Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (134)
Raspunsuri - Pagina 6
baby-boom spune:
Salut!!!!
...n-am apucat sa cetesc in urma, da' "inregistrez" imediat!!!
Cu explicatiile de rigoare:
Lia, fructele le mananca intre mese, ca un fel de gustare, zic asa deoarece papa super putin, de genu' un sfert de mar, sau f.f.f. rar sucul de la o portocala....ATAT...si le invart pe astea...mi-i o ciuda, mananc io cu sotzu' fructele copilului, sa nu se strice...toata vara m-am chinuit cu feluri si feluir, nu si pace!!!!!...daca n-ar manca rosii as intra-n panik totala!!!
...totusi, dupa cam o luna de chinuri serioase de ieri dupa amiaza vad ca s-a mai potolit...or fi si dintii, cu siguranta!!!
..de ex. asta dimineata a mancat o tartina medie cu branza unsa+branza felie+sunca pui neafumata si un iaurt Milli de 175 ml..,(de fapt la 12,30 ca ultima repriza de tzitzi fusese pe la 11)
....la amiaza orez cu pui si legume, si o gura de suc de portocala, mai mult n-a vrut, puteam sa stau in coada...
...a mai rontait niste prostii acum, si urmeaza sa-i dau cina, sa vad daca mananca!
....ma cheama bucataria,
pup u all!!!
Florina si Elsie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
Simona R. spune:
Buna seara!
Creca' baiatul meu trebuia sa fie fata...este foarte pasionat de matura,de ala cu care spal pe jos,de cratite,linguri ....degeaba i-am luat eu acum o masinuta ..cu volan(are si pedale,dar nu ajunge la ele si nu stie oricum sa dea din picioare) ...nu-l intereseaza...daca i-as da matura...ooooo...alta poveste...
Mamaaaa..si stiti ce am mai observat?E foarte egoist!!!Nu ne lasa sa punem mana pe ceva care ii place lui,nu ne lasa sa participam la actiuni care il pasioneaza cu adevarat....pur si simplu ne ia de mana si ne da la o parte...E....maica-mea zice.."he he ...are cu cine sa semene!"
Acum da cu aspiratorul...
Apropos de cadoul de sarbatori ..eu cred ca o sa-i iau o matura ,una cu coada scurta ca sa nu darame chestii cu ea...M-am convins ca degeaba dau banii pe chestii care ar trebui sa-i placa unui baietel(pe masinuta am dat ceva bani si ....ma consolez cu ideea ca la primavara o sa ajunga la pedale si o sa-l scot cu ea afara ..si poate o sa i se para interesant)
Va pup..a mai trecut o zi...
http://community.webshots.com/user/simonarida
kim222 spune:
Salutare...va multumim pentru complimente...
A trecut si we...Am mai slabit 900 grame...he,he...Chiar sint singura care tine regim..?
Liliana am gasit mesajul ,dar nu eram acasa...He,he....sa inteleg ca nu mai ai nevoie de Duracell??
Roxi ma duc acum sa vad si eu pozele cu "tepi" si apoi ma hotarasc daca face si noi sau nu:). La coafor...m-am tuns...nu a iesit exact cum am vrut dar 80% tot a reusit:). Raspund la Pm azi
Carmencita..acum am citit ...iar muci iar febra...dar vad ca sinteti mai bine azi.. Tu cum esti?
Irina felicitari!! Si fara accidente!
Andreea B...poti face felul 2..o lasagna, sau musaca, sau rizotto...Ce mai face bunicul tau?
Andreea S...felicitari ...face bine la moral sa ai satisfactii profesionale..
Dana..ce sedinta foto? Vrem poze!
Cristalina..vazut Maria tunsulica....ii sta bine...dar eu nu m-as fi indurat sa-i tai cirliontii..
Simona R...asa face si Luca..nu stii ca va povesteam? Iti ia miina si te da la o parte....iar simbata pentru prima data in parc...a impins un copil (prietenul lui american :)....sa nu se atinga de masinuta in care era el :)..tati zice ca-i de bine..asa ca eu nu l-as numi egoism...
Am avut de citit asa de mult..ca-mi cer scuze daca am uitat pe cineva...
kim222 spune:
Roxana "fata verde"...pozele erau facute la un birthday party...Serbanica este si foarte inalt ..trebuie si asta sa iei in calcul...
Roxa tu cum te mai simti?Vazut pozele! Imi place aia..."gata ca mi-e somn" este asa de dulce!
Papa...imi pare rau dar sper ca vei fi mai bine in viitorul foarte apropiat!
philip spune:
hello, hello
iaca prima zi cand reusesc sa intru pe forum in de la munca. evident, sunt in pauza de pranz ca de altfel am prea multa treaba si nu pot intra pe aici. nici nu mi-ar permite sefii, chiar daca as vrea. nu ma simt prea bine sa tastez de aici, pt ca am calculatorul la vedere, noroc ca nu intelege nimeni ce scriu...hehehehe. e o zi cu muuult soare si chiar placut afara, dar nu-mi arde de plimbari, desi mai am vreo 40 de minute de pauza.
andreea, spor la bucatareala, eu i-am aranjat pe ai mei ieri cu ciorbita de miel, fasole cu carnati si ciuperci cu smantana, sper sa nu fi devorat azi tot, dat fiind ca tati e liber. nu pot folosi ym de la lucru si-mi pare tare rau.
simonici, te-am cautat ieri pe ym, nu te-am gasit, voiam doar sa-ti zic ca suntem in aceeasi barca acum si sa-ti multumesc de urari. pupici si tie si lui pufi.
am inceput sa ma acomodez pe aici desi nu e chiar ce voiam, zic merci de salariu deocamdata. la cat am cautat, acum mai fac si mofturi.
m-am lungit....
sanatate multa si pupici cu drag la toata lumea
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Nu am vazut-o astazi pe Daria? Dariaaaa..azi nu ai dat raportul!
Carolina voi sinteti bine? Ti-a revenit mirosul?
carmenp spune:
simona, criminal fii-tu, o sa fii una dintre putinele soacre ce-si multumesc nurorile...
olivia, felicitari, io n-am curaj sa ma urc pe cintar, nu maninc nica toata ziua, da` sparg pe la 8 seara. io`s bine, bey, m-ati albit azi, nu-s cu nervii sunt chiar in forma, apta chiar sa primesc cupii in custodie pe perioada nelimitata
philip, cum mere serviciu`, era mai bine acasa?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
kim222 spune:
Carmen...io te-am intrebat ...fara legatura cu ce ai scris..doar ma gindeam la we asta care a trecut si in care ati avut mucisori..:)...Si zici ca nelimitat???
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
nelimitat, nelimitat...
iren, pe unde umbli?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
las' ca stu io pe unde umbla, pe la zizi zone mama nebuna
...unii dau prea mult din coate ...