Oltencele, poftiti la povesti! (12)
Raspunsuri - Pagina 12
sirod spune:
Cu intirziere si eu...
Un an frumos, frumos si plin de noroc!
Am inceput jobul de azi, dupa doua saptamini de vacanta, leneveala...ne-am facut cit casa poporului de sarbatorile astea...sper ca o sa dau jos din kilele puse...mai ales pe burta!!!
In rest...sintam ok, Irina incearca sa plece de-a busilea...Maxiplodu' o incurajeaza, o 'ajuta'...si iese un circ!!!
Camelia - pentru ce luna te intereseaza CIC?Trebuie de puse la primarie, acum nu stiu pe unde?Daca vrei se ma interesez exact si iti spun.stiu ca pt luna decembrie trebuie depus de catre firma si un dosar la directia aia de pe linga ciufulici...exact nu stiu, iti spun, ma interesez exact daca vrei.
Haideti ca nu mai am timp sa scriu...si as avea atitea de spus...dar ne luptam cu cota unica de impozitare, cu nsh-pe mii de cazri...ca la balamuc.
va pupacesc cu drag.
DORIS cu doua minuni
camelia72 spune:
Si sotul meu a inceput serviciul azi.ne obisnuisem impreuna acasa,ma trezeam si eu tarziu ca se ocupa el de Mihaita
dimineata,schimbat,papat,jucat...a fost asa bine...!De azi a inceput Georgi gradinita iar mama "serviciul",vine saraca dimineata la 8 si pleaca la ora 13,dupa ce vin cu Georgi de la gradi!
Doris,cred ca pt. luna ianuarie trebuie depuse acele cereri,am inteles ca si angajatorii depun ceva dar trebuie si noi.Stiu ca la Primarie,dar unde?In Lapus am mers atunci cand am intrat in CIC si am depus nus'ce acte,de aceea am banuit ca tot acolo trebuie si acum!Daca poti afla...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Liana30 spune:
azi a nascut finutza mea..sunt o nasica fericita cu un finutz minunat..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Lavv spune:
Salut, oltencelor!
Vreau sa ma inscriu si eu pe lista voastra - ca doar sunt dn Craiova. E drept ca in ultima vreme am fost cam lenesa..mai mult scriam cand eram cu Alexutu'meu in burtica..acuma ..deh! si casa si serviciu.
Am si pozici cu bebele meu !
Va pup si ..ne auzim
Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/alexpaun
sirod spune:
Camelia - totul se rezolva in Lapus!De acolo se ia nu stiu ce declaratii, se completeaza si apoi se depun tot acolo.Deci...lapusu e alfa si omega CIC!!!
Lavv - bine venisi intre oltencele guralive!
Rodica? - hai ca te agat acum pe messenger
Bertha...cit de frumos s-a facut frumusetea?Tot cirliontat?si rizacios?
Lorena - frumos cadou de craciuna ati avut...sa va traiasca minunea!
Cornelia - cind plecati, mah?Cred ca Alexandra s-a saturat de atmosfera de aici, sper sa-i priasca aerul de acolo si sa o terminati cu bolitul.Va tin pumnii!
Fetele....fug, la cota de impozitare, va pupicesc dulce pe toate....
DORIS cu doua minuni
camelia72 spune:
Doris,multumesc,azi de dimineata am depus si eu,in Lapus,am luat o coada...mama-mama,ce este in Romania asta,o gramada de ghisee si doar unul functional!!!
Lavy,bine ai venit,te asteptam la povestit!!!Nu esti in CIC,cat are puiul tau?
Liana,sa-ti traiasca finutul,sa va bucurati cu totii de mica minune!Sa fie sanatos si mancacios!
Anda,ce face micu,analizele au iesit bune?
Va pupik pe toate!
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Rodica P spune:
Salutare oltence dragi,
Multi ani fericiti tuturor, multumesc pentru mesajele de Craciun si pentru felicitarile de Sfantul Stefan.
Ca si Doris ma laud cu citeva Kg in plus dupa vacanta asta deh atita sedere nu am mai apucat de mult, va spun sincer e primul concediu ca lumea in care Stefan nu e bolnav.
De Craciun am petrecut acasa, Stefan a primit bradut cadouri nebunie am filmat de fapt am avut intentia sa filmam ca mai tirziu ne-am dat seama ca era in stand by, de revelion am fost la restaurantul Palace asa cum v-am spus localul e decent, muzica a fost buna mincarea multa, dar la artificii am crezut ca mor alea 20 de minute de la ora 12 cind a explodat orasul. Poze nu am, ca am avut camera foto descarcata ma rog nu conteaza asta sa fie necazul.
Nu mai stiu daca v-am povestit de Stefan ca vorbeste deja foarte bine folosind cuvinte grele ne minunam in fiecare zi de el, mai poceste inca de ex farfuria e papaiia, intr-o seara nu voia sa se culce si eu spun ca ma supar si plec la servici si el zice sa imi zice "ia geanta si diplomatu si pleaca" nu il zice de nici o culoare pe r, numai urrrita zice cu r apasat, duminica mi-a facut surpriza sa zica Stefan, desi daca il intreb cum il cheama zice ca Dani, inca nu stie sa numere desi incearca in felul lui adica 2, 4, 5 si mai spune ca are 2 ani si 4 luni. Stie culorile chiar si nuante dar le spune numai in toane bune. Seara cere poveste desi sunt in pana de idei ajutor mamici de pitici cum sa ii spun ca pe scufita rosie a mincat-o lupul ca pe alba ca zapada a otravit-o vrajitoarea etc. Ii place si sa-i cint si are momente cind imi cere sa-i cint. Numai pishu nu spune ca face cind il intreb daca vrea zice ca nu si apoi ca "am facut deja", in rest atitia pupici si atita bataie ca de la Stefan nu am primit in toate viata mea.
Camelia nr meu e 0745797531.
Valeria vreau si eu link la concursul cu braduti please daca se poate link direct la pagina cu votul, din cauza pb pe care le am cu netul nu prea mai bintui pe net.
Mor de ciuda ca nu mai pot bintui prin poze ca pina acum si pe site-uri si pe oriunde.
Lavv bine ai venit la oltence! O sa te trec si pe tine pe lista oltencelor!
Eu am ajuns pina la Buc pentru chistul ala care cica nu e ovarian, nici eu nu stiu, ovarul e functional, si saptamina viitoare sunt programata pentru laparoscopie. Tineti-mi pumnii! Profit de ocazie sa iti multumesc inca odata Liana ca te-ai tinut de mine si m-ai trimis la medic.
Nu stiu daca mai intru pina atunci ca am aceleasi pb cu netul, ma gasiti pe YM!
Va pup si va doresc numai bine!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
Liana30 spune:
Lavv bine ai venitAlex e minunat sa'ti traiasca..
Rodicoooooooo nu trebuie sa'mi multumesti..ma bucur ca ai reusit si ai ajuns la Buc..si ma bucur ca vei face laparo cum stii io nu voi mai fii pe aci cateva zile asa ca iti urez de pe acum multa bafta....si stai linistita fatooo ca totul va fi bine...ai vazut ca am avut mana buna asa ca mergi pe mana mea si ai sa vezi ca vei reusiii...te pup si nu uit si te voi suna...stiu io cand...
camelia multam..
oltencelor plec la munte cateva zile....ne auzim tocmai marti...
sa nu ma uitati ca vin cu la voi daca ma uitati
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Rodica,multumesc pt. nr. de tel.,curaj la interventia laparoscopica,iti tin pumnii!
Iata linkul de la pagina cu votul bradutilor unde Ciufa noastra este pe primul loc,pana acum:
www.desprecopii.com/forum.asp?TOPIC_ID=63719" target="_blank">Concursul "O,brad frumos!"
POZE
camelia72 spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Rodica,multumesc pt. nr. de tel.,curaj la interventia laparoscopica,iti tin pumnii!
Iata linkul de la pagina cu votul bradutilor unde Ciufa noastra este pe primul loc,pana acum:
www.desprecopii.com/forum.asp?TOPIC_ID=63719" target="_blank">Concursul "O,brad frumos!"
POZE
Am impresia ca s-a terminat cu votarea bradutilor,se asteapta castigatorii,locul 1 se stie,e bradutul Ciufei!
Bertha,tu ai depus cererea pt. CIC?
POZE