FIV 50

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,stiti ceva de Mishi?O fi fcut ET?Sper ca e bine si ca o sa vina cu vesti bune

Cami,Danutza

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Alinuk abia acum am vazut mesajul. Iti multumesc ca incerci sa ma incurajezi. Si eu cred ca nimic nu e intamplator, dar acum nu prea sunt in stare sa-mi dau seama ce ar fi mai bine sa fac. Imi pare rau ca trebuit sa treci prin atatea. Iti tin pumnii pe vineri sa afli vesti cat mai bune (si sa ne spui si noua).
Despre Cami si Mishi mai stie cineva ceva?
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Alinuk, bine ai venit pe
si sa ti se indeplineasca visul cat mai curand!
Imi pare rau pt problemele pe care le-ai avut si poti fii convinsa ca aici vei gasi suport si intelegere!

mult succes tuturor fetelor si sa v-i se indeplineasca dorintza cat mai curand!

pt voi,
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Alinuk, bine-ai venit! si sper din toata inima sa gasesti calea cea mai potrivita pentru a-ti implini si tu dorintele !!

Fetelor, va si noapte buna! ca sunt franta,am revenit din "schimbul 2" la bebe Andrei, urmata fiind de alta verisoara , de data asta a fericitului tatic. Asa ca-mi iau si eu paharul de vin, ptr relaxare la 2 vorbe de DC inainte de culcare !!!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetele ce mai faceti? EU sunt superfericita; vineri sper sa-l am pe bebe acasa siiii bebe are un dintisor.
Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Andicu nu o sa te lovesti de replica "nu-ti convine, incearca in alta parte" cu dna dr DENISA PROTOPOPESCU in nici un caz. Ce pot eu sa va spun referitor la transferul de embrioni de la Medsana este ca eu stiu ca se face la 48 sau 72 de ore cel putin asa s-a facut inlotul meu de anul trecut. Dna dr nu este iresponsabila sa faca transferul mai devreme numai ca aici mai intervine cei drept inca ceva embriologii sunt greci si au un anumit program. Stiu nu dati cu rosii si noi asteptam bebele de ani buni. Daca nu ma insel inlotul meu lui Teodoran i s-a facut transferul la 72 de ore. Mai sunt f multe lipsuri in FIV cum ar fi si genetica pe embrioni in cazuri de defecte genetice pe care dna dr se lupta sa o bage si la Miedsana.Depinde ff mult cum se divizeaza embrionii. Stau de multe ori si ma gandesc ca eu am avut 8 ovocite cu 7 foliculi din care in 24 de ore au rezultat 6 embrioni si in 48 de ore au mai trait 4 embroni care mi-au si fost transferati din care 3 erau f buni divizati f bine si unul mai putin era de calitate mai slaba, stau si ma intreb care dintre ei este Mihnea? De fapt la inceput s-au prins doi si ma gandesc daca nu cel mai putin bun se prinsese si a fost cel care a cedat. Ehe...ganduri si iar ganduri.
Oricum Lachi zice bine sa stabiliti clar cand faceti ET-ul. Uite mai este o chestie pe care nu stiu daca ati sesizato cand semnezi contractul te intreaba ce faci daca ai mai multi embrioni daca ii cedezi spre ccercetare sau ii cedezi ptr alte cupluri. De multe ori m-am gandit ca acel embrion este genetic copilul tau si daca de ex tu ai o fata si cel cedat va fi un baietele si viata ii intalneste la un moment dat (ca viata e un film doar) ei de fapt sunt frati si Domane fereste sa se mai si indragosteasca. Era un caz la un moment dat pe forum de acest gen. HAi ca aiurez asa de dimineata dar lui MIhnea ii iasa dintisorii si nu a dormit toata noaptea de abia acum a adormit.

Bafta mishi si Cami si bine ati venit fetelor noi.

Cecilia sa sti ca ne pare tare rau ca nu ai vrut sa vi pana la urma pe la noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna fetelor, buna lachione,

lachione, eu m-am uitata in "mesaje private". acolo ai zis ca imi trimiti lista de analize? sau nu ma pricep eu unde sa ma uit.

fetelor, aud ca se face un fiv in ianuarie...e pe loturi? daca unul e in ianuarie, urmatorul cand e? vb despre medsana.

io nu ma prea pricep INCA la ce urmeaza sa se intample cu mine, asa ca sper ca nu va veti supara daca dupa prima mea vizita la denisa protopopescu o sa va bombardez cu intrebari....sau poate nu....:-)

oricum, celor care faceti in ianuarie, va tin pumnii strans strans.

aylin

Mergi la inceput

AYLIN LA MEDSANA IN FIECARE LUNAESTE CATE UN LOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!

Monica, da' daca vreau sa-i congelez,presupun ca o pot face, nu? nu ma obliga sa aleg doar intre cele 2 posibilitati, nu?!

Cine mai tine minte, la prima-prima intrevedere cu dna dr, v-a facut si un consult, echo ? as vrea sa stiu si eu cum decurge , ca sa ma duc pregatita si financiar si fizic.

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Da Andicu normal ca asta este prima varianta congelarea .
Daca tin eu bine minte iti va face si control si eco ca sa stie ce este acolo pe ce se bazeaza.bafta!

Mergi la inceput