Ce este un "workshop" ?

Ce este un "workshop" ? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Cumnatul meu a primit de la seful lui aceasta insarcinare, peste 2 luni sa prezinte "workshop-ul". Bine-nteles ca el fiind un bleg, nu a indraznit sa intrebe totusi ce naiba vrea exact.

Cum eu nu am habar ca inca nu am intalnit acest termen, dupa parerea voastra ce poate fi ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

mai,eu stiu ca workshop insemna atelier.

Ema
Iepurasii trazniti
Haloween
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Un fel de training interactiv. Trainerul (probabil cumnatul tau) va face o prezentare probabil in power point pe un ecran de proiectie si le va explica ceva colegilor sai, care ulterior sau in timpul prezentarii vor pune intrebari de preferat la subiect. Ar fi bine ca workshopul sa aiba stabilite capitolele. Daca vrei sa povestim amanuntit scrie-mi un mail :)

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Poate insemna mai multe, fotografie, soft...dar mai bine intreaba seful din nou.

Informatii de pe net:
www.google.ro/search?hl=ro&q=workshop&btnG=C%C4%83utare Google&meta=cr%3DcountryRO" target="_blank">workshop

Succes fratelui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

e asa cum a scris Roxana.
io lucrez intr-o multinationala si mai mereu se organizeaza workshopuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va multumesc mult, i-am transmis informatiile, sper sa reuseasca !

Roxa74 -

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput