Aspirante optimiste (166)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Simo, esti o dulce
M-ai facut sa rad

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Daca te-am facut sa razi, inseamna ca esti cu adevarat optimista si nu te lasi doborata de nimic in lupta asta! Asta numesc eu un "om pregatit"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau
bun venit theo si chris!
inca nu au venit scirbele,da ii astept ca sa-i iau la omorsi am si o durere de spate de nu mai pot!am facut ieri o miscare gresita si am ramas nitel intepenita de spate
tre sa plec,revin!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata aspirantelor! Vad ca v-ati cam lasat pe-o ureche! In ultimul timp, tot mai des ajungem pe pag.2???!!! V-a pierit cumva optimismul?

O zi buna si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata. Sa aveti o zi minunata!
Vale, nu te plange..eu sunt "intepenita" de 3 saptamani si nu-s semne de refacere...

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Buna dimineata fetelor!
Vai ce zi friguroasa. M-am saturat de iarna. Asa m-as baga in pat si sa dorm pana...duminica Si cand ma trezesc sa fac un test si sa vad ca e
Chris, te inteleg foarte bine cum te simti. Eu cand am pierdut sarcina in august (eram in 3 luni) si nu numai ca am vazut bebe-ul, dar a trebuit sa-l si tin in mana pentru a-l pune in ceva ca sa-l duc la spital sa fie analizat. Cred ca daca nu aveam imaginea vizuala a bebe-ului mi-as fi revenit mult mai repede. Asa ca sfatul meu e sa incerci sa uiti prin ce ai trecut si treci la . Ajuta crede-ma :D

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo2theo spune:

Buna dimineata optimistelor!Am primit asa o palma zdravana peste ochi cand am vazut mesajul simmonetei pentru cris incat am inceput sa vad lumina cu un ochi,sper sa-l dechid si pe al doilea.Cuvintele"asta numesc eu un om pregatit" m-a pus tare pe ganduri.eu va urmaresc de vreo doi ani da nimic nu m-a incurajat mai tare decat aceste cuvinte.imi pare tare rau pentru tine CRIS cred ca trebuie sa fie coplesitor.Ma mir de unde gasesti resurse sa mergi mai departe.Sa simti cum creste o viata in tine si apoi....Felicitari pentru curaj,imprumuta-mi si mie putin.MIRELAV numele meu de botez e gianina-elena.multumesc tuturor pentru urari si cum simt ca nu o sa plec prea curand de aici ne mai vedem,ne bucuram sau intristam impreuna.Am inceput sa devin dependenta de mesajele voastre.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Va rog sa ma ajutati... Am nevoie de un nr. de telefon de la Giulesti, de la dep. de fertilizare asistata, ca sa imi fac o programare la ecografie.

Va multumesc mult.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

ashea,am revenit!
cum ziceam,ma doare spatele,mi-am dat aseara cu diclofenac,m-am infofolit si sa zic ca ma mai lasat asa de 3 lei...
kateryna,duminica cand te trezesti,sper sa ai o maaare surprizasa fie 2!
Mi,nu ti-a trecut cu nimic???
simo,tre sa ne vedem intr-o zi ca sunt tare curioasa sa te cunosc!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Acus am apucat sa intru si eu ca a fost ca la nebuni pana acum.
Mirela V si Vale, insanatosire grabnica va doresc!

Bun venit fetelor noi si trecere cat mai rapida la gravidutze!

Mai am ceva d efacut si incerc sa revin.

Pup toate aspirantele.

Mergi la inceput