Scandinavii stiu DC(86)
Raspunsuri - Pagina 6
lena spune:
Rayucika, naaaa ca scriem in acelasi timp...iar vorbim noi doua ca televizorul tu pe canalul unu, io pe canalul doi auzi zau le punem pe bubu si pe t-rex sa bage de un grup ceva si noi le tocam banii pe vuitoane si mergem in croazere si la spa (ca iti dai seama ca o sa fim mai babaciuni cam pe la epoca aia, sa ne tratam si noi reumatismele care ni se trag de la tarile astea nordice si sa bagam cate o masca cu noroaie la ridurili de la oki)
hai ca iar ii plictisi pe "privitori" deci...cum ziceam...noapte buna!
Rayuela spune:
lena ,artiste le facem nene!
cit despre banii aia(chiar asa,ne-or da un coltz de paine la batrinete?),hai sa-ti zic:
emigrat rapid la PARIS
doo trei operatii sa ne intindem mutrele(eventual bagam si un silicon pe la genunchi)
promenade zilnice pe la nenea Gucci si nenea Dior
si daca ne tin picioarele,punem si o floare la Jim Morisson,ca e aproape
Aaaaaa??
gata,ma duc si io,si poienari dragi,zimbiti,si maine este o zi:
Ziua de LUNI!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
itsme spune:
quote:
Originally posted by lilanda
....da', s-avem pardon "una-i tirtita si alta-i ". Si, in plus, sa-ti intrebi cupila daca-i place cum i te adresezi...din dragoste
Lulutz, copila mea nu cred ca are nimic de obiectat la orice ii spun in romaneste, pentru ca nu intelege exact sensul cuvintelor asa ca aude doar tonul (care te asigur eu ca e dragastos). Daca e sa ma iau de tartitza ei in engleza, eii, aia e alta poveste, acolo are si ea sensibilitati si iese cu suparari (sensibilitatile ei sunt pe dos de ale mele, pentru ca eu in engleza pot sa zic cele mai ingrozitoare prostii fara sa rosesc, ca nu am simtul limbii, pe cand in romaneste not so much...copila pe dos) - asa ca avand acest avantaj, mai profit si eu si zic cate o mitocanie in romaneste, stiind ca nu supar.
in ce priveste expresia 'nea Caisa', n-am stiut ca e de rau, daca stiam nu foloseam... am marcat si de acuma o sa ma obtin (cum zicea bunica mea la 'abtin'
liris, ai ghicit aproape, in '92 am plecat din Romania, dar cum si de ce e o poveste lunga si nu e momentul acum si aici sa intram in din astea ca plictisesc audienta Mare lucru nici nu e de povestit de fapt. In esenta eu am hotarat ca nu e pentru mine si n-am rabdare sa se schimbe mentalitatile in Romania in momentul cand s-a urcat Iliescu pe tanc prin ianuarie '90. Atunci am zis "gata", and I never looked back
dragilor, sper sa aveti o saptamana mai buna, eu o sa fiu cam ocupata cu viata reala in urmatoarele zile, asa ca o sa va urmaresc din umbra
pupici la toata lumea si
tata lu Toma spune:
Aaaa ... io stiu ca am baut mult in vichend da' credeam ca m-am trezit.
Citesc, insa, ultimile pagini si sper ca sunt inca mahmur si visez.
Ce pana mea faceti ? Sunteti in coma alcoolica sau ati dat de tot in mintea copiilor ?!
Aloooooooooooooooo, trezirea !!!!!!!!!!!!!!!!
_
Sunt moderator dar ma tratez
Adela99 spune:
www.mvcr.cz/aktualit/regiony/ces_bud/mesto/akademie/obr/alkohol.jpg" target="_blank">‘neatza!
"Viata e acea maladie mortala transmisa pe cale sexuala."
soma spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Aaaa ... io stiu ca am baut mult in vichend da' credeam ca m-am trezit.
Citesc, insa, ultimile pagini si sper ca sunt inca mahmur si visez.
Ce pana mea faceti ? Sunteti in coma alcoolica sau ati dat de tot in mintea copiilor ?!
Aloooooooooooooooo, trezirea !!!!!!!!!!!!!!!!
_
Sunt moderator dar ma tratez
Tata, te rog sa te esprimi cu dex-ul in fata de-acu in colo, da?
"Pana mea", ce termen doamne!!!
liris spune:
neata!
din putul gindirii marelui om politic (sursa "Cotidianul" autor Raul Balogh):
Tratat despre saracie, semnat Ion Iliescu
Ion Iliescu a impartit cu darnicie cugetari, din tolba sa plina de clisee, celor prezenti simbata la o intrunire interna de partid. El a atins tema lui preferata, saracia.
Pe modelul cunoscutei concluzii basesciene, potrivit careia „iarna nu-i ca vara“, fostul sef al statului Ion Iliescu constata ca saracia din Romania nu e ca saracia din Africa. „Cu un dolar pe zi in Africa sau in Asia de Sud este una, dar intr-o tara ca a noastra, unde pe perioada rece a anului omul are nevoie de haine si locuinta incalzita, lucrurile se schimba“, crede Iliescu. Observatia a fost facuta simbata, cind fostul presedinte a participat impreuna cu Adrian Nastase la o dezbatere cu tema „Este saracia o fatalitate?“ organizata de Departamentul de munca si protectie sociala din cadrul guvernului din umbra al PSD.
Potrivit rationamentului iliescian referitor la limita saraciei extreme, in Romania trei dolari ar fi echivalentul unui dolar in Africa. „Ala din Africa isi face o coliba din stiu eu ce crengi si gaseste mai usor de mincare“, motiveaza Iliescu. In viziunea lui, motivul pentru care romanii au saracit e faptul ca „in numeroase localitati a disparut industria“. Pentru a-si demonstra afirmatia, Iliescu a dat ca exemplu orasul sau natal, Oltenita, unde „vreo 10-15 mii de oameni aveau locuri de munca la santierul naval, la filatura sau la turnatoria de otel si fonta“. Acum acestea ori si-au redus activitatea, ori au fost inchise. „Este o localitate paupera. Acum li s-a lichidat si caldura“, a conchis cu amaraciune Iliescu. •
Alte vorbe de duh ale fostului presedinte
•„E un moft chestia asta cu «sfinta proprietate privata» care sta la baza vietii sociale“.
• Organismele financiare internationale „vor sa privatizam tot sistemul bancar din Romania si apoi sa stam cu mina intinsa la bancile care nu mai sint romanesti“.
• „Holocaustul nu i-a privit doar pe evrei, ci pe multi altii“.
•„Occidentalii au o pozitie din asta paternalista, aroganta, scortoasa, imperiala, fata de periferia Europei care am fost“,
•„Americanii ce postura au ca sa judece vechiul si noul cind ei exista ca stat de vreo doua sute si ceva de ani ?!“.
• „Cind se dezvolta civilizatia mediteraneana, (…) in Europa occidentala era barbarie: traiau in paduri, in conditii de inapoiere istorica“. (C.O.)
Sabina spune:
neata !
fetele, o sa ma interesez de CD-uri, io una n-am acasa, pt ca ii cant eu sofiei daca e cazu, deci nu prea stiu.
e normal sa le placa muzica clasica, pt ca e echilibrata bla bla bla.copiii simt nevoia de frumos:)
uite, poate gasiti CD-uri cantate de corul Symbol? sunt cantece romanesti,si muzica religioasa, si Colinde(la colinde sunt f buni), am cantat si eu in coru asta ani de zile, da acu nu mai stiu ce-i cu ei, decat ca fac nenumarate turnee.In orice caz, o sa dau o fuga pe la Muzica sa ma informez.
Pai gata, acu tre sa le luati Colinde.Clar!
Lena, pai...vii la Bucuresti? poate ne vedem!
Sofia p[are mai bine, amancat, e vesela.Ana cum se mai simte? Am uitat Carmen sa-ti spun ca am facut radiografie acolo unde ati facut si voi, copilu a fost f f cuminte, am vazut pe culuar si dr aia de care mi-ai zis:), da sofia era moarta de somn si-am plecat acasa, si a venit Ana Culcer s-o vada seara.Nu i-a placut ce vede...dar a zis ca e tot asa, de interstitiu, ca n-are lichid.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Liris, sa sastii ca eu nu sunt deloc fun iliescu, da deloc,(adica ) insa la faza cu Holocaust ARE DREPTATE.Au fost si tigani, si polonezi si alte neamuri.Mai ales la Auschwitz.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
neatza!
tatalutoma,era coma alcoolica bre,combinata cu streche,dar asa ne sta noo bine ,mai ales pe mine,ma prinde culoarea verde la ten
iaca avem si un japonez,bunaziua soma,bine ai venit la noi!o stii pe Irimell?
Irimell e o japonica dulcica,vine pe la noi in poiana,dar acu,in ultima vreme,nu prea
lirisule,zic si io precum itsmi:si io tot cind l-am vazut pe tatuca Ilici pe tanc,mi-am zis ca trebe sa plec din Romania.Adevarat ca aveam numa vreo 16 ani,dar mi-a reusit figura ulterior.Nu sint capabila de sentimente meschine,dar pe omul asta il urasc.Visceral,imi vine sa vomit cind il vad!
narancea,sper ca mai vii pe aici!Nu fii copil razgaiat,haide!
Asemenea ,lilutza!
Sabinelu,eu sper ca ne vedem la vara,poate mergem impreuna la un concert.Cind locuiam in Romania eram abonata la Ateneu,muama,ce-mi placea!Ma duceam cu prietena mea cea mai buna,imbracate in blugi si jerpelite,printre toate cocoanele alea imblanite,dar cred ca intelegeam mai mult ca ele din muzica!Ce frumos era!!!
Adelutzu,ce bine imi pare ca ai iesit din scorbura si ne mai bagi si pe noi in zeama
Va pupez
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou