Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RoxyP spune:

In sfarsit si-a mai revenit al meu cu mancarea. La ultimele doua mese a mancat cate 120 ml. Sper sa o tina tot asa!
Offf, vaccinurile astea cum ne dau bebeii peste cap!

Roxana & David (12 sept 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacp/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Simona, vezi, tocmai asta-i treaba; kk verde se obtine daca mai sta si in mat si se inverzeste acolo, in cazul tau (sau de fapt al Maiei) din cauza constipatiei; dar repet, nu e o problema;
Alina, petrecere frumoasa!!!
Roxana, ma bucur ca David mananca iar mult! Noi azi am facut vaccinul, sper sa fie totul in regula!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Umiditatea in camera trebuie sa fie parca de 6,5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, faina rama ai pus si tu la poza in care plange Vlad.
E zapada si la noi!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineatza

Moama, da ce-ati mai scris, fratilor, eu nu mai apuc sa citesc tot si sa raspund ca gata se trece la un nou capitol.

Si eu l-am scos ieri la plimbare, in marsupiu. A dormit lemn, doar la un moment dat cand i-a venit un fulg pe nas a scos un marait. Eu am cam facut slalom printre balti si noroaie.

Am mai vazut si eu poze, super bebei sunt la noi in grup. Si mamicile sunt dragute foc.

Roxy, al meu vad ca-si revine cu mancatul, noi am facut marti vaccinul si ieri deja a mancat foarte bine. Eu m-am suparat foarte tare ieri dimineata pentru ca l-am gasit cu o ditai zgarietura pe nas. Stiam ca nu are voie sa faca injectii, dar cineva de pe-aici zicea si de zgarieturi. E cazul sa ma ingrijorez rau? Isi baga mai nou cate 3-4 degete in gura si cred ca asa si-a tras si zgarietura pe nas. Si ii taiasem unghiile

Mamici de baieti, nu scapati de mine, Tonia, deeapui, de ce trebuie sa stea puta in sus si de cand?

Apropos de schi. Pe mine m-au pus ai mei pe schiuri la 3 ani si o luna. Si atunci erau echipamente mai proaste, acum nu cred ca e vreo problema, si eu vreau sa-l duc pe al meu la schi de mititel. Abia astept momentul asta.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, habar nu am, asa mi-a spus pediatra si m-am conformat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

Buna dimineata!
Raluca nici eu nu stiu cum am reusit sa slabesc 20 de kg pt.ca nu tin regim.Ma gandesc ca o fi fost mai mult apa ,nu stiu.

Ioana as pune pozele in albumul comun,dar nu stiu cum.Daca poti tu te rog sa ma ajuti.O sa pun si o poza cu mine pt.albumul mamicilor.

Fetelor mie imi e frica sa incerc cu debridatul.Dar daca ziceti ca e ok o sa incerc si eu.
Miflore sper ca sunteti ok dupa vaccin.
Fetelor am si eu o intrebare:cat timp sug copii la tzitzi??Ege suge in jur de 20-30 de min,dar laptele vine cu presiune.
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mersi, Tonia , da' eu daca ii pun asa o sa am inundatie tot timpul si nu prea am chef de de-astea, destul ca de cate ori face kk trebuie sa-l dezbrac pana la piele.

Bai, ce ma enervati cu kilele. Eu la 2 saptamani dupa nastere aveam +3, la 8 aveam +7 si trendul se mentine . Mananc si noaptea, dupa ce ii dau sa suga.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mihaela_specht, sa sti ca m-a emotionat profund "calatoria".
Ege, a mea acuma suge maxim 10 minute, si numai de la un san.
Eu ma mentin cu kg, tot la 5 de dat jos.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

BUna mamicilor,
la noi nu ninge si nici zapada nu e ci doar soare si frig.
La kg de dat jos eu nu mai am nika..am 55kg si abia ma mentin fiindca Alexandru papa mult si trebuie sa mananc si eu foarte mult sa am lapte...oricum eu imi doream sa raman pe la vreo 57-58 kg dar nu am reusit.
Pe mine incepe sa ma ingrijoreze faptul ca Alexandru ia foarte mult in greutate ..creste vazand cu ochii si e f. greu...ma gandesc ca pana la 3 luni va depasi 7,5 kg in ritmul asta..deja are 7-7,1 kg.
Dr. mi-a zis ca a luat foarte bine in greutate..in sala de asteptare mai era o mamica cu un baiat de 5 luni care era mult mai mic decat el si avea 5,8kg, oricum era si bolnav saracutul.
De dormit ma chinui la fel..aseara pe la 24 m-a scos din sarite ca nu mai adormea..nici leganat, nici cu suzeta, nicicum.

Sambata seara am avut o tentativa de pentru prima oara dupa nastere(2 luni si jumatate) dar nu a iesit nika fiindca inca ma dor ranile de la epiziotomie si e mai rau decat atunci cand eram virgina asa ca m-am linistit pana la Craciun .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput