Oltencele, poftiti la povesti! (12)
Raspunsuri - Pagina 14
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Deea,imi pare rau ca bb a fost bolnavior si ati intrat in noul an fiind in spital,bine ca a trecut iar acum sunteti ok!
I-am facut si noi analizele lui Mihai(hemoleucograma),este pt. prima data cand ii facem analize si ce credeti?Are anemie!Hemoglobina este 9,3 cu toate ca mananca destul de bine si aproape orice...chiar nu-mi explic de ce am copilul anemic tinand cont ca nu este mofturos la mancare!Am inceput tratament sever cu Fe Haussman,la recomandarea medicului!
Rodica,sper ca esti bine,asteptam vesti,Doamne ajuta!
Lianaunde a-ti stat in Predeal?A fost zapada?Mi-e dor de zapada,mi-e dor e o iarna adevarata si de o plimbare cu saniuta...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
POZE NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
bertha spune:
Salutare!
Dragele mele, m-am intors si eu de la Buc aseara, dar abia acum am putut sa intru sa vad ce mai faceti.
Camelia, si Darius a avut anemie, a avut 9.8 hemoglobina. Tot cu Fe haussman a favut trat., 10 pic/2ori/zi, intr-o lingurita de suc de fructe. Trat. se face timp de 3 luni. Dupa 3 luni, la noi era f bine si dr. a zis sa-i mai dau inca o luna, pt a se reface rezervele de fier ale ficatului. Nu stiu de ce este Mihaita anemic, dar la Darius a fost tot din cauza viermisorilor , chit ca papa si carne si ficatel la greu Ai grija sa urmeze trat. intocmai cum ti-a zis dr. Mai vb.
Liana, ai mai vb cu Rodica?
Neliana, am vazut pozele cu Oana si e f frumoasa!
Deeapui, imi pare asa de rau ca ati avut necazuri! Lasa sa fie el sanatos, sarbatori o sa mai fie si o sa petreceti cu adevarat.
Noi inregistram ceva progrese cu olita, adica spune mai des cand face si parca s-a redus nr de "accidente".
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
lorena_andreianu spune:
Salutare oltence dragi.
Pupici la toate.
Rodica, sanatate multa!
Ciuf, eu n-am mai apucat sa votez, dar te-au votat bine fetele. E super bradul vostru. Pupici lui Luca si burticii (Eva o sa-i puneti numele?)
Bertha, Ciuf, spor la invatatul puilor la olita. Si eu care credeam ca e tarziu pt fiu-meu sa-l invat... ca si noi tot cu "chiloti" suntem. Incepem si noi operatiunea in vara, sa fie cald, sa-l pot lasa in fundul gol.
Camelia, o electroforeza ati facut? Sa nu fie vorba de thalassemie...
Deeapui, pupicei si voua si sanatate puiului mic.
Neliana, am vazut si noi pe micuta Oana.
Doris, pupici printelesor.
Voi mai stiti ceva de Smmiha???
Despre noi nu am mare lucru de spus. Merge in continuare bine, a inceput sa doarma toata noaptea, se pare ca-i prieste singur in camera.
In schimb abia am acces la calculator. decat cand doarme el, ca altfel vrea si el sa tasteze si e nebunie.
Cam astea.
Pupici si mai scriem cu vesti.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
camelia72 spune:
Salutare!
Lorena,nu am facut electroforeza,sper sa nu fie thalassemie - Doamne fereste,sa vedem cum vom sta dupa terminarea tratamentului cu Fe!Am vazut ca majoritatea copiilor au luat Fe,chiar de micuti,sper sa nu fie asa grav si sa-si revina!
Fetelooor,voi ce vitamine le mai dati puiutilor,eu am observat ca de cand am inceput sa-i dau fier,nu mai are pofta de mancare...sa aiba vreo legatura?
POZE
POZE NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
deeapui spune:
Fetelor, multumim mult pentru urari..din fericire acum suntem bine.
Cat despre fier, eu stiam ca da doar constipatie, nu ca ar taia pofta de mancare!
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze
Liana30 spune:
camelia la Predeal am stat aproape de partie ..am inchiriat o vila pt ca am fost multi..a fost cam scump da a meritat,...zapada din plin..soare ..a fost super....
bertha..mi'a trimis un mesaj Rodica e bine da o las pe ea sa va spuna mai multe...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
ok..ok..
va spun io de Rodica pentru ca nu reuseste deloc sa intre...
e bine...operatia a fost reusita....
acum e super bineeeeeeeee...
va pupaceste pe toate si ii e tare dor de voi...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Brrrrr,ce ger este,fetelooor!Am profitat ca doarme mafi si am coborat sa duc gunoiul si sunt sloi...nici pe Georgi nu am dus-o azi la gradi,i-am dat mamei mele liber azi si maine!Voi cum rezistati,mai scoateti copiii afara pe cancerul asta?
Mihai nu s-a constipat de la fier,ii dau progresiv,parca i-a revenit si pofta de mancare,cred ca de la vit.C!
Ce faceti iar a-ti inceput sa trageti chiulul?
POZE
bertha spune:
Fetelor, si eu am vorbit ieri cu Rodica, e f bine, e aproape noua! A fost f curajoasa si e aproape refacuta. A fost f multumita de conditiile si oamenii de acolo.
In continuare asteptam sa-ti aranjezi cu netul, Rodica!
Dragele mele, sunt f fericita, e a 3-a zi in care Darius nu mai face pe el, gata, am baiat mare. Trebuie sa am insa grija sa-l pun eu pe olita daca trec mai mult de 2 ore si el nu semnalizeaza nimic. Cum il pun, cum presteaza si merge f mandru cu mine la baie sa traga apa.
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Rodica P spune:
Salutare tuturor
Sunt datoare cu un mesaj desi ieri am scris unul lung si f inspirat dar am primit un virus mai putin inspirat si mi s-a inchis explorer-ul asa uite-ma iar la tastatura era sa zic condei.
Eu sunt bine multumesc mult pentru incurajari la Bucuresti a fost totul OK am avut si sansa ca sa il intilnesc pe dl doctor Tutunaru si apoi totul a mers ca la carte. Spitalul a fost OK iar personalul super, peste tot am intilnit o vorba buna. Operatia e foarte usoara bineinteles daca o face cine trebuie iar eu am ajuns acasa chiar in ziua aceea.
Despre Stefan va spuneam ca are 102 cm masurat de tati si 17 kg astea prin toamna. De cind am venit sta numai pe mine si ma rasfata ma intreaba "nu are mami bubitza" si eu ii zic ca am bubita dar e mica si cind vrea in brate ii zic ca mami nu poate si el zice mami e "bomavioara". Am un filmulet super cu el o sa vi-l trimit nu atit calitatea ca lumina nu e buna dar sa vedeti cita prosteala si cit rasfat incape in pielea lui. Si mai ales a stat cu fata la camera lucru raaar intilnit.
A inceput sa povesteasca de pe imagini scufita rosie turtita fata mosului punguta cu 2 bani oricum sunt cel putin 10 carticele. I-am luat din alea cu povestea scurtata si cu imagini cred ca stiti de care. Astazi m-am trezit cu el ca in timp ce numaram daca ma opream stia ce urmeaza dar nu l-am pus sa numere singur.
Dupa campionatul de patinaj dansam pe unde se gaseste o bucata de gheata iar dupa Jurasic parc (a fost recent la tv) se joaca numai cu dinozaurii. In rest bubuie mingea pe toti peretii iar tati cind vine de la servici nu mai are scapare sa joace fobal asa cum zice el.
Poate v-am maispus ca maninca singur i-am si mai nou bea cu paiul asta am invatat-o la mcd unde ne-am dus fara biberon.
La olita tot nu spune dar acum asta este am incetat sa ma mai stresez ca el oricum nu se streseaza. I-am pus pampers din nou pentru a evita accidentele umede oricum continui sa il pun pe olita sau la WC cum vrea el dar pe vremea asta nu pot sa-l las sa se mai ude.
Cam astea sunt noutatile daca imi aduc aminte mai scriu!
Va pup si astept cu nerabdare sa ne intilnim din nou!
PS Din cite am inteles Cornelia deja a plecat in state numai bine iti doresc si astept cit mai curind noutati eu va tin pumnii sa reusiti tot ce va propuneti. Sanatate multa!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi