Sezatoarea canadiana (36)
Raspunsuri - Pagina 15
Ira spune:
Claudia, incearca Stodal, Sofie imi cere si cand nu e bolnava, asa de bun e la gust. Si este foarte natural.
Tuse din asta prelungita a avut si Sofie, dar mai mult vara, pe motivul umezelii din atmosfera, cred eu. Haraia si tusea fara alte simptome. Saptamani in sir. I-a trecut numai cu Stodal.
Cat despre Mr. Nicolae, noi am uitat de el complet, dar am dat azi o fuga la ToysR Us si ne-am aprovizionat pt. Craciun ... era si o oferta la DVD player portabil cu ecran LCD (pt. DVD-urile cu Dora the explorer - son amie ). O sa-i zic ca-i laptop, il vopsesc in roz si am scapat .
Cristinule, tu ai aranjat cu Santa pt. pink car, au ba ? Valeeeeeu, ce ti-e si cu copiii astia ! Am vazut una cu vreo 300 $, mai bine ii cumperi adevarata !!!
Numai bine tuturor !
clau07 spune:
Multumesc Arrina, o sa vorbesc cu doctorul sa-i faca niste analize
Ira, unde se gaseste Stodal? La farmacie? Sau sunt magazine cu produse homeopate?
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
clau07 spune:
Ira, am fost la farmacie si am gasit Stodal pentru copii de la 2 ani. Fata mea are 18 luni. O sa-l intreb pe doctor daca pot sa-i dau. Joi mergem la doctor.
clau07 spune:
Fetelor, as mai avea o intrebare...
Noi vom merge de sarbatori acasa . Fata mea are 18 luni si as vrea sa stiu daca e necesar sa-i fac vaccinul de hepatita A, si cel de pneumonie. Aici nu-i obligatoriu, dar acasa?
Cel de hepatita A e 60 $ si nu e acoperit de asigurare.
Cricor spune:
Clau07, eu am fost cu Luca in Romnaia cand avea 9 luni prima data, si nu i-am facut nici un vaccin suplimentar afaca de shema de vaccinare de aici. Stiu insa ca multi il ca sa fie siguri ca n-o ia copilul nimic.
In Romania se face un vaccin de tuberculoza din cate stiu eu.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Ira spune:
Claudia, daca e nascuta aici micuta
sa i-l faci neaparat pe cel de tuberculoza...Romania este tara cu potential, fara nici un fel de gluma. Eu i-l-as face daca as fi in locul tau si pe cel de hepatita, dar cel mai bine intrebi medicul.
Sa ai si sticlute la indemana cu gel-alcool dezinfectant de maini la tine....pt. Ro. Stiam ca hepatita se poate face si de la giardia, sau oxiuri, eu daca as fi in locul tau as evita pietele din Ro cu produse neambalate aseptic, apa de la chiuveta si vesela - sau cum s-o fi numind (sorry, am un lapsus) care nu e de unica folosinta - la restaurante.
Stodal este la orice farmacie, dar ai gasit deja.
Vacanta placuta acasa !!!!
Donia spune:
M-ati convins, o sa caut si eu Stodal. De fapt am gasit si un site, cititi si voi daca va intereseaza:
http://www.sblglobal.com/stodal.html
Roxanei i-am facut si exudat faringian, n-a iesit nimic la iveala. Si ea tuseste mai ales noaptea, are cate o criza pana se trezeste, mai demult mai si vomita. Dar numai iarna, vara n-am avut probleme. I-am cumparat si umidificator, pare ca ajuta cat de cat.
Chiar, stie cineva cat de multa umiditate trebuie sa fie in camera ei? Eu am mers dupa ureche, am reglat aparatul la 35%, asa mi s-a parut mie confortabil.
Mey, eu sunt dezamagita, credeam ca o sa ma imbogateasca Mos Nicolae. Am cumparat lozuri pentru fiecare... si doar 4 dolari am castigat. Cat sa-mi ajunga pentru inca un loz... poate asta o sa fie cel norocos.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
clau07 spune:
Donia,
Aceleasi simptome are si Alexandra. Ajuta umidificatorul? Ai observat o imbunatatire? Oare de ce numai Alexandra tuseste? Doar stam in aceeasi casa si eu nu tusesc, si nici sotul meu. Poate fi ea mai sensibila?
Bafta la lozul cel mare
carmen77 spune:
Umiditatea ideala intr-o camera e intre 45-50%, 35% e prea putin ...noi avem 35% fara nici un umidificator ... am cumparat 2 umidificatoare si am montat unul in camera lui Matei si unul in living, si acum avem in jur de 50% ... ceea ce e rezonabil.
Vara cand ne topim toti umiditatea atinge cateodata si 70%, si mai mult, si atunci ai impresia ca esti la tropice ... pe mine ma irita mai mult uscaciunea din aer iarna decat umezeala care vine odata cu vara.
Clau07, eu zic ca nu are ce sa ii strice Stodalul( mai ales ca e naturist) , chiar daca scrie ca e pentru copii de 2 ani, eu i-am dat lui Matei anul trecut (cand avea cam 15 luni) si nu a avut nimic, adica i-a facut numai bine, i-a trecut tusea ... dar pentru linistea ta sufleteasca .. intreaba si medicul.
Despre vaccine ... eu personal zic ca nu e Romania totusi tara din lumea a 3a ... daca esti atenta la ce mancati, speli fructe/legume, si nu plimbi copilul prin locuri super aglomerate (gen piete inchise), riscul sa faca tuberculoza e ... mic. Am 2 prietene care au fost in Ro anul trecut cu copilasi sub 2 ani si care nu au facut nici un vaccin suplimentar, si copiii sunt bine mersi ... dar din nou, consulta-te cu doctorul si fa si ce iti spune tie instinctul. Eu ti-am spus doar parerea mea .... .
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63625" target="_blank">...37
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5