Scandinavii stiu DC(86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Fratilor, astia gasira nu's ce cerneala in laptele de la Nestle pentru bebei (NIDAL)... In Italia retrasera de pe piata 30 de milioane de litri. alte tari in care se distribui otrava asta sunt Franta, Spania si Portugalia.
Sa va mai spun ca Gepetutza d'asta a mancat pana acu' cand ni-l schimba doctoru'?! E adevarat ca n-a mancat mult ci doar din cand in cand cate un biberon seara da'poate din cauza aia a ajuns sa o chinuie nenea gastro-enterologu'. Mai ales ca de cand nu i-am mai dat nu a mai avut nimicutza. In plus cica nu se stie inca care-s consecintele pe termen lung
uite aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Buna seara dragilor,acu cu care sa incep.
Mihaela sa-ti traiasca printzesa mare si sa va aduca multe bucurii ,si tie sanatate ca vad ca esti bolnava,ia de aici ca are leac.
Rayu acum nu te supara dar Bubu tau bine face,lasa domnule sa-i stie aia de frica.Acu mai bine sa dea decat sa primeasca,o sa aibe ea timp sa se cumintzeasca nu o sa ramana asa.
Iren ai vazut si tu aseara,de rasul lumi erau altzi,pe mine tare ma distreaza.
Tata lu Toma pacat ca anul asta nu mai ajungetzi la Austria sa bem un vin fiert,cand o fi sa venitzi da-ti un semn.
Doruletz si la voi tot asa se fac de ras? Altzi sint de coma rau.
Alexandra e mai bine acum de la laptic?Are niste obrajiori hmmmmmmm numai buni de .
Acu iara scriu de NN al nostru ca vad ca tare se mai tine,azi la lucru am compus si o poezie cu o broasca si cand apare o sa io spun.Pai acu sa va imaginatzi ce scriu eu;el sta acum pe margine asa cum stau in Iad si tot pune lemne sub cazan ca noi sa ne infierbantam,adica sa devenim fierbintzii (asa ca alea de pe linia fierbinte ) si dupa o sa apara si atunci sa va tzinetzi bine la ce complimente o sa primim.
Eu ma programez la concediu deja.
Restul trupei hai un si scrietzi si voi mai mult nu numai doua randuri.
Noapte buna va doresc si visuri placute.

Sa va spun sau sa va arat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vezi doruletzule de ce bun laptele de mama?:)

eu i-am dat Sofiaie primul alt lapte la un an si 7 luni, de vaca cu putina miere.la un an si 8 luni s-a intarcat singura.

asa am evitat alte probleme...si lactate avea destule, pt ca de la un an baga iaurt si branzica la greu,

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

wow Sabina, 1 an si 7 luni?! ce rabdare de fier ai avut! Cum ziceam, nu i-am dat mult Nestlé, doar din cand in cand seara... asta pentru ca uneori statea cate 2 ore la san iar dupa ce o extrageam cu greu de acolo incepea sa chitzaie si sa caute cu gurita ca un peste pe uscat. Mi-era mila de ea sa o las asa flamanda si mi-era mila si de mine ca ma capiase statul in aceeasi pozitie cu orele. Acuma insa suntem obligate sa ne descurcam cu ce avem ca laptele dietetic pe care ni l-a dat doctorul nu-i place (il vomita) iar nestlele cica e otravit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na seara!
hahahah,vaz ca va amuza Boubou,poienari batausi ce sinteti!
Adevaru e ca rideti voi Harapi albi,da am observat ca al de ride mai tare fie are cupii foarte mari fie foarte mici!
P.S.-nu-i transmit lu Bubu mesajele de prietenie de la voi ca sa nu ii dau apa la moara)
tatalutoma a avut un point,ca sa zic asa:poate trebe sa nu mai ducem cupilu la gradi ,iaca!Nu m-am gindit la varianta asta ,sincera sa fiu.sa o duc pe la optshpe ani,poate se "civilizeaza" pina atunci.
Mihaela,sa-ti traiasca printesa mare si frumoasa!!!Phuuu,inca o aniversare ne mai lipsea in poiana,ca sa avem scuze la ridicat paharu!
doruletule,am citi articolul si eu zic sa nu te sperii.Sincera sa fiu ma indoiesc ca un lapte praf pentru bebelusi sa contina ceva atit de groaznico-teroristo-toxic!o fi ceva ,dar daca au zis ca nu cunosc efectele pe termen lung,asta nu inseamna ca automat au efecte pe termen lung.NU?
Io zic sa stai linistita,daca Gepetutza e vesela si vioaie,daca ia in greutate,e OK!
asaaaaaaaaa
acuma nu mai stiu,ca ati fost harnicutzi,dar am citit tot ca o eleva silitoare,dar nu stiu de unde cu cine si de ce sa incep,asa ca mai bine va dau un drink virtual la toti!

Na ca am editat special pentru conu narancea,ca vaz ca ii duceti dorul(si io).Parerea mea obraznica este ca don narancea se plictisea de ceva vreme la scandinavi,iar faza cu ciao bao scandinavia,l-a ajutat de fapt sa ne paraseasca in glorie,asa ca io nu stau sa-l ademenesc pe acilea!Daca vrea sa mai vina ,bravo lui!Ne bucuram!dau si o vodka cola!
daca nu,nu!
<gata ,mi-am varsat nadufu!
Asa cevaaaaaaaaa

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Sa va zic si doo perle de-ale lu tata,alt cumatru uns cu toate alifiile.
prima e un cintecel,pe care l-a compus pentru nepoata sa:
"patru la purtareeeeeeeeee
exmatriculareeeeeeeeeeeeee"
si a doua:
"bai,nepoata-mea are deja cazier suedez!"
Inculpata

vaz ca e liniste p'aci...dormiti bre deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

rayu imi place de tatal tau ...cred ca e tare haios asa de felul lui, nu?? si cred ca o iubeste tare mult pe mica terorista!!

io nu dorm...bantui p-acilea, dar iar plictisim auditoriul daca vorbim doar noi doua...

doruletzul ce intamplare ...sincer nu cred ca o sa pateasca ceva grav micutza Alex...caci deduc totusi ca i-ai dat fff putin din laptele-formula, nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

rayu I'm in love.... moamaaaaaa ce plete are fii ta.

Mergi la inceput

Rayu io nu dorm bre desi asa ar trebui ca azi se culca si Geptutza devreme. Da' uite stau sa ma zgaiesc p'acilea cu un ochi la tsunami (e un reportaj la TV) si altu' pe calculator.

tata lu' Rayurulz! da' io zic ca n-o exmatriculeaza din prima, mai intai o lasa repetenta ca n-a trecut proba cu chifteaua suedeza!

cat despre Nestle, vazui la TV ca e vorba de laptele lichid la cutie, io i-am dat lapte praf. bre io ma descoperii acu' de cand cu gepetutza ca sunt cam panicoasa (jur ca nu eram asa!). Sau asta o fi celebrul 'instinct matern'? Acu' parca mai imi trecu da' in primele zile ma trezeam noaptea si ma duceam sa vad daca respira... Cand totusi reuseam sa adorm si io un pic aveam cosmaruri teribile cu tot felul de nenorociri care i se intamplau piticaniei! cel mai oribil a fost cand am visat ca incepuse sa zambeasca (citisem io undeva ca incep sa zambeasca 'cu ochi' pe la 2 luni) dar avea toti dintii in gura si semana perfect cu www.scoops.be/contentpics%5CCelebs%5CDETAIL%5C61636-0.jpg" target="_blank">Jean-Pierre CastaldiM-am trezit urland de groaza!!

Gata? stingem?
la toti

Mergi la inceput

lena,o intilnire Bubu-Trex ar fi de groaza lumii!.La nivel inalt,cu masuri extreme de securitate!!
doruletule,lasa mami,ca asta e instinctu materno-isteric,asculta la fata:io si acu visez si ma panichez din orice,si eu am avut cosmaruri,intr-unul imi bagam copilu in masina de spalat,de m-am trezit ca tine,urlind!
Haida ca sting io ,in cazu in care nu apare Arboricu americanu care e undeva la prinz acu
Na ca am uitat:annieeeeeeeeeeee??Noi sintem acilea si te asteptam cu drag la o mahoarca,o tuiculitza si o vorba buna,uokei?

Mergi la inceput