Simptome !!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

felicitari Huacin

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Felicitari Valentina, sa aveti un bebe sanatos si frumos. Ma bucur pentru tine!
Fetelor, am vazut aici ca multe din voi ati facut testul Clear Blue, de cand arata rezultate exacte? In ziua cand trebuie sa-ti vina ciclul sau si mai de dinainte? Eu mi-am facut cu 8 zile inainte de venirea ciclului (bine, la mine ciclul nu vine exact la 28 zile, ci intre 28-31)si a iesit negativ. Oare e valabil raspunsul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Multumesc mult, fetelor! Si voua multa sanatate si tot ce va doriti! zina, pe prospectul Clear Blue scrie ca e bun din prima zi in care trebuia sa apara uratii; si eu am facut doua teste cu vreo 8 zile mai devreme, deja aveam greturi; un Clear Blue si un Clue Femina, ambele au iesit negative. Clue Femina e mult mai ieftin si, cred eu, la fel de eficient, numai ca, de data asta am "tintit" sus, la cel mai scump adica la prima sarcina a fost ok si cu Clue Femina.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

HUACIN!FELICITARI!STIAM EU!hai sa fim sanatoase!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena-laura spune:

Buna seara la toata lumea! Am si eu o problema. Eu si sotul meu de 2 ani jumate incercam sa avem copii.s-a intamplat doar o sg. data acum 4 luni dar din pacate sarcina s-a oprit in evolutie. Luna trecuta mi s-a intamplat un lucru ciudat. la o saptamana de la conceptie mi-am facut testul de sarcina care a iesit pozitiv, am avut chiar si greturi, varsaturi, ca dupa 3 zile sa-mi iasa negativ. nu-mi venea sa cred si am mai facut inca doua cu urina de dimineata.Acelasi rezultat.la inca o zi mi-a venit ciclu. A mai patit cineva asa ceva? cum se poate sa dea pozitiv fara sa fii insarcinata? sau poate a fost sarcina? mentionez ca nu am avut nici o singerare in acele zile.

Mergi la inceput

Saru'mana! ralucutza

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucs spune:

Huacin, iubita mea, iarta-ma ca nu te-am felicitat pana acum, dar am fost cam ocupata. Sa-ti dea Dumnezeu cel mai sanatos,norocos si frumos copil din lume. Sa te bucuri de sarcina si sa te gandesti si la noi celelalte fete ,care am fost alaturi de tine si care ne bucuram din suflet pentru tine.Sa nu ne uiti si sa mai treci si pe la noi din cand in cand, chiar daca te vei muta la bebelusi de iulie- august. Sa fii cuminte si sa ai grija de tine si de samburelul din burta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Mai fetelor, ce ciudat . Am scris mesajul de mai sus si apare scris
Rucs in loc de Rucsi, desi eu m-am logat cu . Ati patit vreodata asa ceva ? Oricum Huacin, mesajul era de la mine. Te pup.

Mergi la inceput

Rucsi!!!! Cum sa va uit??? Intru mai des aici decat la mamici. Inca nu mi s-a confirmat oficial... Oricum, insa, tot pe aici am de gand sa stau, mai raspund la cate o intrebare, daca pot. Mie mi-a fost tare bine cand mi-a raspuns cineva! Mi se pare normal si eu sa ajut cum pot, pe cine pot. Mai am un copil, am avut prima sarcina dificila, am ceva experienta. Ajut macar cu un gand bun si speranta! Aici sunt inepuizabila!

Valentina

Mergi la inceput

elena_lauraparerea mea este ca ar trebui sa mergi la un medic... teoretic, eu sunt insarcinata acum (test pozitiv, absenta menstruatiei, greturi, pofta crescuta de mancare, etc - luni voi stii cu certitudine) am avut greturi din 14-a zi, dar testele au iesit clar negative pana in ziua presupusa a menstruatiei. Nu stiu daca e posibil sa iasa pozitiv in mod real asa repede... dar nici nu an mai auzit pe cineva care sa fi avut test fals pozitiv, asta am tot intrebat si eu in ultimele 2 zile pe aici, toate fetele mi-au spus ca nu au patit-o... presupun ca ai facut testele conform prospectului... se poate intampla sa ramai insarcinata, dar sa nu se fixeze, insa nu iese atat de repede la test; in cartile de specialitate se recomanda testele "de casa" la sfarsitul celei de-a 5-a saptamani, calculind de la prima zi a ultimei menstruatii. Pe scurt, nu stiu cum e cu testul. Pe de alta parte, simptomele pot fi de la o asa-numita sarcina falsa; iti doresti asa mult un copil, incat organismul simte ca-l are; la fel de bine, aceleasi simptome pot fi si premergatoare venirii uratilor, bine, nu atat de puternice... Fii insa optimista si ai grija de tine; mananca bine, fructe, legume, sa ai organismul pregatit. Sunt sigura ca vei avea puiul pe care vi-l doriti atat de mult! Vezi exact din ce cauza a fost sarcina oprita in evolutie si incearca sa rezolvi problema... Am scris zilele trecute de o prietena casa s-a chinuit ani buni, iar in perioada in care facea formalitatile de adoptie, nici nu a realizat ca a ramas insarcinata! Acum are doi copii minunati.
Daca nu ai rabdare sa citesti tot, pe scurt, fii optimista!

Valentina

Mergi la inceput