IN BANAT,LA NOI ACASA
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ingerash spune:
PREZENTA!
nu am mai scris pt. ca am tot fost plecata si acum am intrat sa vad ce s-a mai intamplat pe aici. acum am lasat cartea din mana (cu greu) - citesc "Dragostea in vremea holerei" de Marquez si nu ma pot opri
cand mi se intampla asa citesc cartea (scuzati cacofonia) pana o termin ca sa nu ma mai tina in suspans, si pe asta am dat-o gata pe jumate
Deya, mersi de urare
Cum am petrecut sarbatorile? Craciunul- fain, am fost cu colinda si in rest in familie si ravelionul cu gasca- primul chef la care nu am dansat a am ffost cam bosumflata nahca eram obosita dupa cheful de ziua mea si dupa toate turele de musafiri si nu am mai vrut decat somn
azi m-am apucat de teme dar cand am pus mana pe carte mi-a trecut orice chef de teme si pana la ora asta am tot citit
YU_HU in curand trecem la capitol noucool
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Neatza:)
Angy am vazut pozele de la ziua lui Daniel, ai un flacau mare si frumos. Unde i-ati tinut ziua, la voi acasa sau la ceva scoala/gradi?
ingerash ce bine de tine ca esti in vacanta, mai ai putin si intrii in pita:) (in ce clasa esti?)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
angy11 spune:
Impreuna,Ziua lui Daniel,de fapt si a lui Angy am tinut-o la un restaurant in Timisoara "Petito" (B-dul Rebreanu),e compartimentat,o sala pt. copii,o supraveghetoare,care-i si serveste,le organizeaza jocurile...etc si si o sala pt.adulti,in care exista si circuit video si putem vedea ce fac copiii.
Na ca mi-a sunat telefonul si nu mai stiu ce-am mai vrut sa scriu.
Da revin mai incolo.
A venit socrella din Italia si tre sa ma duc sa semnez condica,sa vada copiii.
angy11 spune:
Va astept la capitolul 2.
Il gasiti aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65559