Aspirante optimiste (166)
Raspunsuri - Pagina 3
floricika spune:
Buna fetelor! Ce faceti?
Asima bucur pentru tine ca vrei sa iti traiesti altfel viata decat numarand si calculand. Si iti doresc ca bebele tau sa vina cat mai curand.
Eu sunt bine, ziua 17, am prestat luna asta
inca din ziua 6, o zi da , una nu, poate poate se prinde ceva.Desi nu am nici o presimtire, si inafara de niste dureri dureri de ovare in ziua 11, nu am avut nimic luna asta. Nici nu stiu daca am ovulatie, de luna viitoare o sa imi iau si eu temperatura. La ovulatie ar trebui sa imi apara o mucoasa mai....altfel???
Nunta
anangel_lexi spune:
Buna fetelor, am trecut si eu sa va salut. Felicitari noilor gravidute si bun venit noilor aspirante.
Eu sunt foarte curioasa daca o sa imi vina CM in decembrie. Simptome nu prea as avea, dar cine stie...
I wish I were an angel...
"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
theo2theo spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari,pentru flori si pupici.As vrea si eu sa mai sper asa tare ca voi dar deocamdata ma lupt cu o depresie si ea cu mine,sper sa ies eu invingatoare.povestea mea incepe acum vreo sapte ani cand m-am casatorit si am inceput sa lucram pentru bebe.intre timp cred ca am facut toate tratamentele posibile efectul fiind doar dublarea greutatii.de curand am facut si o laparo si inainte de operatie eram atat de optimista ca imi inchipuiam ca intr-o luna o sa am un bebe mic in burtica.Toate sperantele mi s-au naruit(sau aproape toate) a doua zi cand doctorul mi-a dat sanse destul de mici de sarcina.Mi-a recomandat sa mai incercam un an cu tratamente dar sa iau foarte in serios fiv-ul,si cum bani de fiv nu stiu daca o sa am prea curand sansele mele de a avea un bebic scad simtitor.Am nevoie de incurajarile voastre si de optimismul vostru.Molipsiti-ma si pe mine va rog.deja simt ca ma indragostesc de voi.
chris spune:
Buna fetele, ma primiti si pe mine?
Eu din pacate am facut drum invers: vin de la mamici de iulie-august 2006, dar sper sa ma intorc la mamici de 2006 cat mai curand.
Azi s-a dus bb al meu...![]()
Cristina
MirelaV spune:
Bine ai venit chris. Of..capul sus..ne vine randul fiecareia..
toate la vremea lor. vrei sa ne spui ce s-a intamplat?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
simonette spune:
Chris,bineinteles ca esti binevenita...dar, ce s-a intamplat? Eu iti doresc sa mergi cat mai repede acolo unde toate vrem sa ajungem! La

Bafta multa scumpica, uite si un
sa ai putere si curaj!
Theo,intr-un an de zile se pot intampla asa de multe! De ce n-ar veni si bebicul tau? Trebuie sa te inarmezi cu mult curaj si multa rabdare...si multa speranta!
chris spune:
Inca nu stiu exact care a fost cauza, dar a inceput cu sangerari usoare, apoi au venit dureri si sangerari mari, si azi s-a intamplat. Cam de o saptamana au inceput sangerarile, am fost la doctor, si s-a vazut bb - cam 5-6 sapt - dar nu a fost ceva in regula pentru ca doctorul mi-a spus de atunci sa ma astept la un avort spontan. El mi-a dat cam 3 zile, ei, au trecut cam 5, si asa a fost.
Probabil ca s-a vazut la eco ca nu e fixat bine, si cu toate ca am luat utrogestan si no-spa, nu s-a mai putut face nimica.
Asta e, nu sunt foarte daramata, fiindca am fost cat de cat pregatita, dar a fost socant sa-l simt efectiv cum se duce, de fapt l-am si vazut
.
Am tras cateva plansuri, am atipit, iara am tras plansuri, si acu sunt mai bine.
Da d'aia am venit la voi, ca nu vreau sa ma las.
Multumesc ca ma primiti si pe mine!
Cristina
simonette spune:
Draga Chris,eu iti raspunsesem la mesajul postat de tine, nestiind inca de ce si cum s-a intamplat. Imi pare tare rau, dar ma bucur ca esti bine si ca nu ai cazut in butoi! Ce traumatizant trebuie sa fi fost sa-l mai si vezi!!! Lasa...asa a fost sa fie...acum aduna-te si multa bafta pe viitor! Neaparat sa mergi la dr. Din partea mea ai toata sustinerea ca si din partea fetelor, sunt sigura!

chris spune:
Am uitat sa va spun ca am o fetitza de 2 ani si 8 luni care imi ridica moralul cu naivitatea si candoarea ei, nici nu stie cat bine imi face sa o vad razand.
Simo, sunt convinsa ca ma sustineti, si eu pe voi!
La mine a venit o minune, care acu e maricica de 2 anisori spre 3, dar mai vreau minuni, si sunt convinsa ca vor veni.
Nu am citit chiar tot ce s-a scris la acest topic, pentu ca abia am aterizat, dar o sa citesc cand am timp, ca sa va cunosc un picutz pe fiecare. Va pup
.
Cristina
simonette spune:
Chris, copiii sunt ratiunea de-a trai, pt. mine cel putzin! Faptul ca ai o fetitza, este o mare realizare! Sa fie sanatoasa si sa ai numai bucurii de la ea! Cat despre bb2, nici o grija...va veni...am vb. io cu el!