Diane 35

Diane 35 | Autor: prettysunshine

Link direct la acest mesaj

Tocmai mi-au fost recomandate aceste anticonceptionale de catre medicul endocrinolog,fara a-mi face insa vreo analiza hormonala,si as vrea sa stiu de la persoane care le iau cum se impaca cu ele si ce efecte secundare pot avea.Din ceea ce am citit pe internet despre ele,recunosc ca m-am cam speriat,am citit ca in Canada nu se prescriu decat ca tratament pentru acnee severa si hirsutism,insa eu nu ma aflu in nici una din aceste situatii.Mi-au fost prescrise pentru anumite probleme cu tenul,pe care le am doar de vreo 4 luni,dar sunt departe de acnee severa.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si mie mi-au fost prescrise tot pentru ten (probleme minore), dar si pentru contraceptie si n-am putut sub nici o forma sa le iau. Pur si simplu organismul meu nu le-a tolerat! Aveam greturi in fiecare dimineata, nu puteam manca nimic, ma simteam extrem de rau.

Stiu totusi ca sunt fete care se inteleg bine cu ele. Pentru mine sunt, totusi, prea puternice.

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

Buna.Eu iau Diane 35 si nu am avut nici un fel de probleme cu ele.Oricum pentru pb ta stiu ca ar trebui sa le iei cam 3-4 luni, nu mai mult de atat.Exista posibilitatea sa te ajute sau nu.
Eu,repet,am fost si sunt multumite de ele.Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Da,si eu ma confrunt cu o greata destul de neplacuta,dar n-as vrea sa ajung sa am si probleme de greutate.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Si eu am luat Diane pentru reglarea ciclului si pentru chisturi ovariene.
Am luat 2-3 luni si m am simtit foarte rau.Fiecare dimineatza am vomitat (parca eram gravida).Asa ca nu le am mai luat.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

probleme de greutate? crede-ma ca te ingrasi doar dc mananci..nu ai cum din senin.diane 35 creste apetitul dar asta nu ins ca tu nu te poti abtine cat de cat,depinde de pers.
si la inceput se mai intampla cu greturile pana se acomodeaza organismul....eu nu am avut sincer nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Probleme de greutate nu am avut de la anticonceptionale. Chiar am slabit. Dar eu am luat Laurina pana la urma pentru ten. Diane nu mi s-au potrivit. Daca persista greturile si starea de rau spune-i doctorului ca nu le suporti. Nu e normal sa te chinui asa cand poate sa-ti prescrie altceva.

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Si eu am luat Diane 35.Mi-au fost recomandate de catre medic deoarece aveam chisturi ovariene.Nu mi-au facut deloc rau.Am inteles ca nu este bine sa le iei mai mult de 8 luni.
Acum i-au Laurina.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna, si eu am luat diane 35 pt chisturi ovariene timp de 3 luni. Am scapat de chisturi dar am "castigat" cateva kg in plus .
nu am avut probleme cu greturi, poate sunt prea puternice pt voi.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Ontica Camelia,cate kg in plus ai luat de la Diane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

despre desorelle poate sa spuna cineva ,ceva?
singurele pastile contraceptive pe care le-am luat au fost postinor2.din pacate le-am luat la interval de timp scurt(cam 3 saptamani-o luna)si am avut deja tulburari din cauza lor...la sf saptamanii ma duc la eco si la ginecolog,sa vedem cum mai arata situatia.ultima oara,prin vara, se vedea un chistulet pe unul din ovare.

http://photobucket.com/albums/c373/gabrielacatalin/

Mergi la inceput