Aspirante optimiste (166)
Raspunsuri - Pagina 13
floricika spune:
Maaaaiii....vad ca avem doua gravidute!!!!

Ce ma bucur!!! 

Hai ca poate se ia si la noi!![]()
Eu ziua 21, nici un simptom.....Va pupicesc fara exeptie!
Acuma
la treaba!
Nunta
Relya spune:
salutare fetelor,
Scriu mai rar ... ca n-am ce povesti , dar va urmaresc cu drag din umbra. Mi-e greu sa va parasesc . Tare mi-ar placea si mie sa vin la intalneala sa va cunosc " live " . Dar stau departe de capitala si in plus, is greu de urnit.
Asa ca, intalneala placuta si astept sa povestiti. Si nu uitati de poze ... sa-mi clatesc ochii ( fete super misto , haleala buna
, manichiura impecabila
s.a.m.d ).
Mishi ma bucur enorm ca ai reusit.
Sarcina usoara si multa, multa sanatate !!! Din toata inima FELICITARI !!!!

Relya
simonette spune:
Danap. ce bine-ar fi sa fi scapat de sarcina si sa nu te internezi

pt tine! Din pacate eu nu stiu unde e "Codrii Neamtului", dar s-o gasi o fata sa te lamureasca!
si astept veste buna!
dana p. spune:
Da Simona, e tare aiurea sa spun ca am scapat de sarcina
dar mai bine asa decat sa spun ca am ramas fara trompa
.
Ma duc sa-mi fac bagajul ,ca daca o fi sa ma interneze sa nu ma duc sa stau in camasile lor de noapte.
Dana
Poze
Kariris spune:
Fetelor, nu stiu cum se numeste strada unde e "Codrii Cosminului" dar va explic cum se ajunge: din General Berthlot (strada cu ministerul invatamantului) se merge in directia Popa Tatu, se trece de Popa Tatu si se merge mai departe pana la intersectia Berzei si acolo la semafor se face usor stanga, dar nu se intra pe Stirbei Voda ci pe straduta paralela cu stirbei Voda. Cum ati intrat pe acea straduta se face prima la stanga si acolo e carciuma. Nu e cu muzicanti, nu e foarte sofisticata, dar se mananca proaspat, bine si ieftin.
Eu o numesc cantina mea de acasa. Ca mai am una la birou (Mc Moni's) dar la cea de la birou am mai luat si tzepe (mancare alterata) insa la cea de la domiciliu, niciodata. La codrii cosminului daca comanzi ceva ce nu e tocmai fresh, ospatarul iti spune din start ca iti recomanda altceva. si asta imi place mie acolo. mai nou nici nu ma mai uit pe meniu, ci intreb direct ce-mi da bun sa pap?
Acum ramane sa va hotarati daca vreti aici sau in alta parte si cand: azi sau vinerea viitoare. Sau propuneti alta zi, ca nu e batuta in cuie...e doar o varianta.
simonette spune:
Pardon, era vb. de "Codrii Cosminului" si eu am scris "Codrii Neamtului". Am luat-o razna
martha78 spune:
bunaaaa frumoaselor! 
ce dor mi-era de voi!!!!!!!
felicit si eu toate gravidutele noi...eu n-am nici o veste, astept sa vad ce mai e si luna asta, daca vin sau nu rusii
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Liana30 spune:
simonoooooo avusasi muica dreptate de acolo ni se trage rasu de azi noapte
dehhhh..asta e...si io tot mai rad..ca doar no sa plang acuma pt o nimica toata
..ca doar is drak nu?![]()
![]()

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
GeorgianaI spune:
Salutare la toare aspirantele optimiste!
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Felicitari gravidutzelor! Sa aveti o sarcina fara probleme si Bbeii sa va aduca numai bucurii!
Nu am mai apucat sa intru, ca am avut mult de lucru.
In rest, nimic, sunt in z30, in asteptarea rushilor, care vad ca nu prea dau semne de venire, dar eu ii astept, ca m-am obisnuit cu ei!
Pup toate fetilii si merg sa citesc ce ati mai scris, ca sunt cam in urma.