Mamici de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

.....si misy... lasa tigarile de tot, ca nu e bine. De fapt asta stii si tu. Eu stiu cum e, sunt tot o fosta fumatoare (aveam perioade cand bagam si 2 pachete pe zi) dar de un an am inceput sa le raresc, pana am ajuns sa nu mai simt nevoia. Iti zic eu ca daca rezisti 2 saptamani fara sa pui tigara in gura, dupa aia este mult mai usor. Si cu timpul dispare si dependenta psihica.
Incearca, rau nu face deloc.
Sa nu te superi pe mine ca ti-am zis asta, dar am fost in situatia ta (te inteleg foarte bine).
Ai mare grija de bebicul tau.

Monicutza
6+

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Monicutza, si eu anul trecut, iarna nu am schiat de loc, deoarece eram insarcinata, ca si tine acuma. Imi era frica, nu ca as cadea eu, ci ca ar intra unul din spate in mine. Mai bine asteapta pana la anu'
Succes si sarcina usoara!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Codruta sarut'mana pentru sfat. Oricum nu aveam de gand sa ma duc pe partie anul asta, mie imi este frica si sa nu cad pe strada, dar sa ma duc eu pe partie (stiu cum este cu busiturile, anul trecut a intrat un schior incepator in mine, de nu am mai putut respira bine toata ziua).
Acum incerc sa fiu cat mai grijulie, sa nu pateasca bebe ceva din cauza mea.

Pupici
Monicutza
6+

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Offf!Tocmai terminasem de scris si nu stiu pe ce am apasat ca mi-a disparut tot!Am venit de la doctor!Bebe e mare,a crescut,mi-au facut analize la sange si m-a durutDoctorul zice ca tre sa stau in pat pana la 3 luni cand se intareste placenta.Cam asa am inteles eu!Tare greu imi e aici cu limba.Nici in romana nu cunosc toti termenii medicali,dar in japoneza.Doctorul nu vorbeste deloc engleza,doar cateva cuvinte si nici nu se straduieste prea tare sa imi explice(poate crede ca nu inteleg).Si eu,cand il vad asa,uit si ce vroiam sa intreb.Nu mi-a spus pana acum DPN-ul,varsta lui bebe dupa ecografie...Ma multumesc ca stiu ca e bine.
Mist unde esti?Nu stie nimeni de ea?
Misy nu-ti mai face griji.Eu inainte sa raman imi luam temperatura ca sa stiu cand sunt la ovulatie pentru si CM era neregulat.La cate zile crezi ca ovulam?20 de zile dupa prima zi de menstruatie!!!!Poate si tu la fel.Nu mai fuma!SI eu fumam inainte si stiu ca e greu mai ales acum esti ingrijorata ca nu stii ce e cu bebe.Iti dau cateva sfaturi care la mine au prins bine.Nu lasa tigari pe aproape,sa iti aduca aminte cineva ca nu poti fuma pentru ca ii faci rau lui bebe,sa nu vezi alte persoane fumand in jurul tau.Pe mine nici acum nu ma deranjeaza fumul de tigare dar nici nu ma gandesc sa mai fumez.
Fetele schioare,va inteleg!Si eu abia asteptam sa se deschida patinoarul.Nu pot sa merg nici la piscina,nici pe jos cu sangerarile mele dar la patinoar...Vorba unei prietene,poate vin sa ma ia cu macaraua din pat cand o sa nasc.
Cristina_Ioana Sa pui mana sa te faci bine repede.Saracuta de tine...cu greturi si acum si racita.Hai sa te faci bine repede!
Fetele noi bine ati venit!Sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi tun!
Va pupic pe toate!

8+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Buna dimineata burticutelor.Va multunesc pentru sustinere si ma bucur ca nu mai este nimeni in situatia mea(sau poate a omis sa spuna ca are aceasta problema?)Nu mai beau cafea,nu am mai pus gura pe alcool(nu eram dependenta :)dar mai beam un pahar cu bere sau cu vin) insa in fata tigarilor ma simt foarte slaba,toti prietenii ci toti colegii de servici fumeaza!ESTE GREU!O sa ma straduiesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor! Nu stiu cum o fi in alte parti dar in Bucureti e o vreme sa stai in pat si sa dormi. Bine, nu stau eu in pat dar trebuie sa stam numai in casa si e destul de obositor ca asta mic se plictiseste repede si oricum ma alearaga toata casa.
Eu am mai bifat o zi fara scurgeri maronii asa ca incerc sa fiu optimista.
Eu una nu mergeam la ski nici inainte asa ca la mine asta nu va fi o problema.
Aysha, unde esti? Nu ne mai spui nimic?
misy, nu-ti face griji cu simptomele. Eu la Eduard nu am avut nimic toata sarcina. Fara greturi, fara varsaturi, doar ceva dureri de sani.
Vad ca si acum au inceput sa ma doara sanii.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Pika-pika sa ai grija de tine si sa faci ce iti spune medicul,chiar daca este groaznic sa stai ca o leguma in pat...Pentru a avea un sanatos si a nu aparea probleme trebuie sa le urmam sfaturile.Eu sunt o femeie activa si te inteleg perfect!

Mergi la inceput

Cornelia_laura eu spuneam ca as prefera sa apara greturile pentru a ma ajuta sa renunt mai usor la fumat!Am inteles ca petele maronii nu sunt obligatorii.O prietena nu a avut asa ceva si nici greturi,nu a reusit sa se lase de fumat,a fumat pe tot parcursul sarcinii si dupa...As vrea sa pot reusi!Despre prima vizita la medic ce imi poti spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup burticoasele !
Na ca am patit-o si eu : v-am scris o gramada si cand am dat send a murit jucaria
Asa ca o iau cuminte de la capat...

Cornelia, chiar ca e o zi oribila in Buc, de stat in pat...eu chiar sunt in patut cu laptopu' in brate si cu supa alaturi...ufff

Monicuta, acum inteleg, credeam ca esti de mai multa vreme acolo...in cazul asta lasa ca rupi partiile la anul
Sotul meu a zis ca nu se duce nici el fara mine anul asta, asa ca o sa balosim impreuna..dar asta sa fie ultima noastra problema

Pika, imi pare rau ca tb sa stai in patut, dar daca te consoleaza cu ceva, si eu sunt mucioasa si gretoasa si sunt la pat, asa ca ia de scrie, sa ne inecam amarul...

Chiar mai, unde este Mist?

Dar Poliana? Poli mama, te-ai dus sa cauti greturile alea dupa care tanjeai? Am vazut la tv ce vijelie e la voi la Cta...sa nu racesti ca mine...

Cristina + bb 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Misy, e adevarat ca daca iti era rau ti-ar fi fost mai usor sa nu mai fumezi...eu nu sunt fumatoare, dar greturile alea m-au omorat...oricum, incearca macar sa le mai raresti, ca ii faci rau lui bebe

Cristina + bb 7 sapt

Mergi la inceput