FIV 50
Raspunsuri - Pagina 8
gabid spune:
Pe vremuri faceam o lista cu FIV-urile care urmeaza...cine urmeaza?
FELICITARI MISHI!
In asteptarea invitatiei la interviu pentru emigrare CANADA...
Gabi si Moni 4 ani.
danita spune:
am nevoie de la voi de un sfat: am luat 30 zile bromcriptin si dna dr Protopopescu mi-a zis cand termin sa imi fac prolactina daca valoarea e tot mare atunci sa mai iau inca 15 zile. am luat azi ultimele pastilutze, oare maine ma pot duce sa imi fac prolactina ? sau ies valoarile eronat ?
Kariris spune:
MISHI!!! FELICITARI!!! MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL PENTRU TINE!!!
Iti doresc tot binele din lume tie si samburelului victorios care a invins odata cu tine lupta! Sa-ti ajute Dumnezeu sa duci sarcina cu bine la termen si sa ai un copil sanatos, de care sa va bucurati toata viata!
Ii multumesc Ancai Wish care mi-a dat vestea minunata printr-un mesaj pe tel mobil!
Fetelor... se pare ca Domnul e totusi cu ochii pe noi!
Sunt foarte fericita!
Cami...tu urmezi... ma rog pentru tine! trebuie sa fie bine, trebuie sa fi venit si randul tau!
Gabid, te pup si sper ca iarna asta sa o finalizati in Canada!
gabid spune:
Normal!Trebuie sa vada daca mai trebuie sa iei mai departe!
Gabi si Moni 4 ani.
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Va multumesc tuturor ca va ganditi la mine: Lachi, Tia, Cristinici, Crinuta, Cecilia, Andicu, Monica-Elena, Carma, Romaniaau! 

Eu sunt ok! Am evitat sa mai stau pe net, nu vreau sa ma stresez cu nimic in perioada asta! Stau mai mult la pat ( am inceput sa ma mai ridic sau sa fac mici plimbari prin casa cateva minute, deja nu mai rezistam ... luasem forma patului
). In cateva zile am devorat
doua carti a cate 500 de pagini fiecare: "Codul lui Da Vinci" si "Conspiratia" de Dan Brown. Sunt asa de captivata de ele incat nu m-am mai gandit nici la FIV, nici la net!
Mai am 3 carti de citit, dar in ritmul in care le citesc s-ar putea sa mai am nevoie de cateva pana la rezultat
...
Am vazut ca intrebati de Mishi - probabil ca vrea sa stea linistita in perioada asta, cum am vrut si eu, numai ca nu prea mi-a iesit figura
... stiu ca ea a facut punctia cu ~ 5 zile inaintea mea si Et-ul presupun ca l-a facut la 3 zile ( la Giulesti ). Cred ca este ok si sper ca va deschide lista de reusite pentru toamna asta! Pana acum au reusit doar fetele de la Szeged!
Lachi as adauga la cele spuse de tine, in ce priveste perioada de la punctie la ET, ca ar trebui stipulat in scris, direct in contract, inca de la inceput! Eu am stabilit verbal, cu d-na dr. inainte de tratamentul de stimulare, sa fac ET-ul la 3 zile si nu a avut nimic impotriva, numai ca eu nu m-am gandit sa precizez in contract! Restul il stiti, am raspuns greu la tratament si nu a depins de d-na dr. sa facem cum stabilisem initial!
In fine, am transferat 4 embrioni de calitate A ( fara fragmente anucleate ) la 48 de ore, din care 2 aveau 4 celule, ceilalti doar 2 celule ... la cel de-al cincelea am renuntat deoarece era fragmentat, iar de congelat nu a mai ramas nimic.
Ar fi fost intereseant de vazut cum s-ar fi dezvoltat cei 4 la 72 de ore si cati din ei ar fi rezistat pentru transfer! Asta numai Dumnezeu stie! Cand am facut primul FIV, in Canada, dupa 72 de ore au pastrat numai embrionii cu 6-8 celule, am mai avut 2 dintre embrioni cu 3, respectiv 5 celule, pe care i-au aruncat fara discutie, doar m-au informat!
Eu sper sa reusesc chiar si asa! Am vazut destule minuni, numai pe forumul asta!
tuturor,
Cami
Liana30 spune:

felicitariiiiii Mishiiiii

va pupacesc pe toate

danutza pt tine speciali
![]()

![]()

![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
gabid spune:
Mie dupa FIV_ul nereusit mi-a venit ciclul cam dupa 3 saptamani de la testul de sarcina facut la Medsana si NEGATIV(valoare 0)...eu am avut 18 foliculi si 11 embrioni.Aveam niste ovare marite dar nu am facut hiperstimulare...dupa primul ciclu mi-am revenit...dar tot nu am ramas insarcinata decat dupa ET facut dupa 9 luni de la FIV...eu nu am mers imediat la ET as cum recomanda Ancar...am asteptat sa imi revin complet si bine am facut!
FIV+ICSI
Gabi si Moni 4 ani.
Liana30 spune:
m-am rugat
si inca ma rog 
pt tine iubita cami..o sa reusesti sunt convinsa....sa vezi atuci ce galerie o sa-ti fac..mama..mama...o sa umplu o pagina numai pt tine
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
zisaCami spune:
Pana sa scriu eu despre Mishi mi-ati luat-o inainte ... si inca cu ce veste! Eram sigura ca vei reusi!
Felicitari din toata inima, sarcina usoara si fara probleme, bb frumos, sanatos si mancacios, care sa va umple inimile de bucurie! 

Cami
Kariris spune:
Cami ma bucur ca esti bine si ma rog cu toata fiinta mea sa ai un rezultat pozitiv si sa se soldeze cel putin cu un bebelush, pentru ca tare mult te-ai luptat fetito si prin prea multe incercari ai trecut si tu si sotul! Meritati sa fiti parinti!
Stai linistita in continuare, lectureaza ce vrei si cat vrei doar sa fie bine in final, ca asta conteaza!
Tare as vrea sa am si eu puterea ta si perseverenta ta!
Doar ca eu nu mai sunt nici macar sceptica...dupa esecul meu am devenit de-a dreptul nihilista!!!...din pacate...
Insa tare mult ma bucura sa vad ca alte fete reusesc...nu stiu oi fi eu nebuna dar parca imi aduc o multumire personala! Vad ca se poate!
Te pup si astept sa vad ce ne va aduce Mos Nicolae!