Scandinavii stiu DC(86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

hej soma hej!
nu conteaza cu nu esti scandinav,dupa cum vezi,sintem adunati din lumea larga.
printzipul nostru este:
"scandinav"= simtzu umorului,veselie pe cimpie,minim un viciu,la alegere,alcol,tigare,amor,ce vrea inima matale!
Sa ma completeze popolu scandinav daca am uitat ceva!
P.S.-se tine tare conu narancea,pina ma infing io in iel si-l aduc de motz,de pe unde umbla razna

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Multam doamnelor care m-au invatat cum se baga.
Soma, Konichi Wa again ! Acu' o sa fie daschisa non-stop Spelunca Scandinava si putem sa tragem o reclama d'aia cu Heineken araundzauarld ... Hic

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Copii, aici a nins 30 cm si viscoleste ca la Polul Nord, dati un paharel c-am inghetat cu haine cu tot!

Arborel, Thanksgiving-ul canadian a fost in octombrie, io l-am sarbatorit cu drag in Bavaria mancand www.marions-kochbuch.de/rezept/0530.htm" target="_blank">Schweinshaxe mit knoedel si la un restuarant super mignon, toata lumea era vesela nevoie mare si radeau de se clatina cladirea!

Asa deci, capitol lentile de contract - totul e sa ajungi sa-ti bagi mana'n ochi pan'la urma, personal cred ca merge mai usor dupa un intaritor!

Sa aveti o zi de vis

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai, NN asta se da la toate haremurile pe DC...cre ca vrea sa ne faca in ciuda

NN, daca ma auzi si te intereseaza patratele pe burta vin' la nepoata sa te-nvete:)
noi suntem mai bineeeeeeeeeee!!

da e o vreme de kk la bucuresti.poate reusim sa plecam la munte:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hei ia kupii!

io nu ma incadrez...la lentile si miopii! da' vin ele odata cu varsta . sa bem pentru asta

narancik se lasa greu se pare! desi i-am oferit care mai de care licori apetisante

soma te salut si aici! Bine ai aparut

arboric sa o stapaniti sanatosi! casutza!

alba, macar la voi e zapada...pee noi ne-a pacalit!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Multam doamnelor care m-au invatat cum se baga.

Sa fie primit ...si daca ai probleme cu scosu, noi acilea sintem cu tutoriale!!! :-))
soma, pai din pe partea ailalta a lumii (ailalta de tine), avem deja reprezentanti, acum ca ai venit si tu, e numai bine...noi sintem pi shentru!!! ahh, iar cu Tanaka ii poveste lunga, veche si amuzanta, care l-a avut protagonist pe narancea insusi, prins in coarde si cistigator prin abadon :-))
Alba, auleoo, de la voi vine vintul asta??? Nu-i foarte rece aici, insa bate vintul cu putere, de iar ma tem ca ramine Ilie fara poadoaba Cit despre reteta aia, nu esti fair deloc
Rayu, care vizii domne', care vitzii ???
Va pupez, imi fac curaj sa ies pe usa...
doruletz si la voi a nins???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

neatza!

avem capitol nou aici

Mergi la inceput