Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-79
Raspunsuri - Pagina 3
bety spune:
Liana - tradu: ai facut 2 inseminari la rand...asta parca am citit cu ceva timp in urma, apoi...
Hai ca-s in urma cu noutatile...ai facut 3 inseminari la rand?!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
bety nu mama..luna asta am facut 2 una duminica si una luni...
da o puneam la calcul si pe cea de luna trecuta...doar sunt in total 3 ..nu?????
hai ca te luminai acum
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Ninge si in capitala.......
Eu nu pot sa vad, ca stau cu motanul in brate, dar m-a sunat al meu sa-mi spuna. De-abia astept sa ma scald in fulgi.....
Amely ti-am scris un mesaj superb de Ani frumosi si fericiti!, dar n-am putut sa-l trimit........
Vreau sa te invit acum pentru la anu' intr-un magazin cu hainute pentru bebici si-apoi la cafeneau de langa, pentru caci mi-s cafegioaica rauuuuu........
Liana deci ramai fara net, ma speriasem ca esti suparatica si de aceea nu mai intri...
Alexia multumesc de precizari, cred ca maine ma mai masor o data pe la ora 10 si apoi il pun pe al meu sa doneze, ca s-ar putea sa nu se sparga nici la mine dupa 27 de ore de la pregnyl si atunci incerc sa mai aman pe seara inseminarea.........
Pana acum au trecut 13 ore de la pregnyl si nu simt nimic, iar luna trecuta dupa 10 ore eram in culmea intepaturilor. Cre' ca organismul meu s-a obisnuit cu socul pregnylului si nu mai e luat prin surprindere ca atunci... Are experienta!
Bettysor spune-mi pe unde treci , sa dau zapada la o parte........ Sau masinile........
Liana30 spune:
eu suparici?????????
niciodata....niciodata....uite ce fericita sunt
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Liana - pricepusi; de fapt era si greu...luna trecuta 1 buc, acum 2 buc...dar mi se trage de la incidentul de dimineata cu masina...plus varsta...
Oana - mai marii edili ai capitalei au spus ca iarna nu-i prinde nepregatiti...apoi soselele pe care vin eu sunt muuuuuuuuuult mai late decat straduta cu pricina; las' ca ma descurc...sper...ma gandesc la ultimii scumpii de ei (si la propriu si la figurat) care vor fi treziti la realitate dupa 3 luni de inghet si stii cum o sa vin?! Cu mare atentie si frana de motor si ce e drept, cu sufletul la gura!
Oricum, stiu ca vei fi si tu acolo si ca-mi faci galerie.
Ati avut sarbatorita pe aici?!
Amely - cu intarziere, dar se pune ca am antecedente: "La multi ani!" si ce-mi doresc mie sa ti se indeplineasca si tie: -asul mult dorit!
Beatrice
Poze dragi
M Oana spune:
Bravos, Lianusule..... (asta e masinuta promisa de sot pentru a-ti plimba bebicul).......
Doamne, ninge cu fulgi mari, ca-n povesti.... Pe jos nu s-a asezat, doar pe masini.......
Mi-a venit sotiorul acasa, ma duc sa-mi adorm spermatozoizii de azi, bebicii de maine.........
Betty s-ar putea sa trec mai devreme de ora 12, ca ma bate gandul sa ma monitorizez maine dimineata inca o data, lucru pe care chiar Moisica il avea in coltul gurii, cand am plecat. O sun maine si vad exact, dar eu una prevad ca ne vom sincroniza...
annaa spune:
Am un rezultat de acum un an facut pentru prolactina in ziua 14-a.
Aveam 632,4 -Valori normale(Synevo)127,00-637,00
Poate fi considerata acesta o valoare mare?
Prolactina in ce zi se face?
Ana
Liana30 spune:
si eu plec...somn usor oanasi va tin pumnii maine..la amndoua si tie betycooo
ai grija maine la drum..ca sunt multi dobitoci pe strazi
va pupacesc pe toate si sa nu ma uitati...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Gagici, mi-a prins super bine conversatia cu voi...sunteti dulci, minunate, supergacici, superfrumuseti, super-ce vreti voi!!!!!
Ma duc la culcare ca maine am zi grea si la 9 plec spre ai mei!
-ici si noapte buna!
Liana - vezi, ai grija...m-ai cautat tu cu , dar sa vezi cum te caut eu, daca dispari!
Beatrice
Poze dragi