IN BANAT,LA NOI ACASA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

PREZENTA!
nu am mai scris pt. ca am tot fost plecata si acum am intrat sa vad ce s-a mai intamplat pe aici. acum am lasat cartea din mana (cu greu) - citesc "Dragostea in vremea holerei" de Marquez si nu ma pot opri
cand mi se intampla asa citesc cartea (scuzati cacofonia) pana o termin ca sa nu ma mai tina in suspans, si pe asta am dat-o gata pe jumate
Deya, mersi de urare
Cum am petrecut sarbatorile? Craciunul- fain, am fost cu colinda si in rest in familie si ravelionul cu gasca- primul chef la care nu am dansat a am ffost cam bosumflata nahca eram obosita dupa cheful de ziua mea si dupa toate turele de musafiri si nu am mai vrut decat somn
azi m-am apucat de teme dar cand am pus mana pe carte mi-a trecut orice chef de teme si pana la ora asta am tot citit
YU_HU in curand trecem la capitol nou
cool

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza:)

Angy am vazut pozele de la ziua lui Daniel, ai un flacau mare si frumos. Unde i-ati tinut ziua, la voi acasa sau la ceva scoala/gradi?

ingerash ce bine de tine ca esti in vacanta, mai ai putin si intrii in pita:) (in ce clasa esti?)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Impreuna,Ziua lui Daniel,de fapt si a lui Angy am tinut-o la un restaurant in Timisoara "Petito" (B-dul Rebreanu),e compartimentat,o sala pt. copii,o supraveghetoare,care-i si serveste,le organizeaza jocurile...etc si si o sala pt.adulti,in care exista si circuit video si putem vedea ce fac copiii.
Na ca mi-a sunat telefonul si nu mai stiu ce-am mai vrut sa scriu.
Da revin mai incolo.
A venit socrella din Italia si tre sa ma duc sa semnez condica,sa vada copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Va astept la capitolul 2.
Il gasiti aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65559

Mergi la inceput