IN BANAT,LA NOI ACASA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ingerash,e ok,dar habar n-ai ce ai ratat,a fost foarte fain.
Eu m-am tot gandit ca apari.
Deya,bine ai venit,sa scri cu drag la noi.Nu stiam de faza cu cucuruzu.
Sa intri sa ne mai spui cum e la voi,ca vezi tu difera de la sat la sat.
O sa te trec in lista banatencelor faloase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Asa e Angy, la noi Craciunul este mai tarziu. De obicei la Craciunul sarbesc mergeam la bunica mea la sat. Anul asta bunica mea ne-a parasit pentru totdeauna asa ca nu stiu daca sarbatoarea Craciunului va fi la fel fara ea. De obicei la Craciunul sarbesc ne adunam toata familia la masa, mancarurile sunt cele obisnuite plus placintele cu nuca si bani (monede) in mijloc. Copil fiind eram tare fericita cand gaseam cate o moneda de care, spunea bunica mea, trebuie sa ne cumparam ceva ca o sa avem noroc.

Va pupa
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by angy11

Fetelor a veni Mos Nicolae?
Cum era cand erati voi copii?Mai tineti minte batul ala(joarda)rupt din pom si vopsit cu argintiu,ornamentat rudimentar?
Canda vad ororile de acum(nu toate bete sunt la fel de kitch) nu pot sa nu imi aduc aminte de magia lui mao nicolae(ca niculae,e la olteni)

Eram in clasa a opta cind de Mosh Nicolae se organizau mereu la shcoala activitatzi numai ca sa fie ocupatzi shi profesorii shi elevii, mai shtitzi??
Am fost la meditatzii la matematica cu diriginta, shi imbecilul de portar a incuiat poarta shcolii shi noi eram inauntru.
Maica-mea pt. ca era intuneric afara shi frig s-a gandit sa vina sa ma ia de la meditatzii, poarta inchisa. Deci merge acasa, shi cind vin imi da omoru, cu ce credetzi?? cu joarda de Mosh Nicolae, fir-ar mama ei, ca rau m-a pishcat de cur, urasc de atunci jorzile alea, nu am mai avut in casa de atunci.

>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Ysmine, mie imi plac betzele da las ca am si eu cateva obiecte de care fug
Angy, lamureste-ma totusi la ce ora ati caat? ca sa pot sa

salutari la toate banatencele si sa mai scrieti obiceiuri ca imi plac
v-am pupat, spor la pregatirile de Craciun

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo!
Si eu mai sint pe aici si va citesc mesajele. Imi aduc aminte cu drag de betele de Mos Nicolae, pacat ca aici nu e asa un obicei. Aici se zica ca daca primesti un bat (adica Rute) nu ai fost cuminte.

O seara buna si pupicuri banateniilor,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Deya,te-am trecut in lista,te asteptam cu povesti.Cum e la Resita?Eu o sa vin acolo prin martie,sau aprilie,la olimpiada de muzica,anul asta se tine acolo.
Ingerash,scumpa,am cantat la 18 fix.
Silvana,o sa fie bine si anul asta de Craciun,chiar daca o sa o pomeniti pe bunica la fiecare fel de mancare,etc.
Yasmine,eu am luat-o asa de un I mai,se sigila chipurile scoala,dar eu n-am vrut sa ies ca sa mai exersez la xilofon....etc,oricum seamana bine de tot povestile si am luat-o cu un bat de schi din acelea de copii,dar durea tare ca era din fibra de sticla.Intradevar erau plini de zel sa ne dea de lucru pe vremea aia.
Dar e o chestie,imi aduc aminte ca,cu cat ne zadarniceau sarbatorile cu atat le simteam mai tare,le traiam la maxima intensitate cu toate ca erau aproape interzise.Acum parca nu mai avem timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Timpul zboara si nici eu nu mai fac pregatiri cum faceam inainte acasa. Ma gandesc la timpul cind veneau colindatorii, iar mama pregatea compot cu piersici intregi, castraveti murati, cirnaciori de casa ptr ei. Sa nu mai zic de prajituri, tot felul, ca deja salivez cind ma gandesc la timpurile alea.
O seara placuta si mai scrieti si voi fetelor,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ai mei taie sambata porcul si eu nu voi fii acolo sa mananc "porcarii'de la cazan

cum mai stati cu pregatirile? eu am in camera un bradutz mic sub care am pus toate cadourile de la mos nicolae. abia astept sa fie acolo si cele de la mosh craciun
ati disparut toate? haideti sa nu lasam subiectul sa moara? pai nu BANATU-I FRUNCEA!?

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pai daca tot vb de "porcarii" imi faceti pofta :)

Ne-au chemat ai mei de Craciun in Timisoara, poate tragem o fuga pana acolo desi mi-e cam groaza acuma iarna ca e frig

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Mai sunt si eu pe aici!

Si ne pregatim sa aplecam in vacanta.
Peste doua zile o tulim la munte.
Ne intoarcem in ajun, dar bradul ne astepata pe balcon ca sa il impodobim repede inainte de a se face seara si a apuca Mos Craciun sa ajunga la noi.

Voi ati facut deja bradul?

Eu nu vreau sa il fac inainte. Doar in 24 nici o zi mai devreme!

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput