Aspirante optimiste (166)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Theo2Theo, bine ai venit in clubul celor mai optimiste aspirante si eu una iti doresc trecere cat mai rapida la gravidutze!
asteptam povestea ta si, in masura in care ne pircepem, poate iti dam ceva sfaturi, te indrumam, etc.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna fetelor!!
Imi cer scuze ca nu am putut sa va dau de veste mai repede despre mine dar am avut probleme cu netul acasa.
Asa cum va spus si Lachi,vineri dimineata am fost la spital la ora 10 si doctorul nu mai era acolo, l-am sunat si m-a chemat dupa amiaza la cabinet. Acolo mi-a fost confirmata sarcina extrauterina si mi-a dat sa fac 2 injectii de methotrexate , una la 5 zile , am facut una vineri seara si urmeaza sa o fac pe a doua maine.De vineri si pana azi dimineata mi-a fost bine numai ca azi cand sa ma imbrac sa plec la serviciu m-a luat cu niste crampe la burta si azi noapte am sangerat mai rosu dar nu mult, numai ca de la crampele alea nu ma mai puteam misca , ma ingalbenisem la fata si transpiram intr-una.Pana la urma am luat un algocalmin si mi-am mai revenit. L-am sunat si pe doctor si i-am spus cum ma simt si mi-a zis sa stau linistita ca nu are cum sarcina sa "explodeze" pe trompa ca este prea mica.M-a chemat vineri sa vedem daca s-a eliminat sarcina, daca nu s-a eliminat imi va face operatie laparoscopica si va incerca sa-mi scoata doar embrionul si sa-mi pastreze trompa.
Mi-a mai zis ca a avut un caz cu o doamna care a avut 2 sarcini extrauterine pe o trompa si una pe cealalta trompa si intr-un final a nascut un copil facut dupa ce a avut cele 3 sarcini extrauterine, si copilul nu a fost facut cu FIV ci natural cu trompele ei.Parca mai mi-a dat speranta si incredere ca poate imi salveaza si mie trompa.

Va multumesc ca v-ati gandit la mine si m-ati incurajat.
Ardit un marede la mine
Asi, ce ai patit ?Eu nu am avut timp sa citesc din urma, dar spune-mi si mie ce s-a intamplat? Ai ramas sau esti suparici de vrei sa ne parasesti?
Va pupacesc pe toate.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asi, ce ai patit? Nu ne mai tine in suspans!
Io nu vreau sa pleci..decat la gravidoase.

Ia un de la mine!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Buna dimineata aspirante dragute!

Theo bine ai venit,dar iti doresc din suflet sa nu poposesti prea mult aici,ci sa pleci fuguta la mamici!

Ancutz ce-ti mai face finutza?nu ne-ai mai povestit nimic despre ea.Cred ca-i o dulcica mica

Dana_p multa sanatate si sper sa-ti salvezi trompitza.Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa

Asi ce s-a intamplat?

Vale iti trimit un PM

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Theo,bine ai venit printre noi, bafta multa si sa treci cat mai repede la burticoase! Da' ce-i cu pesimismul asta? Vezi ca nu e bun, nu ajuta la nimic! Uite de la mine nistesi un de bun venit si, ca sa-ti treaca supararea!
Flory, aveai dreptate...Lulu era cea cu test negativ si sarcina de 8 sapt. din pacate la mine n-a fost asa, dar iti multumesc inca o data

Va pup inca o data pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Flory, saru'mana de intrebare. Da. E o dulcica si o cumintzica. Plange doar cand ii e fomica...si atat.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Simo,imi pare tare rau ca rezultatul nu a fost cel dorit... Pupici la fetita optimista

Ancutz

Am uitat:eu,ziua 22.Ma bateti rau daca va spun ca nu prea am sperante sa se intample vreo minune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

theo2theo, bine ai venit printre noi. eu te trec acum pe listuta, dar te rog sa imi spui si numele tau de botez.
Asi, ce e cu tine?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

As vrea eu sa fiu.Stati linistite ca nu m-am suparat pe nimeni.O sa am si eu o retragere in glorie si mai am 2 luni sa cred ca va parasesc pentru sectiunea "Mamici de ...2006"
Anul viitor ,am hotarat cu al meu sot ,sa ne ocupam de altceva decat de in perioada fertila.
Sustinerea mea o veti avea indiferent de situatie.De 2 ani jumate aici cred ca merit si eu o pauza nu?

Mergi la inceput

Vale primit PM .Acum tb sa plec la sala,dar deseara te contactez.Abia astept

Mergi la inceput