Simptome !!!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza

sa avetzi o zi minunata..........

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Elena-laura, da mi s-a intamplat mie si nu o data insa, cred ca liniuta slaba mai mult imi doream s-o vad decat exista ea cu adevarat. Cand ii aratam sotului testul imi spunea ca exista a doua liniuta doar daca vrei tu sa crezi ca exista. Ce-i drept daca te uitai atent vedeai ceva! Singura data cand a fost adevarat liniuta a fost tot stearsa, a aparut tot cam la 30 min si cauza asta nu i-am dat prea multa importanta insa ce pacat ca era adevarat daca am pierdut sarcina. Acum refuz sa-mi mai fac teste desi astept cu nerabdare sa nu-mi mai vina si sa am si eu macar o zi de intarziere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Si eu mi-am facut acum vreo 3 zile (cu 10 zile inainte de ciclu) un test Ozone, la care a iesit a doua liniuta, mai slab vizibila, dar se vede, am mai facut inca un test Ozone, a iesit si de data asta cu a doua liniuta, tot asa mai decolorata, ca sa fac ieri testul Clear Blue si sa fie negativ. Mie mi s-a mai intamplat cred ca o singura data, acum cateva luni, sa-mi iasa la test si a doua liniuta (mai stearsa) si sa nu fiu gravida. Care este explicatia atunci cu a doua liniuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

zina, imi pare rau de incurcatura! cred ca cel mai rau este sa-ti faci false sperante... fii optimista si vei avea ceea ce-ti doresti!
si buna dimineata la toata lumea!

Valentina

Mergi la inceput

gabiu, eu, pana acum, nu am avut rezultate false la teste. stiu ca, daca trec mai mult de 10 minute, daca apare a doua liniuta nu e relevant. Ai mare grija de tine! Nu cred ca e o problema daca nu mai faci teste. Fiecare avem cate o "vrabiuta" a noastra! E normal sa nu mai ai incredere dupa ce ai patit-o.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena-laura spune:

la mine a doua liniuta a aparut in primul minut si era chiar mai pronuntata decat atunci cand am fost cu adevarat insarcinata. Ma gandesc la varianta ca organismul meu nu poate sa mentina o sarcina.Au fost zile cand menstruatia mi-a venit si dupa 32-33 de zile. Poate si atunci au fost incercari de sarcina.
cat despre doctori, m-am cam saturat de mers la ei.Doctorii ne-au spus ca nu avem nimic.

Mergi la inceput

elena_laura s-ar putea sa fii surprinsa de cate lucruri bune poate face optimismul! Te inteleg ca esti sceptica, omul dupa ce se frige... Dar, daca nu speri... In ceea ce priveste testul de sarcina, nu stiu ce sa-ti spun... Nu stiu, eu, una, am trecut prin multe; asta nu inseamna ca-mi pierd optimismul si credinta! nu stiu peste ce doctori ai dat tu, am dat si eu peste "poame". Aici, pe acest forum, vei gasi subiecte referitoare la medici buni, la unii slabi, pareri ale fetelor care au fost la ei, cu ce rezultate, etc. Parerea mea este sa nu renunti la ceea ce-ti doresti, la ceea ce va doriti tu si sotul tau.

Valentina

Mergi la inceput

Dragele mele, am fost la echo azi, sunt in 5 saptamani, dupa cum banuiam... Voi ce faceti? Cum va mai e?

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

huacin FELICITARI!!!
mie trebuie sa-mi vina CM maine,pana acum nici un sem doar mici dureri de burta. cand as putea sa-mi fac testul daca nu vine? si ma rog sa nu vina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ratusca nu ne-ai mai spus daca ti-a venit stopul sau nu!noi acum ce sa credem?ca esti gravidutaz sau nu?hai numai de bine sa auzim!

raluca

Mergi la inceput