Aspirante optimiste (166)
Raspunsuri - Pagina 12
simonette spune:
Ba apar, da m-am documentat un pic despre "Gynex". Eu acum vad ce licoare miraculoasa este asta!!!
simonette spune:
Si daca vrei sa stii...eu vad sa citesc si la lumina lunii! Cu memoria stau insa taaaaare prost!!!

Liana30 spune:
mey..mey ce miraculoasa ai fi si tu????????
aaaaaaaa...si nu ne spui???
parca iti venisera nesimtitiiii??????????
mey..mey...eu nu ma insel...
si apropo stiam ..iubita da ete ca vrusai si io sa te ajut//si tu mi-o taiasi
mey da nu la cap..da-mi la picere''![]()
![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Buna dimineata aspirantelor!!!

Mai, a cam disparut optimismul de alta data? Sau mi se pare mie? Reveniti-va ca se supara bebeii pe noi, si o sa ii asteptam mult si bine!
Eu, va doresc o zi minunata!
valentinag spune:
Neata fetilii!
au venit scirbele pina la urma....de la capat!
Liana sa stii ca are dreptate Anca,ca dovada la Fitze nu ne mai ducem,ca desi arau intr-un fel ospatarii aia
numa scalimbaiati de
aveau!La Moara mariei am gasit io un nene mistooooo cu o spermograma de invidiat,care ne facea si dedicatii la vioara
mai stiti fetilii?la multi ani doamna vali!!!si scirt,scirt,scirt
pina i s-a pus pata lui Tumpi,ca io nu am avut curaj si ia zis de la obraz ca nu mai vrem dedicatii,sarumina Ioana
sau aia de la Trafalgar care se benoclau in decolteele noastre
!ce vremuri,ce vremuri..!
ashea si ziceati de Codrii?pe unde vine asta?la ce ora ne vedem?cine mai vine?io,lachi,si???Ioana,Anca?Flori?
Haolica uitam,Mishi,desi ti-am zis si aseara la telefon iti mai scriu si aici,Felicitaaari!
pup iu!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
gogosar spune:
Buna dimineata fete dragi.
Eu, imi cers cuze ca nu am mai intrat in ultimul timp.Dar au casunat astia la serviciu pe noi, de nu mai avem timp de nimic.
Acusica citesc si eu din urma sa vaz ce am pierdut.
Pupici
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
dandana spune:
buna dragelor!
ura pt mishi!
intelesei cum e cu codrii aia dar nu am inteles unde sunt ei ![]()
sa ma fi prostit cu totul?
sper ca nu aveti de gand sa o puneti vinerea asta ca e cam din scurt si nici sa fie prea devreme ![]()
theo, eu cred ca poti sa faci tratamentul liviei impreuna cu ce ti-a dat medicul, in afara de primul medicament, am tot luat si eu din celelalte cu tot alaiul de efecte secundare
eu zic sa-l faci!
cu timpul te obisnuiesti sa mananci doar dupa tincturi, sa bei tone de ceaiuri si, cine stie? 
gata, dragelor! va pup pe toate, fara osebire 

simonette spune:
Valentina, chiar vroiam sa te-ntreb daca ai facut testul! Imi pare rau ca n-a fost sa fie
, vezi ca am redescoperit um med. super! "gynex"...eu l-am luat si am ramas... Uitasem de el, dar aseara mi-am amintit si l-am cautat pe Google, iar ceea ce am citit despre el m-a convins ca gynex m-a lasat gravida! Poate m-aude cheliosu'![]()
Scumpo...te incurajez mai tarziu!
dana p. spune:
Salutare de la mare!!
Ziceti-mi si mie pe unde sunt "Codrii" astia ca azi vin in Bucuresti la doctor si daca o fi bine si am scapat de sarcina si nu trebuie sa ma internez in spital incerc sa ajung si eu macar sa va salut.O sa trebuiasca sa-mi conving sotul sa mergem dar poate se indupleca de mine si venim daca nu ne abatem prea mult din drum.Dar sa-mi ziceti pana in ora 11 ca pe urma trebuie sa plec.
Felicitari gravidutelor din toata inima!!
Va pupacesc pe toate.
Dana
Poze

noapte buna...fug la somn.