IN BANAT,LA NOI ACASA
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
dia_codat spune:
Buna banatencelor,
angi11 cum merge acea listuta pe care ai cerut-o ? Ti-au trimis fetele ceva?
O sa iti trimit si eu datele mele pe PM
M-ai intrebat ce fac fetele. Nu prea bine, am fost toate 3 bolnavioare, , a inceput Caroline cu otita la ambele urechi, apoi a continuat Stephanie cu raceala apoi eu. In plus eu m-am operat saptamina trecuta de varice la ambele piciare, asa ca acum ma tirii prin casa ca un robotel.
Si eu am ceva cunostiinte marunte prin lumea muzicii.
Sotul meu a stat in camera in studentie doar cu baieti de la conservator (cei din trupa Blazzaj) iar printre cei care au terminat si la liceul de muzica il stim pe Doru Arazan. E prof de muzica acum la Calderon. E un prietn bun al nostru. Il sti?
Cum stati cu facutul cirnatilor?
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ingerash spune:
ce mai fac banatzencele? la mine e cam incarcat programu'
abia astept si eu taierea porcului
daca n-oi fi la ore atunci
nimeni pe aici?
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Am incercat aseara sa postez,sa va raspund,dar nu am reusit,de trei ori am tot scris si cand sa trimit,apaream ca nu m-am logat pe sit,ma logam,iarasi de la capat...asa ca dupa ce am patit a treia oara,am renuntat.
Va multumesc pt. mesaje,le-am primit si poate ati vazut,am facut listuta chiar de vineri seara,inainte de a primi mesajele,e pe pagina 1.Am sa o completez cu restul datelor,ma gandeam ca in dreptul numelui sa pun si zona sau satul,orasul din care provenim,iar cu datele de nastere ma gandeam la ceva separat sa nu fie plictisitor pt. cel care intra si citeste,dar astept si parerile voastre in sensul asta.
Dia,pe Doru Arazan il cunosc,din facultate cred,nu-mi amintesc exact,eu am lucrat ca prof. suplinitor la liceu si in timpul studentiei si din acea perioada,mi se cam amesteca amintirile,mai ales cele legate de persoane cu care n-am avut tangenta direct,cum e si cazul lui.Dar de stiut il stiu.
Imi pare rau sa aud ca fetele sunt racite,otita,asa sunt si ai mei copii,de cand au inceput scoala,gradi o tin din una-n alta.
Va doresc la toate o duminica placuta in continuare!
impreuna spune:
Si eu vreau sa vin in Banat.
Si sa tai si porcu, da n-am:)
Ne-au chemat ai mei de sarbatori la Timi, dar de rev mergem la munte si de Craciun inca nu ne-am hotarat...
Voi ce faceti de sarb.?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
angy11 spune:
Impreuna,noi avem festival in familie de sarbatori,in 24 dec.e ziua fratelui meu,in 25 mergem la parintii mei la masa,in 28 e ziua fiului meu Daniel,apoi suntem prea rupti de oboseala sa mai mergem undeva de revel,de cativa ani organizam acasa la noi,cu copii cu tot,au si ei cheful lor,e fain.
Dar tare mi-ar place sa merg undeva la munte,aici in Banat,am fost ultima oara la Mehadica in 1991,a fost superb.Dar astept sa mai creasca copiii,nu-mi place sa-i pasaportez la bunici,am facut-o cand erau mai mici si nu pricepeau nimic,iar mai tarziu se vor debarasa ei de noi.Porc,nici noi nu avem,probabil ca o sa cumparam impreuna cu socrul meu,inca nu suntem foarte hotarati,dar un lucru e sigur,carnati facem,chiar daca cumparam carne,am facut-o si-n alti ani.
angy11 spune:
Fetelor a veni Mos Nicolae?
Cum era cand erati voi copii?Mai tineti minte batul ala(joarda)rupt din pom si vopsit cu argintiu,ornamentat rudimentar?
Canda vad ororile de acum(nu toate bete sunt la fel de kitch) nu pot sa nu imi aduc aminte de magia lui mao nicolae(ca niculae,e la olteni)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
mie imi plac alea care arata ca niste batoane de dropsuri, roz sau albe cu funtite rosii.
aici nu am vazut asa ceva.
sa va aduca Nikolaus in ghetute n uma zile frumoase!
va pupVio
Tina catelus de catifea
ingerash spune:
angy11, batz dinala din pom vopsit argintiu am cumparat eu azi!!, e super si e 1 leu fata de toate celelalte prostii care au niste preturi!!!!!!
(in iosefin se gasesc)
azi am facut o gramada de cumparaturi de mos nicolae , s-au dus banii de alte cadouri, de Craciun trebe sa-mi fac credit la banca
pt k nu ma pot abtine sa nu cumpar cate ceva pt. toata lumea
oricum mosul a venit si pe la mine si cica mai vine o tura
abia astept sa vad ce fetze o sa fac cadorisitii mei ca nu se asteapta
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ingerash spune:
NIMENI NU MAI SCRIE LA SUBIECTUL ASTA? DE CE? ooops am ascir scu majuscule sorry
azi am facut cadouri si am primit si eu niste cadouri superbe imi venea sa sar de fericire
sper sa mai scrieti cum va pregatiti de sarbatori
v-am pupat si sper sa mai scrieti