al doilea copil
Avem o fetita de 3 ani si 9 luni, si as vrea sa va cer parerea intr-o problema.Cand am nascut-o pe Ioana ne-am hotarat(eu si cu Emi)sa mai facem un copil.La inceput ne-a fost greu, pana a mai crescut.Acum ne-am mutat si la casa noastra, avem spatiu, dar nu stiu cum m-as descurca cu un bebelus, d.p.d.v. al jobului.Nu as mai putea sa stau acasa decat vreo 4 luni, si chiar si in acele luni ar trebui sa lucrez de acasa si probabil sa mai vin la servici din cand in cand.
Dupa ce am revazut pozele Ioanei cand f.mica chiar mi-ar place sa mai facem un bebe, si isi doreste sotul meu, dar mie mi-e teama cu bonele sa imi las copilul asa mic cu cineva strain.
Mi-ar prinde bine un sfat.
Multumesc mult
Raspunsuri
monip spune:
Parerea mea este sa-l faceti..daca va doriti.Si eu m-am intors la servici cand copilul avea 4 luni jumatate si ne-am descurcat.Daca aveti posibilitati materiale suficiente, e pacat sa nu-l faceti.
tinatache spune:
care e alternativa? te mai intrebi vreo 2 ani ce faci si apoi te trezesti ca ai o varsta la care nu mai ai chef/timp/putere etc. sa-l faci si-ti pare rau toata viata. Da-i drumul, problemele le mai rezolvi pe parcurs. Poti sa iei o bona inca din timpul sarcinii sa o verifici tu, sa ai timp sa le schimbi daca e cazul...
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
monica-elizabet spune:
asa este, nu mai pierde timpul, solutii se gasesc pana la urma.
bafta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
cge spune:
Fetele au dreptate.
Asa am gandit si noi, si acum avem si o fetita de 2 luni careia ii cautam bona, ca din ianuarie ma duc la serviciu.
Lucrez de acasa cate un pic acuma.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
penelopa spune:
Aceeasi problema o am si eu................
am o fetita de 6 ani care ma intreaba mereu" mami de ce ti-e greu sa-mi faci si mie o sora?"
NU MAI AM CURAJUL sa o iau de la capat.Sotul meu nici nu vrea sa auda spune ca si acum are in urechi urlete de bebelus.
Am doi socrii tineri pensionari devotati nepoatei ,o bunica in toate mintile(stau la 5 min de mine)si totusi .............cred ca sunt cam egoista.
Voi ce spuneti?In anul viitor fetita mea intra in clasa I si acesta ar fi un motiv,un alt motiv e ca am o varsta 33......si mai am si RH negativ