Constanta la apel (56)
Raspunsuri - Pagina 9
Fiquelle spune:
S-a executat, sa traiti!
1. Dana (Madamsadamy) - cu Andreea si Andrei
2. Madalina (Fiquelle) cu Sofi
3. Oana(Mygirl) cu Alexandra
4. Roxana(Roxanaz) cu Patrick
5. Cristina(Crixia) cu Alexia
6. Laura(Laura111) cu Vlad
7. Ioana Corina(Oana) cu Paul
8. Cornelia(Cornelia) cu Maria
9. Gyly cu Dinu
Cei care inca nu stiu sigur daca vor veni:
10. Tatiana(Tatianas) cu Bianca
11. Elisabeta(Elly_b) cu Annelies
GREVA DIN INVATAMANT CONTINUA!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
gyly spune:
Vreau si eu sambata. Nu promit dar fac tot posibilul.
Azi i-am facut vaccinul lui Dinu de dimineata si pana acum nimic. Astept cu sufletul la gura sa vad daca il doare cum a fost la 2 luni. Sotul inca nu a plecat, cica maine. Eu cred ca totusi nu poate sa se desprinda de copil. Il inteleg perfect. Si eu cand plec de acasa 1-2 ore stau cu inima la gura si mie un dor de Dinu, de mor. Asa erati si voi?
Va pup ca ma duc sa fac putina curatenie.
roxanaz spune:
Dana ce bine ca vin si finii tai! se vor bucura!
Cornelia si Tatiana, locul ala de joaca este mai sus de mine, pe mamaia. spre i.g. duca. pe partea stanga.
dar noi ne vedem la Tomis, da?
crig72 spune:
vrem sa venim si noi la tomis dar depinde de starea mariucai.
va pup
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra
Amintiri de la implinirea celor 3 anisori
loreen spune:
Hop si noi mot cocot...venim si noi ,adica asta avem in intentie,cu junioara si poate sa vedem in chef de scandal este Bianca...Al Tomis nu?! Sa vad cum ma descurc cu fumul si galagia ca Delia este cam sensibiloasa cand vrea muschiul ei...
Azi m-am dus la scoala sa o trag pe dr de acolo de mot ca s-a dat la fii-mea ca nu-i fac polio cand vrea pielea ei...Sa ma faca proasta si mai multe nu ca nu exista polio injectabil...eu nu si nu ca am vaccinat-o pe Delia asa ea nu...Pana la urma mi-am bagat picioarele si i-am spus sa nu care cumva sa cuteze sa-mi vaccineze copilul ca o ia mama dracului...
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
xandra28 spune:
hello, hello!
in sfarsit am revenit si eu astazi din spital, suntem super bine amandoi, fericiti ca am ajuns acs.
va multumesc fetelor pt urari, sunteti niste dulci.
sinziana si crig, multumesc mult pt mesaje, ati fost tare dragute!
nu prea am timp azi, nu mi-am sters nici macar tickerul de la semnatura, asa ca... alta data.
pupici multi si multumesc din suflet pt sustinere,
xandra si bb vladut
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
Fiquelle spune:
Xandra, bine ati venit acasa! Sanatate micutului!
Lista reactualizata pt intalnirea de sambata, 26 noiembrie 2005, in Tomiss Mall, etaj 3:
1. Dana (Madamsadamy) - cu Andreea si Andrei
2. Madalina (Fiquelle) cu Sofi
3. Oana(Mygirl) cu Alexandra
4. Roxana(Roxanaz) cu Patrick
5. Cristina(Crixia) cu Alexia
6. Laura(Laura111) cu Vlad
7. Ioana Corina(Oana) cu Paul
8. Cornelia(Cornelia) cu Maria
9. Gyly cu Dinu
10. Cristina(Crig) cu Mariuca
11. Loreen cu Delia si Bianca
Cei care inca nu stiu sigur daca vor veni:
12. Tatiana(Tatianas) cu Bianca
13. Elisabeta(Elly_b) cu Annelies
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
nastasie spune:
buna dimineata.
xandra, bine ai venit acasa.sanatate tie si lui vladut.
roxa, as veni si eu sambata dar am niste musafiri asa ca nu am nici o sansa.dar daca aici va intalniti de obicei inseamna ca or sa mai fie intalniri si o sa incerc la urmatoarea sa ajung ca tare as vrea sa va cunosc pe voi si pe copii.sunt fericita ca razvan s-a trezit la 8.de vreo luna nu m-am mai trezit la 8 pe lumina.l-am culcat la 21.30 si a avut o tentativa pe la 6 de trezire dar vad ca totusi a adormit la loc.eu ziua nu am probleme cu el cu somnul.inca doarme de doua ori pe zi.ieri de ex daca s-a trezit la 6 dimineata la 8 l-am pus la nani si a dormit pana la 9.30.apoi pana la 15.00 l-am tinut afara vreo 2 ore, ne-am jucat, am mers pe jos, adica l-am obosit.si la 15.30 a cazut lat de somn.in 5 secunde a adormit si asta pana la 18.00.apoi iar ne-am jucat si l-am obosit pana la 21.30 cand a adormit.
fetelor, la locul de joaca de la tomis primesc si prichindei ca ai mei?adica daca nu merge chiar bine singurel are voie la tobogane sau ce jucarii sunt pe acolo?nu radeti de mine, dar nu am fost niciodata si d-aia intreb.
fug ca azi am de depus niste declaratii prin oras si revin mai dupa-masa.o zi buna tuturor.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
neatza neatza
Xandra, bine ati venit acasa!!! sa fiti sanatosi si sa aveti somn bun amandoi!
Adriana, primesc, dar o sa stai tu mai mult de posteriorul dumnealui! nu te supara ca imi dau cu parerea, dar daca doarme Razvan de la 15.30 la 6....cum mai adoarme din nou la 9? poate daca il pui la nani pe la 2 e mai bine, zic si eu! scuze daca m-am bagat.
Tatiana, da, ar fi bine sa incercam si locul de joaca de pe mamaia...da sa vedem cand!
Cornelia, ar fi extraordinar sa puteti veni si voi!
Mada, o sa te rog frumos sa le pui pe Ioana si Laura cu semnul intrebarii, ele incearca sa vina.
Loreen ce idioata aia! da de vaccinuri compuse nu a auzit? vrei sa iti scriu o lista sa i-o bagi sub nas????? cu bibliografie???? ca poate se mai scoleste si ea!!! aoleeeuuuuu..........tac ca ma apuca bazdacii de dimineatza. sper sa puteti veni si voi sambata!
o zi frumoasa tuturor!
Madamsadamy spune:
Xandra,bine ai venit acasa.Sigur esti tare fericita cu un membru al familiei in plus.Te asteptam cu detalii despre nstere si prima zii acasa, dupa ce te mai acomodezi.
Roxana, multumesc; sigur ca intalnirea de sambata este in tomis la locul de joaca.
Spunea cineva de un bebe mai mic daca se poate juca si el-cred ca merge deabuselea,oricum trebuie supravegheat.Cei mai maricei se descalta pe saltele asa ca si el se poate juca printre ei.
Doua zile adica azi si maine iar sant la datorie
imi place de mor.
Va pup si ne mai auzim vineri,sanatate multa si la mari si la mici.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy