Aspirante optimiste (166)
Raspunsuri - Pagina 4
simonette spune:
Daca te-am facut sa razi, inseamna ca esti cu adevarat optimista si nu te lasi doborata de nimic in lupta asta! Asta numesc eu un "om pregatit"!
valentinag spune:
helau,helau
bun venit theo si chris!
inca nu au venit scirbele,da ii astept ca sa-i iau la omor
si am si o durere de spate de nu mai pot!am facut ieri o miscare gresita si am ramas nitel intepenita de spate
tre sa plec,revin!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
simonette spune:
Buna dimineata aspirantelor! Vad ca v-ati cam lasat pe-o ureche! In ultimul timp, tot mai des ajungem pe pag.2???!!! V-a pierit cumva optimismul?
O zi buna si numai bine!

MirelaV spune:
Buna dimineata. Sa aveti o zi minunata!
Vale, nu te plange..eu sunt "intepenita" de 3 saptamani si nu-s semne de refacere...
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
kateryna spune:
Buna dimineata fetelor!
Vai ce zi friguroasa. M-am saturat de iarna. Asa m-as baga in pat si sa dorm pana...duminica
Si cand ma trezesc sa fac un test si sa vad ca e 
Chris, te inteleg foarte bine cum te simti. Eu cand am pierdut sarcina in august (eram in 3 luni) si nu numai ca am vazut bebe-ul, dar a trebuit sa-l si tin in mana pentru a-l pune in ceva ca sa-l duc la spital sa fie analizat. Cred ca daca nu aveam imaginea vizuala a bebe-ului mi-as fi revenit mult mai repede. Asa ca sfatul meu e sa incerci sa uiti prin ce ai trecut si treci la
. Ajuta crede-ma :D
Nunta noastra
Cununie civila
theo2theo spune:
Buna dimineata optimistelor!Am primit asa o palma zdravana peste ochi cand am vazut mesajul simmonetei pentru cris incat am inceput sa vad lumina cu un ochi,sper sa-l dechid si pe al doilea.Cuvintele"asta numesc eu un om pregatit" m-a pus tare pe ganduri.eu va urmaresc de vreo doi ani da nimic nu m-a incurajat mai tare decat aceste cuvinte.imi pare tare rau pentru tine CRIS cred ca trebuie sa fie coplesitor.Ma mir de unde gasesti resurse sa mergi mai departe.Sa simti cum creste o viata in tine si apoi....Felicitari pentru curaj,imprumuta-mi si mie putin.MIRELAV numele meu de botez e gianina-elena.multumesc tuturor pentru urari si cum simt ca nu o sa plec prea curand de aici ne mai vedem,ne bucuram sau intristam impreuna.Am inceput sa devin dependenta de mesajele voastre.pupici
Tabitha spune:
Va rog sa ma ajutati... Am nevoie de un nr. de telefon de la Giulesti, de la dep. de fertilizare asistata, ca sa imi fac o programare la ecografie.
Va multumesc mult.
Tabi
valentinag spune:
ashea,am revenit!
cum ziceam,ma doare spatele,mi-am dat aseara cu diclofenac,m-am infofolit si sa zic ca ma mai lasat asa de 3 lei...
kateryna,duminica cand te trezesti,sper sa ai o maaare surpriza
sa fie 2!
Mi,nu ti-a trecut cu nimic???
simo,tre sa ne vedem intr-o zi ca sunt tare curioasa sa te cunosc!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Acus am apucat sa intru si eu ca a fost ca la nebuni pana acum.
Mirela V si Vale, insanatosire grabnica va doresc!
Bun venit fetelor noi si trecere cat mai rapida la gravidutze!
Mai am ceva d efacut si incerc sa revin.
Pup toate aspirantele.