Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80
Raspunsuri - Pagina 11
cami30 spune:
Fetelor am si eu o intrebare. daca incep stimularea cu clostilbegyt din ziua 5-9 cam in a cata zi se produce ovulatia ca sa stiu cand sa incep monitorizarea...
cami
Madana spune:
Eu am terminat pe ziua de azi si ma indrept voiniceste spre casa.
Tabitha tin pumnii stranshiiiii pt. tine si sper sa vina Mosul cu darul cel mai dorit
. Aaaa, ce inseamna IAD, ca eu nu am fost pe faza? Stiu ca IA inseaman "inseminare artificiala", deduc ca IAD inseamna "inseminare adevarata" ![]()
O seara placuta dragelor.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
ingeras26a spune:
Fetelor,
Haideti sa va povestesc ceva: colega mea, despre care v-am spus ca a ramas insarcinata si a pierdut sarcina la 12 saptamani mi-a spus urmatoarele:
- ea a sarit peste ciclu o luna si a ramas insarcinata cam in a 40 si ceva zi de la UM, ceea ce inseamna ca a ovulat (sau nu) in z 15 si apoi organismul nu a tinut cont ca nu a venit CM, si a ovulat iar, cand a si ramas insarcinata...dupa care CM nu a mai venit, pt ca era gravi...din pacate s-a terminat prost, dar uite ca organismul stie ce si cum sa faca! mie una mi-a redat putin speranta, pt ca o admir pt curajul de a zice "trecem si peste asta si voi ramane iar. o sa fie bine pana la urma"...
Sper ca v-am facut seara putintel mai placuta...
Pupicei multi si dragi pt toate fetele scumpe, Ingeras
Mishulina spune:
Buna fetelor,am trecut sa va salut si eu!
Eu sunt in ziua a doua de fiziokinetoterapie si ma simt ok desi ieri mi-a cam pus unul pielea pe batz la masaj,am crezut ca nu mai ies vie din "labele" lui...
Pacat ca e asa frig afara....
Andicutz
sa va traiasca nepotzelul cel grasunel si sa va bucutati de el pana cand o veni barza si la voi..si dupa...toata viatza! 
Ina
felicia_ spune:
buna, fetelor!
Nu stiu daca va amintiti, eu am facut IA pe 14 noiembrie. Am tot citit de sani "mari si tari" pana inainte de CM. Ai mei au fost asa doar cateva zile, acum sunt doar mai maricei ca de obicei... Inseamna ca nu ar trebui sa imi fac sperante deloc?
Pupici tuturor!

Mirona spune:
buna seara la endometriste,
m-ati convins si va multumesc tuturor pentru pareri. cate o
si un
la fiecare.
Deci azi. ziua nr. 1. Numar impreuna cu Tabitha. Se mai inscrie cineva?
Andicu sa-ti traiasca finutul, felicitari pentru grasunel parintilor.
Mishu ... am avut ceva de lucru pe calc si nu te-am mai prins pe mess asta seara. Cand te prind ... cand te 
Ia povesteste si mie cata, ce si cum cu fiziokinetoterapia? Ma bate si pe mine mama la cap cu asa ceva ... dar nu stiu cu ce se manca si cat de tare doare. Poate ne intalnim maine seara pe mess. Cu CV-urile cum stai?
you.
MOana am si pentru tine o intrebare ... pentru cand ai timp.
Parca tu spuneai ca in timpul stimularii efectul clomifenului asupra endometrului il pot inlatura cu tinctura de marar. In ce doze? Aceleasi ca in tratamentul naturist al Liviei? Adica 30 pic. de 3 ori pe zi? Si mai ziceai ceva de alte tincturi ... ia da si la fata un PM cu detalii ca sa nu te mai repeti aici ... si nici io sa nu mai caut postarea ta in vraful asta de capitole.
Mama fetelor ... capitolul 80 ... io chiar nu stiu de ce ma inspaimanta atat de rau capitolul cu nr. 100. Io chiar cer sa trecem peste acest capitol ... sa sarim efectiv peste el. Ce ziceti?
...asta asa ... pentru disperate ca mine.
Va pupa fata pe toate.
Miro
M Oana spune:
Miro
iti raspund aici, poate putem fi de folos si altor fete, iar daca cumva gresesc, poate fetele vin sa ma corecteze sau sa mai aduca ceva informatii noi.
Eu am luat de la farmacie tinctura de lemn dulce (2,24 RON) si tinctura de marar (2,24 RON) in loc sa iau estrofem, pentru a creste valoarea endometrului.
Din experientele Carmecitei stimularile cu clomifen (sau cu alte medicamente de acest tip), duc la scaderea endometrului, deci la diminuarea estrogenului natural, de aceea trebuie suplimentat cu estrogeni din tincturi/plantute/medicamente.
Eu nu m-am stimulat, dar Moisa a considerat ca nu strica sa ajutam putin endometrul si nu l-am ajutat decat doua zile, dar rezultate au fost........

Pe prospect scrie ca in caz de sterilitate/amenoree se administreaza o lingurita de 4 ori pe zi, durata unei cure fiind de minim 2 luni.
Studiile spun ,totusi, ca excesul de estrogeni, chiar si din plante, are repercusiuni nedorite......
Eu am luat cam 15 picaturi dintr-o tinctura si 15 picaturi din cealalta o data pe zi si am avut un endometru de 9 mm in situatia in care el era oricum 8-8,5 mm.
Dar in situatia in care iei clomifen cred ca totusi poti face cura de 2 ori pe zi pentru a avea efect.......
Pe prospectul tincturii de lemn dulce spune ca este contraindicata aceasta tinctura in cazul unui fibrom, chist ovarian, adenom etc.....
Las fetele sa-si dea si ele cu parerea.....
M Oana spune:
Am uitat sa spun Moisicilor sa fie atente ca exista diferente intre ecograful de la cabinet si cel de la Giulesti!!!!!
In ziua 8 am avut la cabinet endometrul de 6,7 mm, la Giulesti am avut in ziua 11, endometrul de 7 mm, iar la cabinet am avut in ziua 12, endometrul de 9 mm .
Mie imi creste cam cu 0,5-0,75 mm/zi endometrul, deci valorile de la cabinet sunt la fix, dar la Giulesti valoarea e total aiurea.
Moisa a confirmat diferentele...........