Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bdana, scumpa mea, imi inchipui ce este in sufletul tau! Si eu ma gandesc cu groaza ca se apropie vremea cand trebuie sa ma intorc la servici si imi va fi greu fara el si lui fara mine...dar tot de dragul lor o facem, doar asta ma consoleaza. E foarte greu, intr-adevar!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Rachel, ma bucur ca ai intrat. Tu stii ca mi-ai lipstit!
Alina Maria, sanatate multa fetitei scumpe!
Gabiu, nu cred ca mai e nevoie sa-ti spun ca si Tudor e numai in picioare si intors in scaunul de masa. Ca in carucior de altfel, tu il stii. Si la fel cu peretii si stranutul cu gurita plina. Noroc ca noi avem faianta, ca papa numai in bucatarie si se curata usor.
Ana Maria, la noi e invers cu mersul. In casa e super sigur pe el, chiar fuge pe alocuri. Afara, mai mult vrea sa pipaie pe jos, sa adune frunze si sa bage toate in gurita, ar lua-o si de-a busilea daca ar putea. Nu stiu de ce e mai sigur pe picioare in casa, poate unde afara e imbracat gros si incaltat ii vine ceva mai greu sa mearga repede si bine, il incomodeaza hainele si incaltamintea cred.

Si pt. cine vrea sa vada cat de frumos MERGE, uitati poze! Ma emotioneaza f. mult de fiecare data cand il vad, atat de mic si scump si umblator. E dulce rau, parca se preda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Rachel, bine ai revenit scumpa!! Ne-ai lipsit. Multumesc pt urari, esti o draguta.
Tomasaaaaa, ce mult s-a schimbat Tudor. Nu pot sa cred!! I l-am aratat si lui Stefan care a fost tare incantat. Si seamana leit cu tati. Trebuie sa ne intalnim neaparat. Adica vrem sa va vedem ca ne e tare dor de voi.
Fetele, sunt soferite printre voi??
Amayaaaaa, am sunat asearaaaaa. Pot sa sun pe mobil in timpul zilei sa nu il deranjez. Suntem in graba mare.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Rachel... Wellcom Back!

Mi-am facut degetul aratator de la mana stanga zdrente la blender' e ciuruit in vreo 5 locuri; M-am speriat aseara cand ii facem fructele lui Andrei ca a intrat Gaby pas pas in bucatarie, caci nu l-am auzit cand a intrat in casa, si era ca 6 juma' si el nu obisnuia sa apara la ora asta- e o raritate; Ce-o fi fost in capul meu ? asa ca de unde n-aveam timp de curatenie, acuma nici nu pot- bafta lui sambata ca o sa faca curatenie generala

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Gabi, si eu vreau mult sa te vad, adica sa va vad. Poate chiar azi? Cred ca iesim chiar acum, peste vreo 30 min ca vad ca e soare. Asa este, asta mic seamana din ce in ce mai mult cu tati, parca e clonat. Eu sunt soferita, cu ce te pot ajuta?
Adita, cat de SCUMP este Nectarie! Sunt frumosi toti trei, dar m-am induiosat cand l-am vazut dormind asa, e un scump!!!
Kita, pai asa-i trebuie daca te-a speriat! Sa se-nvete minte alta data. Serios acum, nasol accident, cred ca te-a durut tare, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Adita - exact asa doarme fiica-mea
Tomasa - imi vine sa deschid bratele si sa-l prind. E tare scump.

Noi ne luptam in continuare cu urticaria. Azi am sunat la dr. si mi-a zis ca pot sa-i dau Claritine chiar si 10 zile (iniatial mi-a zis doar 3). Asa ca iar fara ou, carne si iaurt pana trec.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Kita - olele...zdrente degetelul? Te cred ca te doare.
Eu am luat cu degetul mic de la picior, piciorul patului. Si abia mai pot pasi - dar stiu ca trece ca sunt recidivista.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Ubi, multumesc! Na ca mi-au dat lacrimile cand am citit ce mi-ai scris. Sunt tare sensibiloasa de cand am baiat mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La multi ani printisorului meu pentru cele 11 lunisoare!

Fetele, Priorixul pentru ce este?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ok, ii voi da si eu in cont fara coaja, desi ma gindeam la merele care aratau asa bine... mmmm ce bune sint cu coaja! dar pina cind totusi fara coaja, pina spre 1 an? ca doar nu forever ?

Ce stiti voi despre Zymafluor??? pe mine ma tot intreaba lumea daca ii dau si de ce nu??? acum si dentista ii tot spune soacrei mele sa-i dam acest Zymafluor ca e ffff bun timp de 6 ani ... iar eu nu stiu ce sa fac??? parca nu m-as baga la asa ceva pe un termen asa lung, mai ales ca am auzit tot felul de chestii ca nu tb sa-l uiti sa-i dai si sintem si noi oameni, sigur vom uita!!!

voi ii dati / aveti de gind??

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput