Diane 35

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns konsuella spune:

Salutare.Si eu iau Diane 35 din martie a.c,care mi-au fost recomandate pt ten si pt un chist ovarian.Eu nu am avut nimic de la ele ,doar la inceput mi-era o foame de lup ...Dar asta pana s-a obisnuit corpul meu cu ele.Eu ma impac foarte bine cu ele nici vorba de greturi sau dureri de cap,iar in greutate nu am luat cine stie ce.Tot slaba sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

matusa mea le ia de cam 3 ani..si a pus pe ea mai bine de 15 kg....

Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....

http://community.webshots.com/user/ana_maria222
poze noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

DEPINDE ENORM DE ORGANISM! Dar in probleme grave/urgente (hirsutism, acnee, chisturi ovariene) au rezultatele cele mai rapide si sigure, pt ca ele contin un tip de estradiol (un inlocuitor de fapt) care nu se mai regaseste in nimic altceva pe piata.

Eu iau diane de 3 ani de zile si nu m-am simtit cu nimic mai bine! Iau anticonceptionale de 8 ani. Am mai luat Triregol, dar imi dadea dureri de sani si crampe; cu Micrigynon (echivalentul Rigevidonului) m-am ingrasat f mult (dar si pt ca am mancat - avea dreptate cine zicea ca grasimea se face numai de la prea multa mancare, nu de la pilule).

Singurele cu care nu m-am ingrasat, ma simt excelent, am un ten mai frumos decat cand eram bebe, parul de si plin de volum (scade secretia sebacee si ramane curat f mult timp) si parul de pe corp evident rarit si deschis la culoare sunt Dianele. Toti ginecologii se mira, dar dupa ce le descriu cum am fost cu altele, imi zic sa ma tin de ele cat mai mult, ca sunt f sigure si am noroc ca-mi fac bine.

Dar pt alte persoane sunt complet nepotrivite, deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

Ontica Camelia,cate kg in plus ai luat de la Diane?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Cam 4 kg.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Eu am luat Diane 35 timp de un an, deoarece medicul de aici de familie mi-a zis sa nu il iau mai mult. Nu m-am ingrasat, tenul a fost f frumos, nu dureri cm,parul superb, doar citeodata migrene si la mine dureri de picioare. Am intrerupt si am inceput sa iau Petibelle, dar Diane au fost mai bune. Nici mie nu mi-au fost facute analizele, doar ptr Petibelle. Daca ai in familie pe cineva care are probleme cu varicele cum a fost in cazul meu, nu e indicat sa le ei. Depinde insa de organism si de ce indicatii da doctorul.

Himmelsduft

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_a spune:

Si eu iau Diane de ceva timp dar nu am avut nici un efect secundar de la ele
La inceput le luam pt polichisturi, cand am scapat de ele am inlocuit Dianele cu Logest de la care am avut sangerari intermenstruale.Acum iau iar Diane si ma simt super de la ele.Exista posibilitatea sa te ingrasi intr-o prima faza de la ele deoarece retin apa in organism si cresc apetitul,dar apoi cand se obisnuieste corpul cu ele nu mai e nici o problema.Stii ca ai putea sa-ti faci niste dozari hormonale sa vezi daca nu ai vreun dezechilibru hormonal si niste analize a vezi daca aceste contraceptive ti se potrivesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Si eu am luat Diane35 si nu am avut nici un fel de probleme. Nici de greutate, nici cu stari de voma sau mai stiu eu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Vad ca strea de greata persista,ba chiar e si mai rea, si in plus,cand am fost azi la fittness,prima oara de cand le iau,am avut surpriza neplacuta de a-mi simti muschii tremurand si slabiti ca atunci cand ai gripa.Evident ca n-am fost in stare sa fac ceea ce fac de obicei,iar acum parca m-a batut cineva. E clar ca nu-mi priesc si le voi opri,dar am inteles ca nu se pot opri la mijlocul foliei.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

am luat Diane 35 vreo un an de zile, m-am si ingrasat, si ca efect secundar (nu-i sigur ca de la Diane, dar e posibil) m-am ales cu un ovar polimicrochistic cu care ulterior am ajuns la operatie, si vreo 5 ani nu am ramas gravida din cauza ca nu am avut ovulatie.
Parerea mea e sa nu iei anticonceptionale fara analiza prealabile.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetelor,dar eu vreau analize,problema e ca nici un medic nu considera necesar sa te trimita la analize pentru anticonceptionale.Pur si simplu le dau dupa ureche!Problema mea e tare nasoala fiindca eu le iau ca tratament si nu ca anticonceptional,si tot nu mi-au facut nici o dozare hormonala.Maine ma duc la ginecolog,sa vad ce zice.

Mergi la inceput