Oltencele, poftiti la povesti! (12)
Raspunsuri - Pagina 13
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, merit urecheala ca n-am mai trecut pe-aici, dar de luni suntem fara pampers si va dati seama ca suntem ocupati! Facem la olita, pe noi, pe covor, pe unde apucam. Parca se vede o imbunatatire, adica parca tine mai mult pana face. De ex. luni a facut de 8 ori pe olita si de 4 pe el. Ieri a fost 5-3. Sa vedem in continuare, rabdare mai am inca.
Lavv, bine ai venit! Te asteptam cu detalii despre tine si Alex!
Doris, multumim de intrebare, frumusetea face bine, nu mai are pic de carlioniti de cand l-am tuns, dar e simpatic foc si nebuuuuuuuuuun. Nu stiu cum am putut face un copil atat de zburdalnic, da' mama zice ca bine-mi face, si eu eram la fel, cica. Ce-i mai rau e ca nu ma crede nimeni ca-i nazdravan, pe unde ma duc cu el, nu misca in front, se minuneaza toti de el! Cat o mai dura! Plozisorii tai ce mai fac?
Rodica, iti tinem pumnii pt interventia de la Bucuresti, asteptam vestile bune! Chiar vroiam sa te intreb cum mai stati cu olita, fiind si eu stresata de acelasi subiect. Constat ca imi trebuie mult mai multa rabdare decat credeam initial.
Liana, stai linistita, nu te uitam nici sa vrei tu! . Ai ajuns aici, nu mai scapi!
Maine ma duc si eu in Lapus, sa scap pe luna asta de hartoage.
Va pup!
Pa!
PS Am pus poze noi in album!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Rodica P spune:
Salutare!
Uite ca am reusit si astazi sa intru!
Andreea succes in operatiunea olita, asa cum ai zis iti trebuie foarte multa rabdare mai ales cind vinovatul stie ce a facut si zimbeste iti trebuie multa stapanire sa nu ii dai 2 la fund, voiam sa iti zic ca am citit chiar astazi ca momentul in care se va deprinde sa fie curat nu depinde nici de virsta nici de dezvoltare cee ce pe mine m-a lamurit cumva pentru ca eu consider ca e suficient de dezvoltat sa poata spuna, stie ce inseamna si poate pronunta cuvintul cheie , asta e, printre altele l-am amenintat ca nu ii mai cumpar banane pentru ca trebuie sa ii cumpar pampers dar nu am obtinut nici o reactie.
Apropo copii vostri stiu de frica de ceva ca Stefan n-are habar de nimic, va jur ca ii dau la fund si nu are nici o reactie !
Fetelor de Cornelia ce stiti a plecat imi doream foarte mult sa ne mai intilnim odata inainte de a pleca ea!
Anda Lorena Oana voi ce mai faceti!
Liana distractie palcuta!
Va multumesc pentru incurajari am inima cit un puricel!
Pupicei si sa auzim de bine!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
camelia72 spune:
Bine,mai,fetelor,e posibil sa ajungem pe pagina 4?
Pe Mihaita,atunci cand e prea nebunel si nu ne mai intelegem,il izolez intr-o camera pana se calmeaza,tipa ce tipa iar cand se calmeaza ii descui usa si-l las sa vina la mine!In ultimul timp e de ajuns doar sa-i arat usa si se calmeaza imediat!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Liana30 spune:
am venit..
se pare ca nu am ratat nimic..mey..meyyy..ati cam tras chiulul...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
ciuf spune:
Salutare, fetele dragi
Mai am cam dat bir cu fugitii.
Sa nu uit sa-i urez bun venit lui Lavv. Te asteptam mai des pe la noi.
Rodica, tinem pumnii sa fie totul in regula cu laparo. Cat dureaza operatiunea?
Bertha, si noi suntem la capitolul invatat la olita, chiar daca suntem mai maricei. Dar e dezastruuuuuu. Il las in funduletul gol si cum il vad ca se cracaneaza un pic si isi indreapta privirea spre butonel e clar ca vrea sa-i dea drumul sa-si spele mainile in pishulica. Iar eu ca un fulgusor rapid-rapid vin cu olita. Ce-i drept face la ea. Dar fiind cu fundul gol simte nevoia sa faca tzar-tzarrr pe te miri unde. Ultima data l-am prins intr-o pozitie cat mai canina posibila la o floare. Vroia sa-i puna ingrasamant. Sa mor cand l-am vazut. Pe naiba. Ca noi nu ne facem nevoile la flori. Cine sa-l invete decat patrupedul de Cezar?
Si sa ma vezi cu Cloroxul dupa mine curatand la mocheta dupa tzarcaitul lui.
Darius cam cat poate sa tina fara sa faca pipi?
Vad ca Luca incepe sa tina noaptea un pic mai mult.
Cu somnul stam prost de tot. Am insomnii, ba ma mananca pielea, ba Luca vrea lapte, ba nu are somn si vrea ori povesti ori animale pe Animal Planet si uite asa trec zilele.
In we ma simt un pic mai usurata ca e si sotul acasa si ma mai ajuta cu Luca.
Miercuri intru in 27 de saptamani si astept sa treaca timpul repede si sa-mi tin minunea in brate.
Luca deja vorbeste cu bb la buric. Ca i-am zis ca daca vorbeste acolo, bb va auzi mai bine. Si intreaba: "Eva, unde esti?"
M-am facut o pufosica. Si anume am pus pe mine 12 kg. Lol
Dragele, va multumesc pentru voturile voastre. Pup fetele
Ciuf si Luca
bertha spune:
Ciuf, nu stiu ce sa-ti raspund la treaba cu olita! Eu il tin in chilotei si pantalonasi. Cateodata spune, de cele mai multe ori nu, dar il pun eu preventiv din cand in cand si face, de obicei. Ce-i mai nasol e ca face inclusiv in sosete. Inca n-am sperante sa invete prea curand, dar am zis ca asa constientizeaza mai bine ce se intampla. Acum cateva zile am vorbit cu Claudia (Klaus29), cred ca va amintiti de ea, si mi-a spus ca Andrei (1 an si 10 luni) a invatat sa faca la olita in 3 zile si se trezezset si noaptea sa faca pe ea! Asta-i inca o dovada ca fiecare copil are ritmul lui.
M-a distrat rau faza cu buricelul si dialogul cu Eva! Doamne, ce simpatic trebuie sa fie!
Liana, bine ai revenit! Povesteste-ne cum a fost la munte, unde ai fost etc! Vreau si eu la munteeeeeeeee!
Fetele celelalte, adunarea, unde ati disparut?!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
neliana spune:
Salutare fetelor.Se pare ca nu ne-ati simtit lipsa.
Am mai intrat si am citit dar nu am apuacat sa scriu nimic.SORY
Am si eu vesti bune Oana face la olita,spune poeziidar numai cele scrise de mami ca cele din carti sunt vechi dupa parerea ei,asta e ce eu sa stau degeaba?si plus de asta e cel mai cuminte copilunele dintre voi o cunoasteti.
Cred ca o sa o inscriu la un club de fotomodele, ii place asa de mult sa faca poze si se misca si se aseaza atata de bine incat nici mie nu-mi vine sa cred ce face.
De Craciun ia facut un prieten poze si am ramas cruciti mai dar nici nu pot sa va explic cum face cand aude ca facem poze sau cand vede aparatul de fotografiat.www.oana.xro.ro (poze noi)
Hai ca mi-am laudat copilul
Eu sunt bine scriu la greu poezii pt copiiiiiiii,daca vreti va trimit,acum putin stresata ca vine aniversarea Oanei de 2anisori si pregatiri curatenie, se anunta mare chef (28 01 2006).
SANATATE
www.oana.xro.ro
neliana anghel
camelia72 spune:
Ciuf,m-am prapadit de ras la faza cu Luca vorbind la buricel cu surioara !
Neliana,felicitari Oanei pt. performanta de a face pe olita!Petrecere frumoasa la"cheful" Oanei!La Multi Ani!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
POZE NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Liana30 spune:
bertha am fost la Predeal..si a fost super...
fetelor am sunat'o pe Rodica maine dimineatza o opereaza...ea e bine doar putin speriata de anestezie...
o sun si maine seara va anunt cum am vesti..
va pupic pe toate
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
deeapui spune:
La multi ani, dragele mele, cu intarziere...
Sarbatorile noastre au fost cele mai urate care le-am avut vreodata, fiindca Alex a racit ft rau, iar pe 30 seara am ajuns la urgenta..si am stat pana pe 5 ianuarie in spital
Din fericire acum suntem mai bine, dar am dat in alta: ne doare burta de la atatea medicamente.asta e..asa e iarna..
Va pupam
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze