Cu dragoste... din IASI (19)
Raspunsuri - Pagina 9
Darria spune:
Carmen P, multumesc pt. intrebari Bebe e bine, eu la fel, abia astept pana la urmatoare eco sa-l vad iarasi.
Nu eu am racit, nu pt. mine caut un medic bun ci pt. o prietena, banuieste ca e o raceala. A mers altadata la cineva si nu a fost prea finuta la consultatie, o durea in timp ce o consulta - de aceea am apelat iarasi la voi, ca asa sunt multi medici dar sunt importante parerile pacientelor.
Nu stiu mai multe detalii, duminica aflu ce o deranjeaza, doar m-a intrebat daca stiu un medic bun.
Eu merg la Grigore dar aici pt. prima programare astepti cam 2-3 saptamani si e cam mult, nu trebuie steptat atat.
Editare. Kriss, multumesc frumos pt. raspuns
O sa-i comunic toate recomandarile voastre iar ea o sa aleaga unde merge.
Dr. Elena Mihalceanu, stiu de la Carmen P, are cabinetul langa agentia loto de langa cinema Victoria. Aici eu am vazut un cabinet gine(in partea stanga, langa Marelblo) dar pe usa era scris numele altui medic - mai mult ca sigur nu am cautat eu bine.
Doamna doctor este la Cuza sau la Elena Doamna?
la purtator
noi
carmenp spune:
daca intrebi de dr. mihalceanu, ea este in cuza voda. probabil era trecut numele dr. dragomir ca din cite stiu e al lui cabinetul ala
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
ralnied1 spune:
Din cate "a urlat" presa ieseana, dr Akad a ramas fara drept de libera practica (asa se cheama?) pentru 6 luni. E o poveste mai lunga. Dar cred ca multe o stiti deja... Asta asa, cu titlu inforativ!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
quote:
Originally posted by carmenp
daca intrebi de dr. mihalceanu, ea este in cuza voda. probabil era trecut numele dr. dragomir ca din cite stiu e al lui cabinetul ala
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Gata, am inteles - deci ala este cabinetul.
Daca nu o gaseste la cabinet o sa o caute la Cuza.
Multumesc frumos
Ralu: multumesc pt. informatie, o sa fac si eu sapaturi pe net
la purtator
noi
herra spune:
si eu merg tot la dr. Mihalceanu si nu am asteptat niciodata atat de mult (de ordinul saptamanilor).
mi se pare o tipa super-ok.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
mephala30 spune:
Eu il recomand pe dr. Aursulesei. Are si cabinet particular, in Tatarasi, la etajul unui bloc pe langa dispecer.
Am nascut cu el...e un medic super!
Ralnied, pe scurt, care-i povestea dr. Akad? N-am fost pe faza si n-am citit 'urletele' presei.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Darria spune:
Herra si Mephala: multumesc pt. raspunsurile voastre
Deci sunt mai multe voturi in favoarea doamnei doctor Mihalceanu
Domnul doctorul Aursulesei Dragos de la Cuza, stiu ca are cabinetul deasupra postei din Tatarasi.
Editare. Uite aici ceva despre medicul Akad: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59612&SearchTerms=Akad
la purtator
noi
kriss79 spune:
Dna dr. Mihalceanu lucreaza cu Dragomir???Eu nu-l cunosc personal si nici nu cred ca imi doresc,soacra mea a avut o experienta foarte nefericita cu el in tinerete, cu primul copil, ceea ce nu doresc la nimenea...Desi am auzit ca acum e director de clinica...
Cristina S.
ralnied1 spune:
Da, pe scurt, asa este povestea cu dr Akad. A mai scris si in Flacara Iasului ieri sau alaltaieri (asta e o chestie mai recenta)... O sa caut acasa, ca aveam ziarul. Dar, ca rezumat, asta e treaba...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!