Simptome !!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari Huacin!
Sa dea Domnul sa fiti sanatosi!

Eu am facut test de sange, iar val era 0, deci nu este sarcina...

O iau de la capat, dar CM tot nu a venit, asa ca iau Duphaston sa-mi vina.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Multumesc mult, ingeras! Sa dea Domnul sa fii sanatoasa si sa ai ceea ce-ti doresti! In ce ma priveste, pe masura ce se risipeste valul de bucurie si neincredere initiala, incep sa apara micile griji; prima sarcina a fost foarte dificila, cu injectii cu gravibinon, repaus, etc. Sunt, oricum, optimista!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

huacin, eu am deja 6 teste pozitive dintre care si un Clear Blue la care a 2-a liniuta e mai palida ca aia de control. Adica e un bleu foarte deschis.
Asa ca mai mult ca sigur esti graviduta, dar pt linistea ta mai fa unul maine.
Eu una nu am auzit(si nu mi s-a intamplat) ca un Clear Blue sa iasa fals pozitiv. Si la mine scria si in prospect ca una din linii poate fi neclara.
Ma bucur mult pt tine!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

De la comisia de racolare bebei de iulie-august 2006.Duamna Valentina zisa si Huacin este rugata sa se prezinte de urgenta la topicul "mamici de iulie-august 2006" pentru a fi inscrisa pe lista si a primi felicitari.

Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Felicitari Huacin! Sa ai o sarcina cat mai usoara!

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

cornelia_laura, ce mi-ai scris era ce voiam sa "aud". Si in prospectul meu scrie ca una din liniute poate fi mai slaba. Voiam sa stiu, insa, daca cineva s-a mai confruntat cu situatia ca testul sa iasa pozitiv, dar sa nu fie real rezultatul. Eu am mai facut si acum vreo 8 zile 2 teste, atunci ambele au fost clar negative, era mult prea devreme. Ceea ce mi-ai scris ma face sa ma simt bine, sa imi placa greturile si durerea de sani! Dubiile au venit de la faptul ca greturile au inceput devreme, din ziua 10. Altfel, eu as fi fost sigura ca sunt insarcinata. Stiu ca, teoretic, e posibil, dar la prima sarcina au aparut cam cand apar la toata lumea.

Valentina

Mergi la inceput

irinuca, sa traiti am inteles! multumesc mult, kateryna! Si voua toate cele bune!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Huacin - la prima sarcina greturile si raul au inceput cam prin saptamana a 6-a.Acum m-au napadit toate la 1 saptamana de la conceptie.Si greturi puternice, si dureri de stomac si caderi de calciu...Eu speram sa fie sarcina dar nu-mi puteam inchipui ca toate acestea chiar se datorau unui BB de 1 mm(pe atunci)si de 1 saptamana etate.Asadar, nici o sarcina nu seamana cu alta.

Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Irinuca, nici nu-ti imaginezi cat bine imi face mesajul tau! stiu ca 2 sarcini nu seamana una cu alta, dar, iti dai seama, chiar nu mi s-a parut normal "sa mi se intample tocmai mie" Nu am mai auzit pe nimeni care sa aiba greturi atat de devreme...

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FELICITARI Valentina (Huacin)
Sa ai o sarcina usoara si bebeu sanatos si sa fie bine

Mergi la inceput