Cu dragoste... din IASI (19)
Raspunsuri - Pagina 2
carmenp spune:
aparatori pentru priza in Billa am vazut, prin vara, cred
gabi, pupam baietii politicosi, cit despre silviu, ce sa mai zic, nu cred ca are rost sa te stresezi...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
carmenp spune:
parca ai intrebat si-n celalalt capitol daca nu ma insel, eu nu il stiu, nu am auzit de el
quote:
Originally posted by diaan
dr Nechita Aurelian care are cabinetul la policlinica stomatologica din Podu Ros... voi ce ziceti?????
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Darria spune:
CarmenP: "cabinet dentapro, dr. teofanescu, 26.77.80, pe linga liceul economic nr.1" este raspunsul pt. Diaan?
Sau acest medic lucreaza si cu piticii? Daca da, multumesc pt. raspuns
la purtator
noi
carmenp spune:
pentru tine si inca cineva care intreba de un medic stomatolog bun, este medicul meu, o prietena a dus baiatul la el deci cred ca lucreaza si cu copii
diaan, se raspunde in general cind se stie, din moment ce nu ti s-a raspuns inseamna ca fetele nu stiu nimic despre el
quote:
Originally posted by Darria
CarmenP: "cabinet dentapro, dr. teofanescu, 26.77.80, pe linga liceul economic nr.1" este raspunsul pt. Diaan?
Sau acest medic lucreaza si cu piticii? Daca da, multumesc pt. raspuns
la purtator
noi
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
diaan spune:
mai frate cat tam tam
da nu stiam ca va deranjeaza asa tare
nu cititi daca nu aveti chef
Darria spune:
Diaan, gresesti, Carmen ti-a raspuns cu vorba buna, chiar ti-a dat si o floricica. Nu deranjeaza pe nimeni o intrebare
Ai avut o zi dificila?
la purtator
noi
cicuta spune:
Dragele mele,Dariuca mea care are aproape 2 ani e bolnavioara in sensul ca e racita.Dr mi-a dat un antibiotic pt ea si mi-a mai dat si prednison.Si am o indoiala :farmacista de la care am luat medicamentele mi-a recomandat sa nu ii dau prednison ca are f multe efecte adverse si ea personal nu i-ar da copilului ei.Ce sa fac?Am uitat sa va spun ca Daria nu face febra,nu-i curge nasucul,doar tuseste.Va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri!
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
carmenp spune:
lumninita... fir-ar el a drequ` de prednison ca m-am saturat de el si de medicii astia si mie de 3 saptamini de cind mi-s copchii raciti tot prednison cu antibiotc imi dau... i l-am dat, ce era sa fac?! pai daca auzeai cum tuseau (urit, din piept, nici nu pot descrie) ce era sa fac??? nici nu vreau sa ma mai gindesc.... daca nu tuseste nu i-as da....
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
cicuta spune:
Carmen in primul rand multumesc pt raspuns!Te mai necajesc cu o intrebare?Le-ai dat mancare fara sare?Mie dr mi-a facut o schema pt prednison:primele 3 zile cate 4 pastle odata,a 4 zi 3 pastle a 5 si a 6 zi cate 2 si ultima zi o pastila.Mie mi s-au parut multe pastile date o data!?Copii tai vroiau sa manance fara sare ca Daria si asa e mofturoasa acum cu boala ei!?
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos