Scandinavii stiu DC(86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua!!!
Dau si io replica scurta, cit pot de scurta (), ca e marti si am daneza!!!
mihaela, La Multi Ani, Dianei (volmul 6 il lasi pentru Anul Nou?? :-)) si sanatate tie!!! (pe-aici sint niste viroze imputite care se manifesta asa cum ai descris, take care !!)
Rayu, bre, daca Bubu fura si chifteaua de la gura cupiilor, ii clar ca-i ceva wrong in famelie..dupa ce va bateti ca chiorii, nici nu-i dati fetii sa manince, haaa??? Imigrantilor!!!
Gata, am plecat...revin mai incolo :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Mihaela, La Multi Ani pt Diana!!! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Fa-te bine ca nu dadusi de baut acilea in poienita... (sau da? si nu vazui io?)

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
Rayu si io ma cocosez de ras de cate ori mai citesc cate o isprava de-a lui Boubou, imi inchipui cum e sa le vezi in 'direct'! Bravo BuBu!
Mihaela pai ce patisi bre, te imbolnavisi si tu!? Numai varu' narancea e de vina ca pleca d'acilea si lua cu el si sticlele alea cu 'doftorii' ! La Multi Ani Dianei, inteleg ca azi e ziua ei de fapt.
Adela si Annie haideti bre nu va mai ascundeti dupa ecranele alea si doar sa mai scoateti nasu' din cand in cand, veniti acilea 'integral' nu vedeti ca vi se simte lipsa?!
Toria, si aci sunt emisiuni d'astea, una e PopStar da' mai sunt vreo 3 la fel. Nici io nu-mi inchipuiam ca pot fi atatia oameni carora le lipseste cu desavarsire simtul ridicolului
vere narancea

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

Mihaela, La Multi Ani pt Diana!!! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Fa-te bine ca nu dadusi de baut acilea in poienita... (sau da? si nu vazui io?)

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

asa e....nu mi-a mai stat gandul la cinste...mersic de urari!
si dedicatie speciala pentru narancik, poate se-mbuneaza si reapare: o tzuica de zalau care se bea in stil caracteristic . hai ma, chiar nu vezi cum iti ducem doru'?

lil, mersic si tie! la noi nu cred ca aparu vol.6, ca nu-l vazui, sau o fi pe la magazinele de bijuterii la pretul care l-o avea???

Hai noroc la toata lumea

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Diana, la multi ani!! Mihaela, sa-ti traiasca domnisoara cea frumoasa!

va pupic pe toti, si lu varu/unchiu ii transmit un vinut din ala moale, de la bunicu din bacau...din ala care miroase a Craciun:)

si voua, nu sariti

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Helau...helau....
Ma terminara baieteii de la Germanika ieri, mai am o zi si gataaaaa....le spun sa plece devreme azi ca ploua si nu cumva sa piarza zboru' acasa (nu de alta dar inca o zi nu-i mai suport)

In primul rind La Multi Ani Dianei!!! Sa fie sanatoasa, fumoasa este, sa aiba noroc si sa va faca numai bucurii!!!!

Rayu...este o nebunie Boubou ...auzi tu sa ia chifteaua colegului!!!! Pai ar trebui sa o aduci incoace sa-l invete si pe fimiu al mic cite ceva...

Multumesc de aprecieri pentru rochita dar acu' imi stric reputatia de pe forum de nespalata si shleampata. Poze la dulap fac cind am timp...Acasa zici ca a explodat livingul meu ca impachetam pentru plecarea de miine la Londra...copiii imi shutesc constant valiza sa se joace cu ea si cind am chilotii in valiza, cind ma trezesc cu ei pe jos terfeliti de ciine

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Mihaela rapid... sa-ti traiasca fetitzul cel cuminte si frumos!!! si vezi ce faci acolo, trage o gura de palinca de zalau sa te faci bine

rayu fii ta este tare nene...pai zau ce ai vrea sa-i manance ailalti ei chiftelele, mai bine pe dos...las ca nici cu a mea nu mi-e rusine, azi se sui in copac, frate...asa ceva , o fac alpinista ceva...cred ca si tanti la care o duc isi da demisia, se lasa de meserie, ea e prima care se catara peste tot...si ailalti ca maimutele, ca asa sunt kinderii, da-i si ei la fel...zau de nu ma apuca si pe mine jena, ca nu prea seamana t-rex a fetitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Mihaela sa-ti traiasaca Diana! Sanatate si noroc!!! La multi ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

'ai, rayu, nu te necaji de boroboatele Bouboulinei, ca peste cativa ani astea or sa fie istorie.

mihaielo, sa-ti traiasca fetitzu' si pune mana pe o sticla, ceva, ca nu e vreme de boli, avem treaba

mai, io cred ca NNea narancea e plecat prin ceva tari mai calde, parca asa zicea. ne-o mai vizita el din cand in cand, macar numai sa ne alinte cu un "galinaceelor!"

anamaria, sa aveti fun la Londra si sa ne povestesti si noo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

fetelor multzam de urari! i le transmit sarba(u)toritei care acum citeste de zor din cadou. Aaaa, am uitat sa va spun ca mai primi fata si un joc pentru comp. da' n-avu loc inca de noi astia marii :))

ocebine, vazui si eu rochitza laudata, e super! Mmmmm, mi s-a facut dor de magazinele din NY
Spor la bagajuit, drum bun si distractie placuta!

rayu si lena, eu ma distrez de fiecare data cand citesc despre boubou si t-rex, sunt foarte haioase! Silvia e cuminte la camin, atat ca ii place cu "piii mali" dar acasa e zgatie: musca si trage de par...pe cine? pe sor'sa saracutza care plange si rabda.

julia, uite ca ti-am urmat sfatul .

sunt mai bine, inspre bine sper!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput