Scandinavii stiu DC(86)
Raspunsuri - Pagina 12
itsme spune:
pipal, eu sunt iar cu pasarica la etaj, mama ei de viatza capitalista asta' si maine!!!
Rayou, Bubu pare a semana cu bunicul la comportament, iar la fizic cu tatal, copie la indigo, nu alta Tu unde fusesi, mami cand ai facut-o pe fetita? Genele tale nici un cuvintel mic, asa? (zic eu care sunt exact in aceeasi situatie)
dorulets, welcome to the club! Credeam ca numai eu si Albitza avem instincte din astea materno-panicoase Da' problema e ca mie nu mai imi trec, domnule! Vorba aia, instinctul de mama nu piere niciodata, ca dusmanul de clasa. Mi-a povestit un prieten ca s-au dus odata cu familia la o matusa la Pitesti, ca trebuiau sa mearga la o sindrofie de familie. Matusa asta statea la casa, impreuna cu sotul si fiul (care locuia separat, in alta aripa a casei). Matusa avea 92 de ani, fiul vreo 68. Cand ajung ei in vizita la aceasta matusa, toata lumea suparata pamant! Astia intreaba discret, "tanti Marieta, ce-ati patit, de ce sunteti suparata?" La care ea raspunde: 'Pai sunt suparata ca Puiu (fiul ei adica) nu ma asculta! Uite, nu vrea sa-si puna cravata care i-am zis eu!" (mergeau la nunta)
Asa ca se poate si mai rau...
Pupici si noapte buna, hai ca va sting eu, ca pana vine arborica de pe coasta ailalta se face maine...
itsme spune:
m-am intors ca am uitat sa spun Dianei "La multi ani!" , mii de pupici si cadouri!
in alta ordine de idei, Michael Jackson asta nu-i normal. Acuma a intrat (din greseala zice el, ca nu a inteles semnul) la buda la femei in DUBAI, oameni buni!!! This guy is something else.... Pe mine acest personaj ma distreaza ceva de groaza.
arboria spune:
iaca am venit si io de pe ailanta coasta
fusei sa semnez de primire, am casa noo acuma, deeeeci
doru', asa-i cu instinctu' asta matern, vezi ce nu se vede si gandesti ce n-ai gandit vreodata.
Io eram panicata sa nu scap cupilu' din brate. Eram atat de obosita, o leganam in brate most of the time si visam ca o scap.
Ufff, bine ca a trecut!
cum, itsshe, sa le confunde? oare cum or fi semnele alea de la toaleta publica? ma duc sa le caut pe net
na ca am gasit ceva
mda, s-o fi gandit ca daca fumeile au feregea, asta e sigur semnul pentru barbati
buna dimineata la voi!
annie_xtreme spune:
Zic si io La Multi Anishori Dianei .
Doruletz + Rayu - da, am scuipat iar cafea in tastatura din motive de coshmar (iarta ma Doru', da faza cu dintii e criminala :D) si de tata lu Rayu + poza de Bubu (ce mi plac mie copii astia care au nejte fetze de ingerashi ca nu poti sa te superi pe ei nici cand iti iei la grosse gifle la sedinta cu parintii).
Io ma duc acu la shedinta ca sa le spun ca ma elucubrez in tema lor de merde :D. V am zis deja ca ma gandesc sa ma apuc de pascut oi? Sau vaci, ca tot is aici la ele acasa...
Va mpupez,
A.
tata lu Toma spune:
Mihaelas, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti !!!
Arboria, sa va fie de bine ! Noroc !!!
Bunineata frati scandici si surori scandice !
_
Sunt moderator dar ma tratez
Sabina spune:
Buna dimineata!
vedeti ca unchiu narancea umbla pe la alte topice in dorul lui.si cu asta, am terminat si eu...stie f bine ca supararea a trecut....
in rest...va pup, ma duc la aia de jos cu netu ca iar au bagat alt computer pe IP-u meu.asa ceva
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pegasis spune:
Bon dimine! Arboricule, bravooooooo! Sa fiti sanatosi si sa ne lovesti si cu niste poze...
Am plecat. Ma duc cu copilu' la oftalmolog. Ea n-are nimic, io's nebuna.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Sabina spune:
la oftalmolog? de ce? sunteti ochelaristi? hai zi, ca eu am miopie -5 .5 si -6.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
tata lu Toma spune:
"Ea n-are nimic, io's nebuna."
Pai atunci ce cati Pegasis (de Bizet) la oftalmo ?
Lasa mai Sabino, nu te mai lauda atata ! Io am si miopie si astigmatism si am facut si cativa ani ezircitii pentru strabism. Stii d'alea cu "intra leul in cusca" sau "tractorasul in garaj" ?
Hahaha, cand mi-am pus io ochelari tu erai, poate, un proiect de perspectiva.
un biciclist
_
Sunt moderator dar ma tratez
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Pegasis
Am plecat. Ma duc cu copilu' la oftalmolog. Ea n-are nimic, io's nebuna.
neatza!
Aualeo,Carmen ,ce semanam!
si io-s mioapa,da pe bune ,asa ,ca sabinelu,dar de cind mi-am pus lentile de contact,pot si io sa deschid usa de la aragaz fara sa mi se abureaza peisajul!
annitzo,asa te vrem mami!in poiana si vesela!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou