simonette spune:
Buna, buna, buna la toate gagicile! Sa aveti parte de o zi, asa cum va doriti!

Am citit si io din urma...
Andicu, sa-ti traiasca finutzu-voinicu,,sa fie sanatos si nazdravan!
Picaflor, noi am luat in calcul si adoptia, dar luptam in continuare si pt. bb!
Madana,
Iube, scarbele mele n-au venit inca...astept...in asteptarea lor am niste intepaturi care imi taie respiratia!
Amely, asa e lumea, de cand pamantul, curioasa si iscoditoare...dar nu trebuie sa pui la suflet! Oricum, chiar daca n-ar mai intreba nimeni nimic, tot nu ai putea sa uiti ca iti doresti un bb, iar el intarzie sa apara! Toate trecem prin asta!Uite un
mare sa-ti dea putere!
Tabi,Bafta multa draga mea!

Felicia, sanii mei au fost tari, mari, durerosi si super-incarcati de vinisoare albastre, totusi....nu a fost sarcina! Asa ca nu e neaparat un criteriu. Poti sa speri pana iti vine, chiar daca nu te mai dor! Succes
![]()
Pica, eu iti doresc multa bafta tie si sotului!
Ingerasule, esti draguta, ca incerci sa-mi dai sperante dar, nu prea cred! Daca vrea sa vina bb, aici sunt pt. el...nu plec nicaieri!
Liana, eu am obs. greseala ta, dar pana sa scriu eu, tu ai si dres-o! Cred ca e semn bun faptul ca esti in ziua 11, data trecuta din cate imi amintesc, iti venise! Abia astept sa ne dai vestea cea mare! Ai grija de tine

Fetelor, ca sa nu ma mai intind, va pupic pe toate!!!