Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (5)
Adameasca (Ileana) - Buzau, Luca (2 octombrie 2003) POZA
Raspunsuri
dana_ene spune:
Asadar, sa reiau propunerea:
INTALNIRE
SAMBATA 26 NOIEMBRIE
ORA 11:00
PIZZARIA J'PIZZA
Dana + Oana, Ileana + Luca
Altcineva ?
Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
mamica oana spune:
Fetele,ma inscriu,voi fi acolo,dar nu-l iau pe Robert ca vreau sa stau si eu linistita cateva minute...sau ore,cine stie.
Ieri am fost la Bucuresti sa-mi iau brad.Vai ce nebunie,vai ce de ornamente!Ma intreb ce-o fi inainte de Craciun?
Hai ca va pupacesc pe toate ca azi ma simt mai bine si nu va dau virusi.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA
adameasca spune:
Oana, acu ca te simti bione te-ai pus pe shopping?
Ora 11 e ok pentru noi in weekend.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
dana_ene spune:
Oana, ma bucur ca vii si tu. Dar fara Robert ...
Si eu am inceput sa ma gandesc la sarbatori - dar destul de timid. Mi-am facut cat de cat ceva planuri pentru cadouri.
Dar pana atunci mai este, si oricum abia astept sa intru in prenatal, ca sa scap de balamucul de la birou.
Cand voi avea liniste si voi sta acasa, am tot timpul sa imi fac planuri.
mamica oana spune:
Dana,mi-aduc aminte ce fericire ma incerca la gandul ca voi intra in prenatal.Abia asteptam momentul,mai ales ca am muncit foarte mult in ultimele luni,stateam si 14 ore la birou in fata calculatorului,non- stop.Adevarul e ca am avut un randament super cat am fost gravida,imi ieseau toate cum trebuie la munca si chiar am avut unele realizari remarcabile in perioada aia.Cred ca de la graviditate mi se tragea.In ultima zi de munca chiar ma incerca regretul ca plec,dar il chinuisem destul pe Robert.
La tine o sa pice super perioada cu prenatalul,chiar de sarbatori.
Pe mine m-a cuprins deja mirajul sarbatorilor,chiar mai devreme m-au sunat de la firma sa ma invite la cheful de Craciun,care va fi pe 9 decembrie.Am programat si Revelionul,vom pleca undeva la Campina,fara Robert ce-i drept.Chiar nu stiu cum voi suporta despartirea de el,dar sotul meu a zis ca trebuie sa ma invat sa-l mai las si singurel,ca prea am devenit closca,iar la anul cand ma voi intoarce la munca,imi va fi foarte greu fara el.
Hai ca m-am lungit cam mult.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA
dana_ene spune:
Ce o fi cu Camelia ?
Are cineva idee ?
camelia_daniela spune:
Salutare fetelor,
Sa stiti ca sunt ok, insa nu am reusit sa-mi conving sotul sa punem Astral ... deocamdata; si pe de alta parte face "mofturi" cand intru pe click-net.
Oricum ma inscriu si eu pentru sambata la 11:00.
In schimb azi am programare la eco la dr. Constantinescu si cam am emotii sa nu afle dr. meu si sa se supere... dar ma gandesc ca daca o sa-l rog, poate fi discret!
Mai vorbim sambata ... daca nu mai reusesc sa intru pe net pana atunci!
Pupici,
Camelia
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
diana12 spune:
Ziua buna.
Tare as vrea si eu la intalnirea voastra. Nu de alta dar m-am simtit tare bine iarna trecuta cand ne-am intalnit, chiar daca majoritatea piticilor stateau in carut. Acum trebuie sa fie si mai frumos cu piticii prin jur, gata sa sparga un pahar, o scrumiera sau mai stiu eu ce.Asa ca virtual sunt si eu prezenta.
Mare lucru nu am mai facut. Deja incep sa ma gandesc la sarbatori. Asta e perioada din an care imi place cel mai mult. Abia astept sa alerg dupa cadouri cu toate ca am in cap cumparaturi doar pentru Ecaterina si bebe. Si mai sper ca anul asta sa vina mosul si la mine si sa nu se mai scuze ca e ocupat si sa imi spuna sa imi cumpar ce imi doresc eu si sa imi pun sub brad. De cativa ani tot eu sunt mosul pentru toata lumea, dar mi-e dor sa gasesc si eu o surpriza sub bradut.
Trebuie sa cumpar si ornamente de pom, nu am nici macar unul, le-am lasat pe toate in Belgia cand am plecat.
Gata, ma opresc ca deja am picat in butoiul cu melancolie.
Ileana, imi inchipui prin ce ai trecut cu Luca. Bine ca ai fost pe faza si ati vazut ce a facut.
Dana, ma bucur ca totul a fost bine la doctor. Si cred ca e tare fain ca te-a pus sa alegi data. Eu vreau sa ma rog de doctor sa imi mai faca o ecografie pe la 36 de saptamani si in functie de ce imi zice atunci sa vad daca ma decid pentru nastere normala sau cezariana. Dar tare mi-e teama ca o sa imi zica ca nu am nevoie de ecografie, aici sunt tare zgarciti la capitolul asta si daca nu ai probleme iti fac ecografia de 20 de saptamani si gata.
Oana, ma bucur ca ti-ai revenit.
Alma, pai daca ai domnisoara asa mare normaal ca nu mai ai loc la computer.Si cand ma gandesc ca noi cand eram de varsta lor habar n-aveam cu ce se "mananca" toata tehnologia asta.
Chiar, de Camelia nimeni nu stie nimic?
Pupicei la toata lumea si ne mai auzim.
28+ si 04/25/2000
dana_ene spune:
Camelia, ma bucur ca sunteti bine, fetelor!
Sa ne povestesti cum a fost la eco.
In privinta netului, intra si tu dupa 8 seara sau in weekend, din cate stiu eu este mult mai ieftin tariful atunci.
Sa inteleg ca vii si tu la intalnirea de sambata?
alma spune:
Vin si eu sambata! Poate si cu mandra, ca ii place pizza de la J'.
E super cu netul acasa, nu neaparat ca butonez, ci pentru ca pot descarca diverse chestii de pe DC++. Am tras Mr. si Mrs.Smith (sa vad cand am timp sa-l vizionez), fitness cu Cindy Crawford, plus muzica si videoclipuri.
Diana si-a facut deja cativa prieteni cu care se converseaza pe messenger, si-a creat o pagina pe clopote.ro cu fun-cluburi si teme diverse, daca o vedeti cum clapareste zici ca nu-i adevarat. Netul ca netul, dar stie ca nu are voie sa deschida calculatorul pana nu-si termina temele.
Oana, n-am vrut sa deranjez in weekend, din cauza asta n-am sunat, desi am avut in intentie .
Eu ar fi trebuit sa fiu in concediu, numai ca o zi a fost de-ajuns, azi m-au chemat la munca .
Chiar nu vrea nimeni vaccinul? V-am intrebat pe voi mai intai si dupa aia intreb mai departe.
http://community.webshots.com/user/freediaro