IN BANAT,LA NOI ACASA
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ingerash spune:
multumesc!!!!!!!!!
nu-mi vine sa cred ca ati observat! azi noapte am tinut cheful, sunt super fericita, cred ca a fost cea mai fericita zi (defapt noapte) din viata mea. am niste prieteni super care pur si simplu m-au facut sa plang de bucurie si ai mei parinti la fel. inca sunt super emotionata si in starea aia de
aaaaa, sa nu uit, cred ca am fost pupata de cateva sute de ori
multumesc pt. toate urarile voastre si "La multi ani" si multa fericire si impliniri fiului tau, ANGY
p.s. si am inceput chefu' cu muzica populara din Banat ca sa fiu sigura ca isi intra toti in ritm si mi-au zis toti ca a fost super totul
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
angy11 spune:
Impreuna,nu pot sa cred,cine e sora ta?
Ingerash ma bucur ca te-ai distrat fain,spunea fratele meu ca capricorni nascuti in 28 au ceva special,ca sunt foarte buni artisti,el e nascut pe 24 dec.
Noi acum am ajuns de la "cheful"lui Daniel,ce sau mai distrat copiii si fara sa tin cont de meseria mea pot sa spun ca copiii de la muzica au ceva special au fost trei de la alte scoli,s-au integrat bine,dar astialalti sunt cu totul deosebiti.Din pacate nu am reusit sa fac poze cate am vrut,ca am mers cu aparatul descarcat,n-a mai tinut pana la tort,la tort am facut cu telefoanele.
impreuna spune:
La multi ani Daniel, sa ai o viata fericita si sa aduci multa bucurie parintilor tai! (scuze intarzierea:)
Angy, sora mea se numeste Monica Gherga, acum e anul 2 la cons.
ingerash ma bucur ca te-ai distrat fain de ziua ta, si mai ales ca ai o familie care te sustine si prieteni care tin la tine si te pretuiesc.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Aici la conservator e la dirijat, la "Ion Vidu" a facut flaut, acum se reprofileaza:)
Tu ce predai?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
La Multi Ani, tuturor Banatenilor....
Un An Nou Fericit, cu sanatate, bucurii si impliniri!
Un an 2006 bun si prosper!
Si sa petreceti revelionul fain da tot!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
ingerash spune:
LA MULTI ANI! tuturor banatenilor falosi si un an nou mai bun plin de succese pe toate planurile voua si tuturor celor pe care ii iubiti.
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Un an mai bun,mai bogat,mai frumos sa va fie 2006!
Pentru "Banatenii mei fălosi,ca soarili dă frumosi!"
TORIA spune:
La multi ani cu tot ce va doritii,banatenii oriunde va aflati,fie ca anul 2006 sa va aduca multa sanatate,fericire si multe,multe bucurii.