IN BANAT,LA NOI ACASA
Raspunsuri - Pagina 5
Himmelsduft spune:
Buna seara fetelor!
Si mie mi-ati facut pofta cu bunatatile. Cu castraveti si gogosari m-au aprovisionat cind au venit parintii in vizita, iar aici am gasit unul care face sunca aproape ca acasa si sint multumita. Dar ma gandesc cu placere, ca de Revelion la noi se mancau racituri, si as mai manca si aici, dar aici alte obiceiuri de revel.
Referitor la ce s-a scris mai inainte de Angy11, nu uitati vorba de la noi banatenii: Tot Banatu-i fruncea! Seara buna la toate si ne mai auzim!!
Himmelsduft
angy11 spune:
Valenka,bine ai venit printre noi,frumos la Resita,prietena mea ceam mai buna e din Resita,sta in Centru(adica parintii ei,ea sta in Timisoara),sunt buna amica cu directorul de la liceul de muzica de-acolo,mai am o f. buna prietena in Resita de care nu mai stiu nimic de ceva ani,dar ne leaga amintiri frumoase.Te asteptam cu noi mesaje.
Toria,eu fac muzica dar clasica,ca sa scapi de dubii,tatal meu e folclorist(Dorin Cuibariu,a cantat in orchestra Gh. Zamfir,1970-1994),unchiul meu e solist vocal(Petrica Moise),iar eu si fratele neu facem muzica clasica,eu predau percutie la Lic. Ion Vidu,fratele meu canta la Filarmonica Banatul,la clarinet,si canta,folclor si jazz,ocazional.Despre imprimari Calin.il stiu,o sa ma interesez ce exista si pe unde.
Fratele meu vine in Germania in februarie,are o serie de spectacole in Germania si Olanda,o sa te tin la curent.
Fetelor,mai am o propunere,trimiteti-mi voi pe Pm,acolo e activat si mailu,fiecare de unde sunteti,unde stati acum,sa facem o listuta,asta ca sa nu ma pun eu sa conspectez din fiecare mesaj,o poate face si altcineva daca vrea,eu nu le am in mod special cu calculatorul.
Himmelsduft spune:
@angy11
se mai tine la voi la Ion Vidu pe data de 1 decembrie seara concert de muzica? Am fost la concert mai multi ani la rand si mi-a placut f mult.
O zi placuta la toate,
Himmelsduft
impreuna spune:
sunt tot banateanca, nascuta crescuta in Timisoara si plecata devreme de acasa:)
Despre obiceiurile de la tara nu prea stiu sa va spun pentru ca nu am avut bunici decat la oras:(((
Din cate stiu la "ion Vidu" mai sunt concerte de 1 dec., cel putin pana anul trecut au fost (fratii mei au terminat acolo si am fost la curent).
you si mi-e dor de TM
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Himmelsduft spune:
Mi-ar fi placut sa fiu in TM de 1 Decembrie, dar poate reusesc la anul sa vin, sa vedem. As fi mers cu f mare placere la concert, intotdeauna f frumos.
Himmelsduft
angy11 spune:
Himmelsduft,se tin si acum concerte,anul asta a fost pe 30 nov. adica azi,dar nu am participat,a participat doar sectia de folclor,eu nu am fost nici macar spectator,ca aveam o gramada de treaba,am avut ore pana la 15,apoi am fost la politie,ca mi-au luat permisul in urma cu doua saptamani pt. neacordare de prioritate
apoi am fost la nepotelul meu,care e Andrei si acum am ajuns acasa.
Dar pot sa-ti spun ca chiar daca a fost timp urat acuma seara,ploua,Timisoara e superba in haine de sarbatoare,mandra ca o banateaca,chiar contemplam orasul,asa din masina,noaptea cand toate luminile sunt aprinse,o imagine de vis.O fotografie profesionala a centrului timisorea ar sta fara complexe langa multe orase importante in lume.
Impreuna,bine ai venit pe topic,ne-am mai intalnit la cel cu soacrele,fain subiect,cine sunt fratii tai?poate-i stiu.
te asteptam cu noi mesaje,nu e un subiect legat neaparat de traditii,are si menirea de ai aduna pe cat mai multi banateni la un loc.
viorela hoff spune:
fetele ma cam grabesc dar va pup, angy vorbesti asa frumos ca mi se face dor, sotul meu a fotografiat si filmat centrul noaptea, chira a prins o poza faina cu luna fix in vf. crucii de la catedrala.
va pup
Vio
Tina catelus de catifea
impreuna spune:
Angy pe ai mei Gherga ii cheama:) Si eu te stiu de la povestile despre soacre, desi n-ai mai trecut demult pe acolo:)))
Mie imi place la noi in Banat ca avem locuri tare frumoase.
In special muntii, am fost in Semenic, la Muntele Mic, dar locul meu preferat ramane Herculane , nu trece an sa nu mergem acolo cel putin o data. Mi se pare cel mai frumos loc din tara asta!
Ne gandim sa ne facem acolo o casa de vacanta, insa e asa departe de Cluj, si ne-ar fi greu sa mergem atat de des pe cat ne-am dori.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Himmelsduft spune:
Angy11, ma faci sa vizezi. Acum 3 ani am fost in Decembrie in TM si am fost incantata cum au impodobit centrul, mi-a placut la pesti cum au facut, iar catedrala e oricum frumoasa si cind nu sint sarbatori. Sint curioasa cind termina palatul baroc din Piata Unirii, poate ma tii la curent. Poate poti face niste poze ptr noi cei departe de casa sa vedem si noi cum arata orasul acum. Aici au inceput Christkindlmarkt-urile si imi plac f mult. Referitor la carnet, imi pare rau de tine, dar trece si asta.
Himmelsduft