Scandinavii stiu DC(86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

si io vin in clubul miopilor

anamaria, sa iti spun de cate ori am ratat si eu exit-urile de pe autostrada?

edit:
pentru www.wunderground.com/wximage/viewsingleimage.html?mode=singleimage&handle=johngomes&number=2285&gallery=EDITORSPICK&submitrating=submit&rating=10" target="_blank">lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Ochelaristi din toate zarile scandinave, scularea !!!
Bai astea cu lentile de contact, cum ati reusit, scuzati, prima data ?
Io am incercat, odat' demult, si dupa vreo juma' de ora am renuntat ca nu reuseam nicicum, pardon, s-o bag ... Huooo, lentila evident.
Acu' nu ca n-as fi flacau fain cu ochelarii pe nas da' ma gandesc ca ar fi grozav sa nu-i mai am cand ploo sau cand ninge ...

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

meata:)

nici eu nu inteleg lentilele...mi s-au propus de mai multe ori da nu m-am lasat .

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata...
heheeee.... grea treaba prima oara, bre. ;.)) iaste doua secrete: directia si umezeala. Directia tre' sa fie pi shentru', adica de la orginea lentilei la bombeul ochiului, iar dumneai ei lentila tre' sa fie bine umectata, ca sa faca masa la atingere. La mine o fost simplu cu pusu'...mai greu cu scosu'!! Insa totu se rezolva prin exercitiu. Pun pariu ca Rayu acu' n-are nevoie de oglinda cind si le pune (lentilele)...
Si acu' ca tot vorbind de de-alde astea, am vazut opinia despre copii. Cum s-ar spune tre' sa emigram pe-acolo-sa???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Arborel...wow...asta poza... cica saracutzii in curand nu prea o sa mai aiba spatiu sa traiasca ca ccc cica humankind s-a intins prea mult iar calota glaciara de la polul nord o sa fie bye-bye.

In alta ordine de idei, de site-ul asta plin cu muzica buna de nu stiu ce sa-mi mai descarc ati auzit: lime wire...acu sunt la faza Riders on the storm.

kupii io vad bine ...deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Randu imi vine regulat, Lilanda :D.
Pe mine ma bate gandu sa imi iau lentile colorate da nu sh cati bani costa.
In alta ordine de idei: ma elucubrez din nou, de data aceasta pe universitatea din Zurich si pe sistemul lor de echivalare a diplomelor inexistent. In acelasi sens ma elucubrez si in capu lu shefu de proiect imbecil care nu s o putut interesa de asta INAINTE sa vin io. Ca sa fie mai clar: diploma mea de cinci ani nu e buna pt Zurich, trebe musai una pe care sa scrie MASTER - prin urmare m or bagat in boale, ca daca nu ma accepta la alta universitate m am kkt in fericire si nu stiu ce se intampla cu mine. Asa ca azi am bot.

A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Annie!

lentilele sunt la vreo 25 de euro, ptr o luna, si solutia de curatat este inca vreo 8-9.

uite aici :
http://www.acuvue.com/contact_lenses.htm
http://www.toplenzen.nl/default.php/cPath/21?PHPSESSID=07017c71f9810cfb350b3657eeddad2a

asa orientativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza la amiaza!
nah ca trebe sa-l invat pe daddy lu toma sa o bage si sa o puna....lentila mey!
Deoarece ti-a raspuns lilutza foarte bine ,nu prea am ce sa adaug ,inafara de citeva sfaturi speciale pentru noi,astia miopi rau!

Nu le schimbati in baie!Pica naibii pe jos,in closet,sau undeva pe chiuveta,care fiind alba si voi miopi,nu o sa o mai gasiti in veci!
Nu le schimbati dupa ce ati luat ceva pahare la bord,s-ar putea sa nu faceti bine diferenta intre stingu si dreptu,daca aveti dioptrii diferite!
Nu le schimbati in prezenta cupiilor,e film de groaza pentru ei,sa-si vada un parinte cum isi trage de pleoape,se schimonoseste in oglinda si injura!
P:S: astea ie sfaturi din experientza personala monsher!

Annitzo,daca ai ochi negri sau caprui,nu-ti recomand lentile colorate,albastre sau verzi,ca io am vazut cum arata,zici ca esti un alien,zau!Foarte "artificial" rezultatul!Invers,pe oki albastri cre'ca mere o lentila inchisa la culoare!
Bre,da citi scandinavi sint miopi !1Asta inseamna ca sintem intelectuali,sau ma imbat cu apa rece?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

E timpul sa va salut si eu.
N-am facut-o pana acum caci mi se parea aiurea sa ma bag peste voi taman din partea cealalta a lumii..cu toate ca legaturi cu Sweden am zi-de-zi(de acolo vine si banutzu' pan la urma)
Nu-i stiu pe Irimell sau Tanaka si chiar nu retin numele. Cat despre replica lui Narancea...mmm, nu cred ca exista. De aceea cred ca trebuie sa faceti mai mult sa-l aduceti pe cale.
adevarat, ca si lui ii place sa se roage damele de el dar si voi va tineti tare.

Sake? doar cand avem musafiri din tara sau aiurea. Altfel palinka e de baza si la noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Daaaaaaaaaa asta era si ideea : eu VREAU sa arat ca un alien ( m am si tuns ca unul :D recent, cu aparatul de ras :D) - nu sa le port in fiecare zi...for fun asha :).
Multam Liris de sfat.
eo

Mergi la inceput