Aspirante optimiste (166)
Raspunsuri - Pagina 5
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
Va rog sa ma ajutati... Am nevoie de un nr. de telefon de la Giulesti, de la dep. de fertilizare asistata, ca sa imi fac o programare la ecografie.
Va multumesc mult.
Tabi
316.12.81
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
chris spune:
Doamne Kateryna!! Cand ma gandesc... La mine nu s-a vazut nimica deosebit, nu era format, era doar o forma ciudata, dar oricum, la 3 luni are deja forma ca lumea. Oricum, e super super shocant.
Da o sa trec la treaba cat de curand, sa vedem ce mai zice si doctorul. Tu dupa cat timp ai avut voie sa treci la... actiune?
Cristina
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by simonette
Chris, copiii sunt ratiunea de-a trai, pt. mine cel putzin! Faptul ca ai o fetitza, este o mare realizare! Sa fie sanatoasa si sa ai numai bucurii de la ea! Cat despre bb2, nici o grija...va veni...am vb. io cu el!
Simionette, cu al meu ai vorbit?
Chris si Kateryna, tare triste povestile voastre. Sa va dea Dumnezeu putere si sanatate!
anca...SIGUR intr-o zi

kateryna spune:
Chris, in principiu dupa 3 luni. Am ramas gravi si luna trecuta numai ca se pare ca am pierdut bebe...avort menstrual. Asa ca luna asta am incercat din nou. Daca sarcina e mica si organismul nu a suferit prea multe modificari poti sa incerci si de luna asta sa ramai din nou. Cel putin mie asa mi-a spus dr. Oricum daca organismul e pregatit ptr o noua sarcina ramai gravi, daca nu, nu. Asa ca...
placuta 
![]()
Nunta noastra
Cununie civila
Kariris spune:
Salutare fete dragi!
Vale si eu am fost cu coloana in pioneze tot week-end-ul asta si inca nu m-a lasat de tot! Am bagat si eu diclofenac la greu si unguent si tablete diclofenac duo si supozitoare si...slaba miscare...tot ma mai doare! Esti la serviciu? Ca vreau sa te sun.
Ancuto, care mai e viata ta mama? Esti mai bine? Mi-e dor de tine.
Am vazut ca a scris si Ardit ...m-am bucurat tare.
Eu sunt ...asa cum ma stiti; ceva mai grasa doar.
olguttza spune:
Ola, fetele! Iaca vin si eu (din mosi stramosi
), cu greu adica, p-aci. Nu ma
, da mie incepe sa-mi piara optimismu de-l aveam cand m-am inscris pe listutza. Sunt aproape 6 luni de cand am intrerupt pilulele si...nimic. Doar dureri groaznice cand s-apropie rushii, greatza, balonare...scarba! Acu sunt in zile d-astea critice, de nici cafeaua nu pot sa mi-o mai beau ca lumea, ca-mi vine sa borasc. N-am facut nici o monitorizare pana acu, zicandu-mi ca 3-4 luni dupa pilule n-are rost. Incerc sa ma mobilizez, dar vad ca altora le iese din prima, si mie-mi vine sa-mi iau campii! Pe de alta parte, incep sa traiesc o mare spaima (omu care n-are probleme si le face
): eu am mai avut doua sarcini, finalizate cu avort, caci eram tinara si nelinistita
, in schimb, al meu barbat nu stie sa fi avut, in tineretile lui zbuciumate, macar din intamplare, vreun mostenitor. Iar chestia asta nu prea stiu cum s-o interpretez (sau daca trebuie!): oare chiar s-a protejat atat de bine? sau....nu?? Oricum, daca mai stau sa ma gandesc mult la chestia asta, o sa dezvolt o obsesie progresiva si nu-i a buna!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
floricika spune:
Helau, helau!Bine ai venit Olgutzza, parca mai ieri alataieri ne dadeam de ceasul mortii cautand etichete pentru sticle de vin
, rochii de mireasa si buchete!
Iata ca ne intalnim again!
Bine ai venit in randul aspirantelor, nici al meu sot nu a avut nici un accident cu vreun mostenitor, faza e ca nici eu.....
Noi nu am ajuns inca la toate analizele asa ca deocamdata.....
si ne rugam luna de luna sa fie cu oki. Asta iti doresc si tie!
Nunta
Tabitha spune:
olguttza: suscriu si eu la ce a spus asi. Inainte de orice sa faca sotul tau o spermograma. Eu si sotul am asteptat 4 ani in casatorie si 5 inainte ca sa putem crede ca el ar fi problema, ca sa-l trimit la spermograma si ca sa vad ca el are azoospermie, adica nici macar un
uitat pe acolo. Si inainte iti zic sigur ca a avut, caci am fost insarcinata acum 10 ani... Nimeni nu-ti ofera nici o garantie. Te rog eu, deci, convinge-ti sotul sa-si faca o spermograma mai intai. Nu are sens sa cheltuiti sume mari de bani, sa investiti timp si nervi si sanatatea ta, facand tu nenumarate investigatii, cand cu o simpla analiza poti sti din start unde este "buba". Daca la el totul e bine, poti incepe sa te analizezi. Noi am pierdut o gramada de timp stiind ca sotul meu e fertil (pai daca am ramas insarcinata acum 10 ani..), de bani si de nervi.
Tine-ne la curent si sa dea Domnul sa fie totul bine, sotul tau sa fie in regula si tu la fel si sa mai aveti nevoie de f. putin timp pana va veti implini visul.

Tabi