Scandinavii stiu DC(86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai io asta ziceam...ca nu-s prea haioasa, nici acida si nici spirituala in ultima vreme.(nici in general)

da uite, promit sa ma straduiesc:)

io nu judec pe nimeni pt ca tin prea mult la voi.Si cand tin la cineva gasesc justificari la orice

plus ca desi il tocam pe NN incontinuu, cand e sa fie ceva serios are el o vorba buna si-o delicatete.In rest...se comporta a la familia Adams, bancuri sadice ca sa nu ne pleostim roz bonbon.ca sa ne mentim spiritu treaz:)

lilutzu dragutzu, e greu din fata ecranului sa nimeresti starea interlocutorului.
qui s'aime se taquine

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Doruletz, super poze!!! Super bebe!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Sabinel mami,uof,ce ma fac io cu tine?
Citi ani ani?ca prea le pui la suflet ca o scolaritza
Nu de tine e vorba ,nici macar nu e vorba de cineva anume ,ar fi culmea obrazniciei din partea mea sa incep sa dau note la mesaje,era numa asea,un gind ,nah ,m-am "eliberat" si io de el,cum a facut si Lulutza,io-s de acord cu pricipiul asta:am un of,sa-l zic cu voce tare ,poate gasesc leacul!
de fapt,problema mea e ca pe forum au inceputtot felul de discutii,de certuri,de scandaluri,care ma intristeaza si cred ca am o nostalgie a forumul de altadat,e adevarat ca erau scandaluri cu nemiluita,dar era si veselie domnule!Acum nici nu mai deschid alte subiecte,vin numa in poiana ,ma duc la mamicile de aprilie si mai trec pe la povesti cu bunici,in rest....
P.S.-lenoo,mai stii cind ne-am ciorovait ,pe la sujetul despre emigratie?Acum vreo 100 de ani?Atunci m-am certat si cu papadicu,hahaha,si acum imi sinteti asa de dragi amindoua,pupa-v-ar mama de fete frumoase!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

P.S.-sa vedeti ce ne urecheaza vikinga cind se intoarce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

auuuuuuci mami nu da prea tare ca mai scrisei la un sujet tot asa...eram mica si naiva da rauuuuuuu de tot...acu serios ce memorie ai, si io care trageam nadejde ca ai uitat!!!

daaaaa...corect, dar sa vezi ce ma urecheaza pe mine, ca i-am trimis un cd cu muzichie romaneasca deh...dar il criticara fetili pe froumul despre parinti si alte-alea...si asa ca ma facui de cacao, dar zisei ca poate io place si lu vikingu cum ii place lu a mea dinozaura de "macane" prin casa toata ziua.

toata gasca, si vorba Adelutzei pace-pace...vrem pace, nu razboi (doar razboiul stelelor daca se poate )
noapte buna!

Mergi la inceput

Pai Rayule, nici n-am crezut ca te-ai luat de mine!!! doar ca m-am simtit cu musca pe caciula

si mie imi e dor de o anume atmosfera...

ah, leno baleno, numa io te-am bagat in depresie(of, iar incep)

lasa, ca o sa se bucure mult.N-or fi toate cantecelele ca ala cu motanu

Mergi la inceput

lena,sa nu-mi zici ca i-ai trimis lu vikinga ala cu cutiutza muzicala!
Io l-am primit de la Pegasisu(chiar asa ,ce o face Ana??Sper ca s-a facut bine!!!)si de atunci macanim cu totii,macane consortu cind face dush,macane taica-miu cind gateste,macane mama cind iese cu Bubu la plimbare ,de mine ce sa mai zic,io macaneam oricum
Pe bune ,e o melodie,cu ratzoii mac mac mac,ccc care ne-a tembelizat pe toti!Daca nu o fredonez io,siguuuuuuuuur o fredoneaza cineva prin casa!
P.S.-lena ,imi aduca minte de sujetu cu pricina pen'ca ma simteam cu musca pe caciula,te-am atacat miseleste pe la spate in alt sujet,chestie care nu a fost prea frumos din partea meaDar am si io o scuza ,dupa ce ca eram gravida ,mai eram si gravida in luna a 8-a!
Sabina

Mergi la inceput

na ca reviu Sabinutzo... taci tu...ca toate sunt la fel, dar n-ai vrea sa vezi ce succes fulminant au printre kizi acu las ca ii "reparam" noi mai tarziu.

mai bine vezi nu ma uita, ca viu de sarbatori acasika, zi la fata ce cd-uri mai "umane" sa cumpar pentu kida mea care sincer chiar are ureche, ca mormaie toate ziua buna ziua...sarumana anticipat

hai bonsoir la tulemond again!

Mergi la inceput

ala e...iete ce faima are frate, io l-am primit de la sor mea...chiar asa ii zice freyozauara "mac-mac" adica ti-am zis il obsedeaza deja pe consort ca l-a tras pe cd si-l avem acu si in masina pentru cazuri de kid plictisit care vrea sa asculte mac-mac

Mergi la inceput

Sabinel,chiar vroiam sa te intreb ceva ,asa ,in calitate de profesionista in ale muzicii.Am observat ca Bubu,desi adora si cintecelele cu macmacmac,asculta si muzica..clasica!Pe cuvint de pionier!ieri era un concert pe vioara la teveu si Bubulina a stat nemiscata vreo 5 minute(e record!!!!!) si a lalait acolo,desi numa muzica de fredonat nu era!
O fi fata mea vreun geniu?Asta vroiam sa te intreb!

Mergi la inceput