Cu dragoste... din IASI (19)
Raspunsuri - Pagina 10
herra spune:
din cate stiu eu dr. Mihalceanu nu lucreaza cu dr. Dragomir; ar insemna sa fie mana a doua sau cum se zice la ei.
cat despre dr. Akad, am auzit de asta; parca mama fetitei care s-a nascut fara un piciorus e tot medic, asa stiam...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
GabrielaG spune:
Hai sa va zic una buna: prof. Dragomir, dr Mihaila si dr-ita Mihalceanu sunt toti in clinica Cuza Voda si lucreaza toti la acelasi cabinet particular, cel de langa agentia loto de langa cinema Victoria. Eu sunt pacienta dr. Mihaila de cand eram studenta...(sa tot fie vreo 14 ani), el mi-a urmarit ambele sarcini...cu el am nascut,el mi-a pus steriletul, e un tip OK din punctul meu de vedere.
Stiu ca am citit povestea cu dr. Akad anul trecut parca, dar am auzit si foarte multe lucruri bune despre ea, asa ca...parerile sunt impartite in functie de fiecare, dupa experienta pe care a avut-o cu medicul la un moment dat.
Eu de exemplu am auzit si de d-n adr. Ciupilan, tot din Cuza Voda, ca ar fi o tipa super...
Veve, ce mai faceti voi. Ati terminat cu aranjatul?
La PUB am inteles ca acum e intrarea 250 mii acum si e consumatie obligatorie.
Ce cadouri luati pt copii cand vine mosul la gradinita?
Pupici,
Gabriela si baietii
carmenp spune:
dr.mihalceanu e mina dreapta a prof. dragomir, asta o stiu sigur, dar nu se asteapta la ea de ordinul saptaminilor cum s-a inteles. daria, este suficient sa se intereseze cind este de garda si sa mearga atunci, altfel destul de greu de prins.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Darria spune:
Buna dimineata
Va multumesc pt. ajutor am cerut un medic iar acum am mai multe recomandari Maine o sa vina la mine, o sa-i arat ce ati scris iar ea o sa aleaga unde merge.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut si poate cu zapada
la purtator
noi
ralnied1 spune:
Fetelor, va zic si voua ce am aflat de la fetele din Clubul iubitorilor de folk, tot de aici, de pe DC. Pe 10 decembrie, traditionalul concert de colinde al lui Stefan Hrusca, in Iasi... Probabil la Teatrul National, ca asa se obisnuieste. Si probabil destul de scump, ca asa e normal si asa se merita. Prin oras inca nu am vazut nimic afisat. Oricum e turneu national, din ate am inteles, deci nu are cum sa lipseasca Iasul...
O zi buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Revin: am mai aflat: la Timisoara, Hrusca a fost in aer liber, deci gratis. Super!!!!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Va mai necajesc o data, cu riscul de a primi toate reprosurile voastre: concertul a inceput la orele 19.00 si s-a terminat la 22.30...
Nu aruncati cu pietre, da???
E si maine o zi!
herra spune:
mi-ar place sa fie si in Iasi in aer liber, dar sa fie si o seara din aia de iarna feerica...
nu ca eu as putea merge, dar asa, pentru voi!
ps: pe aici nu se arunca cu nimic, in nici un caz cu pietre, nu?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE, CALDURA IN SUFLETE, LUMINA IN CASE, BUCURIE!
ralnied1 spune:
Multumesc, Cristina, pentru sustinere... Sa stii ca si eu deja ma gandesc ca va fi un concert superb de colinde, probabil la Palat si afara va ninge exact ca in basmele copilariei. Nu suna bine?
PS--Stiu ca voi aveti de discutat pe aici probleme cu adevarat importante si nu am intentia sa devin sacaitoare. Dar cand e vorba despre ceva frumos, ma risc... Sa nu credeti ca eu sunt lipsita de griji sau de probleme. Departe de mine linistea cotidiana... Doar ca printre picaturi, mi se pare firesc sa acordam atentie, pret de cateva minute, si lucrurilor frumoase, pline de sensibilitate etc... Doamne, ce poetic!!!
E si maine o zi!
nushulica spune:
salutare la toata lumea!!! si eu care tocmai vroiam sa ma programez la dr.akad saptamana viitoarenu am auzit nik pana acum noroc ca v-am citit...eu sincer m-am inteles bine cu ea ...m-a sustinut cand am avut probleme ca fusesem la dr.ovanescu si imi zice ca am un chist foarte mare si trebe neaparat operat imi si face internare de acu...si am vrut sa mai consult si un alt medic si m-am nimerit la dr akad nu o cunosteam si am rezolvat problema chistului cu tratament in 6 luni de zile si cu o mica cauterizare...chiar aveam o parere buna despre ea...dar la cat merg eu la dr...normal ca nu am mai tinut legatura
multumesc oricum