FIV 50

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Monica , !

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor,
Monica chiar eram curioasa cat rezisti fara sa mai intrii la fiv.Sa stii ca eu sunt un focar de infectie, sunt ultra mega racita, stranut intr-una, am frisoane, coloana m-a mai lasat dar m-a luat o raceala cumplita, tot pleaca barbatu-meu in delegatii si imi vine cu tot felul de microbi (si i-am zis sa se intalneasca cu fete care nu sunt racite in delegatii) de aceea o sa mai aman vizita pana ma fac bine, ca nu cred ca-i cazul sa-ti populez casa cu virusi. si apoi, vreau sa iau si eu baietul in brate sa il jughinesc putin, nu sa il privesc de la distanta doar.

Aylin draga, dosarul meu fiv nu stiu unde este; am aruncat toul dupa fiv, am pastrat doar dosarul cu analize pe care l-am "pus bine" undeva... si nu mai stiu unde. Pe bune! L-am cautat peste tot si nu-l gasesc. Este totusi undeva in casa...o sa-l gasesc eu pana la urma. Dar tu mergi vinerea asta la dna. doctor? Pai o sa aflii atunci ce analize trebuiesc facute. Eu o sa-ti spun totusi acum din amintiri:
in afara de analizele uzuale de sange am mai facut:
- HIV;
- hepatita B si C;
- VDRL (sifilis)
- chlamydia din sange si secretie;
- mycoplasma/ureaplasma din secretie;
- lysteria;
- toxoplasma;
- citomegalovirus;
- rubella;
- examen citologic Babes Papanicolau;

hormoni tiroidieni:
- TSH;
- T3;
- T4;

Electrocardiograma;

Probe respiratorii (gen spirometrie).

Si la Fundeni am facut analizele pt. sindromul de hipercoagulabilitate.
Daca imi mai aduc aminte iti mai scriu.

Mergi la inceput

Am uitat... si analizele hormonale de ziua 3, 14, 21. FSH, LH, Estradiol, Prolactina si Progesteronul, dar nu mai stiu care in ce zile le-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

servus dragilor
la prima consultatie la dna dr am primit si noi cam aceleasi analize si ptr ca problema arzatoare nu era la mine, sna dr a inceput sa se ocupe de el .

ecografie am facut abia cand s-a lamurit dansa care e probl... si apoi am urmat eu la rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salutare fete dragi,
vad ca sunteti in forma nu gluma.Au mai aparut si fete noi.E bine bine.
Vroiam sa va zic ca miercurea viitoare merg la doamna dr. Protopopescu la control sa vedem cum stam.Oricum eu m-am verificat deja la medicul meu de la Cluj,ca nu eram tocmai in regula la cap..Aveam o durere,jena,usturime nu stiu cum sa-i mai zic si dupa MARETUL FIV-a se consemna copy de la Lachi-,m-am ales cu ,,colpita micotica,,.Nu stiu exact ce e asta,am inteles ca nu e grav si ca e de la medicatia post ET,caci mi s-a modificat PH-ul de la atata medicamente.Acum m-am pus pe treaba cu tratamentul care m-a costat 1.300.000 lei si sper sa ma fac bine curand ca sa mai pot ,ca sa-mi mai incerc si sansele pe cai naturale nu numai FIV.
Slava Domnului restul e bine.Ovarele,uterul ok.Acum ma bucur ca am scapat numai cu asta.
Crinuta,Lachi,Andicu,Danita,Flori 76 fetele dulcic.
Cami,Mishi tinem pumnii sa ne dati numai vesti bune.
Monica te rog din suflet sa nu intelegi gresit ceea ce iti voi spune.Am incercat sa vin sa va vad dar nu am putut.Eram intr-o stare speciala si nu am crezut ca e bine sa ne vedem atunci.Am sperat din suflet ca voi avea sansa sa vin la voi cu vestea cea mare.Cum nu a fost asa,iti dai seama ca nu mai puteam veni.Sincer iti zic e f. greu de inteles ce e in sufletul celor care nu reusesc.Eu nu am fost afectata asa de rau pt. ca m-am pregatit pt. asta,dar alte fete care nu au fost pregatite si au crezut 100% ca vor reusi au ajuns sa planga ori de cate ori vad un bebe mic.Si pentru mine e greu,dar am suportul sotului,care nu se opune la nimic,si asta ma ajuta enorm.Te rog mult sa nu fi suparata pe mine.Cu siguranta cand voi fi in stare te voi suna si ne vom vedea,asa cum am promis.Va pup dulce pe toti trei.
Multa bafta si Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa reusim cat mai curand sa fim .

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ok Cecilia stai linistita ca inteleg prea bine starea ta. Sotul meu pe tot parcursul celor 2 sap de asteptare la fiv si pe tot parcursul sarcinii i-a fost frica sa nu se intample ceva cu copilul ptr ca eu nu as mai fi fost om mai ales dupa ce miscase. Asta mi-a spus dupa ce am nascut si a fost totul bine. Atat de mult imi doream incat sincer cred ca s-ar fi intamplat ceva la capatana mea si cu toti boii acasa clar nu mai ramaneam. Asa a fost sa fie si mai ales asa a vrut Dumnezeu.
stiu sentimentul de a plange cand vezi un bebelus. Acum 2 ani mergeam la baby expo si am plecat de acolo plangand in hohote la vederea atator copilasi si femei gravide. Asa ca stiu prea bine. In cei 11 ani de tratamente am avut destul tinp sa trec prin toate starile.

Lachi sanatate si sa vi la noi sanatoasa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Mishi, Cami ce e cu voi? Cum stati? Sper ca sunteti bine.
Dati si voi un semn daca puteti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lachione, esti o rea...ca te-ai suparat pe mine, pt. ieri...am avut o zi de kk, si nici nu aveam cum sa te-anunt!

ca mi-am bagat nasucul pe-aici...Va doresc multa, multa bafta!

Mergi la inceput

simoneto te iubesc!!! nu m-am suparat deloc, am fost si eu fff ocupata, atata tot! hai ca te sun diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cand diseara? ca io disearaaaa [ adica mai pe seara], plec!

Mergi la inceput