IN BANAT,LA NOI ACASA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele,
azi am primit niste mezeluri de la soacra-mea. cand am desfacut pachetul, am crezut ca lesin de bucurie: toba, carnati, jumere, "shonca", o bucatica de costita afumata!
zic "de unde le ai?"
soacra: "de la banateanul nostru din München!"
cred ca e cea mai mare bucurie de sarbatori! bineinteles ca le-am degustat pe toate, savurand cu economie
of, greu e sa fi departe de casa. dar uite ca si pe net poti gasi prieteni.
va pup ca-mi sunteti dragi si voi si celelalte!
o seara frumoasa va doresc, pe-aici se sarbatoreste primul Advent.
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Viorela Hoff,Bun venit pe topic,iti urez
Stiu ca sunt foarte bune mezelurile in perioada asta,deja ne gandim si noi la ele,sa cumparam porc,sa facem carnatii,sunca,fratele meu e gurmand si e si maestru si cum merge in turnee prin Europa isi ia la el si daca se intampla sa fie cazati la gazde ii uimeste cu carnatii lui,nu le vine sa creada alora ca-s facute in casa.Chiar are un adevarat cult pt. fabricarea mezelurilor si a tuicii.
Viorela s-a redeschis subiectul muzicieni,stiu ca tu ai mai scris si acolo,Sabina te trecuse in lista si se intreba pe unde mai esti,asa ca ma bucur ca te-am gasit si te invit printre noi si acolo.
Iar aici nu scapi asa usor te aspteptam cu noi postari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Am cam fost off topic cu al doilea raspuns, dar ma bag acum daca tot venii vorba de carnati, sunca si alte cele.
Vreau sa va spun ca sunt experta in facut mezeluri la taiatul porcului. An de an la bunica taiam cate 2-3 porci si participam trup si suflet la actiune de la tinut ligheanul la injunchiat pana la spalatul mesei la final. Anul acesta nu vom mai taia porci din pacate.

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Mai fetelor imi faceti pofta de cirnati!

Da alti banateni nu mai spun nimic?

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Dia,ce mai faci,ce-ti fac fetele?
Ai vazut ce pacatoase ni-s,cica e post la noi.Eu una n-am tinut,da aia saracii care citesc.Se apropie taiatul porcului,d-aia.
De banateni ma intrebam si eu,da ni-s si putini,ca asa-s banatenii,un moderator de televiziune care e banatean,spunea despre noi ca facem un singur copil,maxim doi,sa nu-mparitm prea tare averea.apropos de putini,am luat-o eu in freza,la alt subiect de la o moldoveanca si ii raspundeam ca noi suntem mai putini,dar s-a facut ca nu intelege,spunea ca Timisoara e cam egala cu Iasul,inclusiv la populatie,dar a uitat sa mentioneze,jumatate din"timisoreni" sunt moldoveni (chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar prea am fost lasati deoparte,pt. ca avem mandrie,nu ne plangem,luam viata asa cum e nu asteptam de la nimeni nimic ne descrcam sa ne fie bine si atunci e mai comod sa fim ignorati)
Silvana,eu is mai ligava,nu-mi place taiatul porcului,ca e tot uns,e frig,nu sunt o devoratoare de carne in general,nu mananc carne cu garnitura,ci invers,da-mi plac carnatii si soncul la maxim.
ce-mi place cand se taie porcul sa mananc creier fript cu ceapa si carnati proaspat fript,cu gogosari.
Viorela,Corina,Ingerash,Himmelsduft,restul fetelor care au postat,Dia_bi,Toria,Yasmine,pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ingerash se pregateshte temeinic de schoala shhi atestat

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Mai fecelor mândrelor, bine v-am gasit. Ma omoratzi cu carnatzii vostrii shi tobili, ca io chiar fac dieta. Da tare drag mii sa va shicesc.
Angi, shi Corina shi eu ma imbracam cu hainele bunicii, imi puneam poale, shortz, opreg in spate, iie, shi pe cap un conci, shi asha iesheam in drum shi stateam pe clup. Mai tarziu am primit salba de galbeni, cind am crescut mai mare.
Angi sa-mi spui shi mie cind mai vine fratele tau in Germania, noi mergem cu placere la spectacole.
Toria tzucuce, n-am mai auziz de mult de tine, ce mai faci??
Te rog daca mergi in Lugoj sa o pupi pe Irina, sa-i transmitzi toate bune din partea mea, shi daca a nascut sa-i traiasca bebelushul.

>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Banatzence cu suflet mare nu dispar eu asa usor va citesc zilnic si plinge sufletul in mine de dorul cashii.Si acum si cu taiatul porcilor si facutul de cornuletze si tot felul de prajituri,offf doamne ce bine mi-ar fi si mie acasa acuma.
Corina si eu te tzuc dulce ca tare rar ne intilnim,de Irina stiu ca a nascut o fetitza asta era prin vara.
Angy tu cantzi sau cum ca nu am prea intzeles?Off ce jocuri se mai faceau la mine in sat dupa ce trecea postul craciunului,pina dimineatza cand incepeau cocosii sa cante nu mergeam acasa,frumos mai era.
Angy poate poti tu sa ma ajutzi,tot caut CD sau casete cu Calin,el e din Gataia sau asa ceva e mai in varsta si tare imi place cum canta.Am cateva dar sint mai vechi si daca vezi in TM sa imi spui unde si o sa le trimit pe nepoate ca sa imi cumpere.
Va tzuc cu drag pe toate si ma bucur ca ne-am strins deja intr-un sau (gramada) cum se mai zice la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Mai fetelor,mi-ati facut pofta cu mezelurile!Ce-as minca niste maiecic sau sonc!!!Deh,vrabia malai viseaza!!Ca aici nu exista asa ceva!
Dar ma gindesc ca as face o piftie ,asa mai imi trece pofta.
Ai mei au fost bolnavi,deci am mai citit dar nu am scris.
Pupici la banatence!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Buna la toata lumea!
Si eu pe la Banat..mi-s din Resita..nascuta, crescuta acolo..faculta am facut-o in Timisoara...si-amu' si eu prin alte tari cu sotu' greencardist.
Bre..da' mi-ati facut o pofta de chestii interzise si aici de negasit.. shonc..cirnatii..
Valenka, mami de Alex

Mergi la inceput