IN BANAT,LA NOI ACASA
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ingerash spune:
angy11, ce obiceiuri frumoase ai scris! ce mi-ar placea sa am bunici la sat (dar numai daca ar fi in Banat , altundeva nu!)
acum abia astept sa vina Craciunul si ziua mea e pe'atunci si o tin tot intr-un chef, de ziua mea mi-a promis un prieten banatzan din tata'n fiu ca imi aduce un cd cu muzica din banat sa ascultam si sa dansam toata gasca la chef abia astept
. la cheful de ziua lui s-a intrrupt muzica exact cand era muzica populara d'aici si a sustinut el programul in continuarea a cantat
pana au fixat compul si ne-am distrat super
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Ingerash,esti o scumpa,da-mi voie sa-ti fac cadou un mp3 cu muzica banateana autentica si de mare virtuozitate ca sa le faci surpriza prietenilor de ziua ta.
Contacteaza-ma pe PM.
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
si eu sunt banateanca, get-beget din Timisoara, parintii mei la fel. Imi amintesc cu placere la sarbatorile (Kirchweih) ce se faceau in saturi, cind eram copil. Si prin alte localitati din Banat unde se tineau sarbatori am fost cu parintii si eram f incantata.
Himmelsduft
angy11 spune:
Himmelsduft,bine-ai venit in banat la noi acasa!
Si la mine in sat se facea Kirchweih,era impresionant bradutul acela impodobit,aunci ii invidiam pe nemti,ca eu nu pot participa,nu ca ei nu ar fi primit pe nimeni,dar mama nu ne lasa,spunea ca e o rusine,ca apari acolo ca cersetorul,ca se simt obligati sa te serveasca cu o prajitura,etc.Asa ca priveam de la distanta.
Himmelsduft spune:
Multumesc de primire. O seara placuta tuturor banatenilor si nu numai,
Himmelsduft
ingerash spune:
angy mersi mult de oferta
ti-am trimis pm
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Ingerash,pe pm,am vazut mesajul,da in mail nimic,astept adresa de mail,ca sa ti-l pot trimite,oricum mai vor si fete de pe Impreuna Timisoara.
Eu o sa revin maine dupa ce ma odihesc putin,am fost la intalnire cu fetele de pe topicul celalalt,dar pana atunci va astept cu amintiri,noutati,preferinte.
Sper sa facem si noi o intalnire odata,da tre sa o facem cu sarme....si muzica buna.
V-am pupat!
angy11 spune:
quote:pe unde stai in Germania?
Originally posted by Himmelsduft
Multumesc de primire. O seara placuta tuturor banatenilor si nu numai,
Himmelsduft
![](europa.gif)
![](pupic.gif)